Connect with us

stoplekto

Παρουσία Μελισσανίδη οι κληρώσεις ΕΠΣΑΝΑ – Αναλυτικά το πρόγραμμα

Published

on

Υπό την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη διεξήχθη η εκδήλωση της ΕΠΣΑΝΑ, με τις κληρώσεις πρωταθλημάτων και κυπέλλου, εν όψει της σεζόν 2019-2020. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, έδωσε το παρών στο κτήμα Jockey στις Αχαρνές αποδεχόμενος την πρόσκληση του προέδρου της Ένωσης Δημήτρη Γιαρένη, δίνοντας μια ξεχωριστή λάμψη σε όλη τη διαδικασία.

Από εκεί και πέρα, το παρών έδωσε πλήθος επισήμων μεταξύ άλλων ο βουλευτής Β. Οικονόμου, οι Δημάρχοι Κωνσταντέλος 3Β, Μαδής (Παιανίας), Καλαφατέλης (Διονύσου), πάρα πολλοί αντιδημάρχοι όλων των ευρύτερων περιοχών και φυσικά εκπρόσωποι όλων των ομάδων.

Η διαδικασία της κλήρωσης, διεξήχθη με πρωτοποριακό τρόπο, αφού ανέβηκε το πρόγραμμα άμεσα στο επίσημο σάιτ της Ένωσης, ενώ έχει αξία να αναφέρουμε πως στην ομιλία του ο Δημήτρης Γιαρένης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο άσχημο ατύχημα που είχε ο Μίλτος Καδίτης.

Όπου από την πρώτη στιγμή, η ΕΠΣΑΝΑ κάνει ότι περνά από το χέρι της για να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί τον ίδιο και την οικογένεια του, που περνούν έναν Γολγοθά. Με τον πρόεδρο, να εύχεται υγεία πάνω απ’ όλα…

Πηγή – aek365.org

Φώτο – vivasports.gr

Δείτε το πρόγραμμα των ομίλων αναλυτικά παρακάτω:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ Α’ ΕΠΣΑΝΑ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ Β’ ΕΠΣΑΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ Γ’ ΕΠΣΑΝΑ