Connect with us

Uncategorized

ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς 0-0

Κόλλησαν στο μηδέν

Published

on

Ισόπαλος χωρίς σκορ έληξε ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στο Πλατανιά Χανίων. Η φιλοξενούμενη ομάδα της Κρήτης κατάφερε να πάρει το πρώτο της βαθμό στον πρώτο αγώνα που έδωσε στην μεγάλη κατηγορία, ενώ από την άλλη οι Ηπειρώτες δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα να μπαίνει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει την πρώτη του καλή ευκαιρία με σουτ του Ντάσιου στο 10′, το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κηπουρού. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους είχαμε μόλις μία φάση. Ο Τζανής στο 38′ επιχείρησε ένα δυνατό σουτ το οποίο έδιωξε με δυσκολία ο γκολκίπερ του Πλατανιά Κηπουρός. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν και πάλι καλύτερα οι γηπεδούχοι οι οποίοι είχαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία στο 55′ με σουτ του Ντε Βινσέτι το οποίο απομάκρυνε με δυσκολία ο Κηπουρός. Στο 62′ οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Χατζηνικολάου, έκαναν την πρώτη τους καλή ευκαιρία, όταν ο Καλαϊτζίτς έπιασε το σουτ το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια του ΠΑΣ.. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μάνταλου του συνδέσμου Αθήνας βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 0-0.

 

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο συλλόγων

ΠΑΣΓΙΑΝΝΙΝΑ:Φέγκρους,Ντάσιος,Πάντος,Μιχαήλ,Τζημόπουλος,Πατσατζόγλου,Τζάνης,Γεωργιού,Ντε Βινσέντι, Ιλίτς

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ:Κηπουρός,Αργυρόπουλος,Κανακούδης,Τζανής,Ποτουρίδης,Καλαιτζιτς,Αγκιλέρα,Αναστασάκος,Μαραγκουδάκης,Ουκάρ,Ουντόζι.

Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply