Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παρελθόν ο Τσούκης από τους Τράχωνες

Published

on

Δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Τράχωνες ο Σπύρος Τσούκης. Ο έμπειρος στόπερ που μπορεί να καλύψει και θέση στη μεσαία γραμμή έλυσε τη συνεργασία του με τους “μπλε” και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέας στέγης.

Πέρυσι ο Τσούκης αγωνίστηκε σε 27 ματς με τη φανέλα των Τραχώνων αποτελώντας μια πολύτιμη μονάδα, αφού χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο αξιόπιστες αμυντικές λύσεις στο ποδόσφαιρο των Αθηνών.

0 27χρονος Τσούκης μεταξύ άλλων έχει περάσει από Κόρινθο, Φωστηρα, Θρίαμβο Χαϊδαρίου και Χαϊδάρι με τον ίδιο μετά το “διαζύγιο” να δηλώνει τα εξής

“Μια δύσκολη χρόνια τελείωσε. Θέλω να ευχαριστώ όλο το έμψυχο δυναμικό από διοίκηση μέχρι και τους συμπαίκτες μου και εύχομαι στην ομάδα τη νέα χρόνια να επιτύχει τους στόχους που θα θέσει”.

Από εκεί και πέρα, ο ικανότατος άσος θα ξεκινήσει τις συζητήσεις το επόμενο διάστημα με τις ομάδες που τον έχουν προσεγγίσει. Ήδη αρκετοί σύλλογοι προσπαθούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους ωστόσο ο ίδιος θα πάρει την απόφαση του τις επόμενες ημέρες.