Connect with us

Γ Εθνική

ΠΑΣ Κόρινθος | Στόχος η πρώτη θέση και η άνοδος στην Super League 2

Published

on

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΠΑΣ Κόρινθος για το ροστερ της αγωνιστικής περιόδου 2023/2024, με το οποίο θα διεκδικηθεί η κατάκτηση της 1ης θέσης και η άνοδος στη Super League 2!
 26 παίχτες αποτελούν το σύνολο της ομάδας, εκ των οποίων ανανέωσαν από την περσινή σύνθεση, που κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΠΣ Κορινθίας και εύκολα την άνοδο στη Γ’ Εθνική, με τη σύμφωνη γνώμη των προπονητών Α.Μπαρμπολούτσι και Γ.Νούλα και με την έγκριση από το Διοικητικό μας Συμβούλιο οι ακόλουθοι:
Κούτσικος
Χατζής
Κυριαλάνης
Αργυρόπουλος
Δημητρίου
Παπανικολάου
Αμαραντίδης
Κουτσουμπέλας
Ευθυμίου
Τζαναβάρας
Γκούμας
Χαρτσιάς
 Μεταγραφικά αποκτήματα αποτελούν οι:
Διάσσινος, Τριαντάφυλλος, Νικολάου, Καλούσης, Χαλάτσης, Κουϊμελής, Μερκούρης, Παπαχρήστος, Γεωργίου, Rojano, Βαφειάδης, Πέτρου, Κορωνιώτης και Garcia.
 Οι παίχτες του ρόστερ από το Νομό Κορινθίας είναι οι:
Διάσσινος από τους Αγίους Θεοδώρους, Παπανικολάου από την Κόρινθο,Τριαντάφυλλος από το Βέλο, Νικολάου από τους Αγίους Θεοδώρους, Κουϊμελης και Ευθυμίου από τον Άσσο, Μερκούρης από το Δερβένι, Γεωργίου από το Κιάτο, Κουτσουμπέλας και Βαφειάδης από το Ζευγολατιό, Πέτρου από το Σοφικό, Αργυρόπουλος από το Σπαθοβούνι, Τζαναβάρας από τα Αθίκια, Γκούμας από την Κόρινθο, Χαρτσιάς από το Ξυλόκαστρο, Κορωνιώτης από το Λέχαιο.
Για πρώτη φορά το Δ/Σ του ΠΑΣ Κόρινθος μετά τη δημιουργία της μεγάλης ομάδας που κυριάρχησε διαχρονικά τόσο στην Α’ όσο και στη Β’ Εθνική κατηγορία,κατάφερε με τη συμβολή όλων των μελών του, τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και με προσωπικές παρεμβάσεις να είναι παρόντες όλοι οι ποδοσφαιριστές από την 1η μέρα της προετοιμασίας, μεταβαίνοντας με το πούλμαν της ομαδας στο φιλόξενο στάδιο του Γαλατακίου, προπονούμενοι με ιδανικές συνθήκες!
🙏 Το Δ/Σ θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου του Σαρωνικού Γαλατακίου, καθώς και το ΚΕΠΑΠ και τον κύριο Γεώργιο Μαγκλάρα για την αμέριστη συμπαράσταση τους και τη συμβολή τους στην προσπάθεια της ομαδας μας για την άνοδο στη S.L. 2 τόσο με την παροχή των εγκαταστάσεων όσο και με την παροχή κάθε βοήθειας που είναι απαραίτητη!