Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πασάς στο Παλαιό Φάληρο

Published

on

Σε μια σημαντική μεταγραφική επιτυχία προχώρησε το Παλαιό Φάληρο καθώς ήρθε σε συμφωνία με έναν ικανότατο παίκτη που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα των νοτίων προαστίων.

Συγκεκριμένα, στο σύλλογο του Φαλήρου θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Άγης Πασάς.
Το νέο απόκτημα των κυανέρυθρων έχει περάσει από Καλλιθέα, Ιωνικό, Εθνικό Αστέρα, Βέροια, Καλαμάτα, Θύελλα Ραφήνας, Αιγάλεω, Αγία Παρασκευή, Σούρμενα. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αποτελεί μια σπουδαία μεταγραφή για τον Σύλλογο, έχοντας μεγάλη ποιότητα και εμπειρία. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας μετα την ολοκλήρωση της μεταγραφής τόνισαν: “Καλωσορίζουμε τον Άγη Πασά στην οικογένεια του Παλαιού Φαλήρου και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική περίοδο με την φανέλα του Συλλόγου μας”.

Αμέσως μετά τη μεταγραφή επικοινωνήσαμε με τον κ. Σταυριανάκο ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε: “Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με μια τόσο σπουδαία προσωπικότητα όπως ο Άγης Πασάς. Θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα παιδιά και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σουρδή Μπάμπη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής”.