Connect with us

6ος Όμιλος

Παρουσίασε το ρόστερ του ο Ιωνικός

Published

on

Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Ιωνικός εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία της ΕΠΣ Πειραιά, αλλά και σε όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες της Ελλάδας και ανακοινώνει ότι στην αυριανή πρώτη ανεπίσημη προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητού μας κ. Κ. Ανυφαντάκη και των συνεργατών του (βοηθός προπονητή: Παναγιώτης Παπαδόπουλος, γυμναστής: Γρηγόρης Σαρελλάκος, προπονητής τερματοφυλάκων: Βαγγέλης Συρίγος, φυσικοθεραπευτές: Θοδωρής Θεοφανόπουλος, Νικήτας Αρκούλης, φροντιστές: Γιώργος Γεωργίτσης, Γιάννης Γεωργίτσης) θα είναι παρόντες οι εξής ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Κουρεπίνης (27 ετών), Κυρίτσης (21 ετών), Μποζιονέλος (20 ετών)

Αμυντικοί: Παντελίδης (27 ετών), Μαντζώρος (27 ετών), Ευαγγέλου (21 ετών), Πλατέλλας (22 ετών), Δημολιός (23 ετών), Δημακάκος (24 ετών), Μητσογιάννης (19 ετών), Αβράμης (18 ετών)

Μέσοι: Ντάλλας (28 ετών), Γκοτσούλιας (28 ετών), Θέος (27 ετών), Τουρούκης (21 ετών), Γκέτσι (21 ετών), Καρυτινός (18 ετών), Σκόνδρας (20 ετών)

Επιθετικοί: Κουϊρουκίδης (23 ετών), Σάμιος (24 ετών) , Καρέλης (21 ετών), Κοσμίδης (20 ετών), Καραγιάννης (24 ετών), Κάναλς (18 ετών)

Επίσης, ο Υπεύθυνος των ακαδημιών του Ιωνικού κ. Ηλίας Λίγνος, o Υπεύθυνος Τύπου Μάριος Δεριζιώτης και ο Γενικός Αρχηγός και Υπεύθυνος του τμήματος σκάουτνγκ κ. Μανώλης Βανός.

Η συγκέντρωση των παικτών και των προπονητών είναι προγραμματισμένη για τις 17.30 στα αποδυτήρια του σταδίου του Ιωνικού και η έναρξη της προπόνησης θα γίνει στις 18.30.

Όπως είναι γνωστό η επίσημη «πρώτη» με την επίσημη παρουσίαση των παικτών, των προπονητών και της διοικούσας επιτροπής στον κόσμο του Ιωνικού θα γίνει όπως έχει προαναγγελθεί την Τρίτη (07/08) και ώρα 18.00 ενώ θα ακολουθήσει αγιασμός.

Μετά τον αγιασμό και ενώπιον των οπαδών του Ιωνικού θα γίνει ανοιχτή προπόνηση και εφόσον ο κ. Ανυφαντάκης το θεωρεί σκόπιμο εκπαιδευτικό οικογενειακό διπλό.

Ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Κούγιας,

ο Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Φώτης Σιακάρας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply