Connect with us

5ος Όμιλος

Παρουσία κόσμου η τελευταία προπόνηση του Ιωνικού

Published

on

Παρουσία δεκάδων οπαδών του ο Ιωνικός με προπόνηση διάρκειας μιας ώρας με κυρίαρχα στοιχεία τη δύναμη, το πάθος και την αποφασιστικότητα , ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα του,  με την Προοδευτική.

Μοναδικοί απόντες από τη σημερινή τελευταία προπόνηση οι τραυματίες Τσακίρης και Μαριόλης. Ο Δημήτρης Σκλιοπίδης που αποκτήθηκε μεσοβδόμαδα από την ομάδα του Πανθρακικού πήρε μέρος στην προπόνηση, έδειξε έτοιμος και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα.

Ο Μάρκος Δήμος συνπεριέλαβε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές τους :Μπαμπανιώτη, Ατματζίδη, Σκλιοπίδη, Γρομητσάρη, Σταμπούλογλου, Σιμιτσή, Κατσαβριά, Καλέργη, Μαρουκάκη, Χρυσάφη, Κορακάκη, Μπεκατώρο, Παπασπύρο, Πολυχρόνη, Αδαμόπουλο, Δημητρίου, Νικολακόπουλο, Κουλακάρη, Βασιλείου, Βουτσιώτη και Μπερνιδάκη.

Το κλίμα φανατισμού και έντασης που καλλιεργείται απο πλευράς μικρής μερίδας φανατικών οπαδών έχει αφήσει ανεπηρέαστους τους ποδοσφαιριστές του Ιωνικού που, όπως τουλάχιστον φάνηκε στη διάρκεια της προπόνησης, το μόνο που τους απασχολεί είναι η επικράτηση επί ενός ισχυρού αντιπάλου και η κατάκτηση των τριων βαθμών της νίκης που θα τους διατηρήσει στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας και σε τροχιά τίτλου.

Διοικούσα Επιτροπή τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διαψευστούν οι Κασσάνδρες  που κάνουν λόγο για δυναμική αντιπαράθεση και επεισόδια τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα και καλούν τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας να παραμείνουν ψύχραιμοι  και μακριά από  εστίες έντασης που, ενδέχεται, να δημιουργήσουν κάποιοι από τους φανατικούς οπαδούς των γηπεδούχων.

Επισημαίνεται οτι με απόφαση του αρμόδιου υπουργού εχει απαγορευτεί η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ιωνικού για την παρακολούθηση του αγώνα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply