Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Παρελθόν ο Τάμπας από Κρόνο Αθηνών

Νέος προπονητής ο Θανάσης Ζαμπούρας

Published

on

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Κρόνου Αθηνών ο Θοδωρής Τάμπας, αφού η διοίκηση των Κυψελιωτών διέκρινε χαώδη διαφορά φιλοσοφίας με τον απερχόμενο προπονητή. Νέος τεχνικός ανέλαβε ο ταλαντούχος Θανάσης Ζαμπούρας, ο οποίος μάλιστα έκανε και επιτυχημένο ντεμπούτο την περασμένη εβδομάδα, αφού ο Κρόνος επικράτησε της Νίκης Αλίμου με το ευρύ 3-0. Ακολουθεί αναλυτικά και η ανακοίνωση του συλλόγου:

 

«Ο Κρόνος Αθηνών ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Τάμπα Θεόδωρο από την Ανδρική και Εφηβική ομάδα του συλλόγου για <<εξωαγωνιστικούς λόγους>>.

 

Η διαφορά φιλοσοφίας για τον τρόπο λειτουργίας των αγωνιστικών αλλά και των τμημάτων υποδομής ήταν χαώδης το τελευταίο διάστημα και άμεσα το Δ.Σ. αποφάσισε την απομάκρυνσή του από το τιμόνι των παραπάνω ομάδων, παρότι η ομάδα ήταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Γ’ ομίλου της Γ’ κατηγορίας ΕΠΣΑ.

 

Ο σύλλογος με συντονισμένες ενέργειες προέβει στην πρόσληψη του ταλαντούχου Θανάση Ζαμπούρα που έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο με την Νίκη Αλίμου στην Κυψέλη στο ντέρμπι της αγωνιστικής και το συνδύασε με επιτυχία 3-0 και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

 

Το Δ.Σ. του ΚΡΟΝΟΥ ΑΘΗΝΩΝ»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply