Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Παρουσιάζεται ο ανανεωμένος Θρασύβουλος

Published

on

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι  δίνει σήμερα ο Θρασύβουλος Φυλής που θα αντιμετωπίσει την  Δόξα Αγίας  Άννας . Ο Μάκης Παπαδόπουλος μαζί με τον συνεργάτη του  Κώστα Στάμου θα τεστάρουν τα νέα αποκτήματα και θα προσπαθήσουν να μοντάρουν την  « ολοκαίνουργια  ομάδα .

Τα επόμενα φιλικά είναι 30/8 με ΑΕ Αιγάλεω, 3/9 με ΑΠΟ Νικολακάκη, 9/9 με Δοξα Βυρωνα

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την περυσινή ομάδα έμειναν μόνο τρεις ( !!!) παίκτες . Είναι οι Ανδρέας και Γιώργος Κοντούλης και ο Παναγιώτης Καλαμιώτης.

Προωθήθηκαν από την Ακαδημία του συλλόγου οι ταλαντούχοι Αγγέλου Μάριος, Κατσίλας Λιάκος, Πετράκης Γιάννης, Μεμάι Μέμος, Πίνης Γιάννης.

Αποκτήθηκαν ο 18χρονος μέσος Ευθύμιος  Πόρος από Λειβαδιά, ο 23χρονος επιθετικός Μάνος Αγγελιδάκης και ο 22χρονος επιθετικός Παρασκευάς Θεοδώρου από τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, ο 21 χρονος επιθετικός Νίκος Πιτέλης από το Καματερό, ο 16χρονος αμυντικός Κώστας Χαλιμούρδας από τον Ατρόμητο Αθηνών , ο 20χρονος αμυντικός Φραγκίσκος Πρίντεζης από τον Αχαρναϊκό , ο 22χρονος μέσος Βασίλης Αναγνώστου από τον Νικολακάκη, ο 25χρονος μέσος Γιώργος Βυζανιάρης και ο 30χρονος αμυντικός Κώστας Μυστρίδης από τους Αγίους Αναργύρους , ο 18χρονος επιθετικός Παναγιώτης Θεοδωρίδης από τον Ολυμπιακό Βάρης , ο 17χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Μαβίδης από την ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ και ο 20χρονος αμυντικός Δημήτρης Μπλέτσας που ήταν ελεύθερος .

Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και άλλοι παίκτες οι οποίοι συζητούν με την ομάδα.