Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παροξυσμός στους φίλους του Ολυμπιακού Λιοσίων για το ντέρμπι της χρονιάς (photo)

Published

on

Μέχρι στιγμής στα ραντεβού του, ο ίδιος έχει φανεί… κύριος  αφού έχει κατορθώσει να βγάλει εις πέρας τις δύσκολες αποστολές που έχει συναντήσει.
Την Κυριακή στις 16.30, ο Ολυμπιακός Λιοσίων θα κληθεί να συναντήσει την πιο μεγάλη πρόκληση στη σύγχρονη ιστορία του αφού ο σύλλογος των δυτικών προαστίων θα πρέπει να φορέσει το καλό του κουστούμι για να αντιμετωπίσει στους Αγίους Ανάργυρους, την ομώνυμη ομάδα με την οποία συγκατοικεί στην 1η θέση του 1ου ομίλου.
Σίγουρα, είναι ένα ματς που δεν χωρούν προγνωστικά, όμως η κινητοποίηση που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων των ερυθρόλευκων είναι εμφανής από τις αρχές της εβδομάδας.
Στα στέκια που συχνάζουν φίλοι της ομάδας, αλλά και στη Λέσχη που έχει ιδρυθεί πριν από χρόνια και αποτελεί το πολυσύχναστο σημείο συνάντησης των φίλων του Ολυμπιακού, καθημερινά η συζήτηση έχει να κάνει με τον αγώνα της Κυριακής.
Ο Ολυμπιακός Λιοσίων θα έχει στο πλευρό του το κόσμο του που θα προσπαθήσει με τη φωνή του να ωθήσει την ομάδα στη μεγαλύτερη φετινή νίκη.
Μάλιστα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το σημείο από το οποίο θα αναχωρήσουν οι φίλοι της ομάδας για το γήπεδο.