Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον  Αντωνη…

Published

on

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση που μετέδωσε  χθες η στήλη ότι η ΑΕ Νίκαια αναστέλλει την λειτουργία της ανδρικής της ομάδας και δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας .Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.

«Με μεγάλη μας λύπη αποφασίσαμε να μην κατεβούμε φέτος » δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Γρηγόρης Σπήλιος τονίζοντας ότι ο λόγος που ελήφθη αυτή η απόφαση ήταν πέρα από οικονομικός ήταν και η έλλειψη παραγόντων της ομάδας που για διαφόρους λόγους δεν μπορούν να βοηθήσουν . Ακόμα και μετά την ανακοίνωση της απόφασης, όλοι εξέφρασαν τη λύπη τους, αλλά κανένας δεν εκδήλωσε την επιθυμία για να βοηθήσει ώστε η ομάδα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα .Σύμφωνα με τον κ. Σπήλιο τα τμήματα υποδομής θα αγωνιστούν κανονικά φέτος, ενώ θα δοθεί η ευκαιρία πλέον στην ομάδα να ανασυνταχτεί από την αρχή  και να εμφανιστεί πλήρως ανανεωμένη στην επόμενη περίοδο….

Ήδη άρχισαν  να φεύγουν παίκτες . Ακόμα και αυτοί που αποκτήθηκαν πρόσφατα . Ενώ τα τηλέφωνα του προέδρου , από ομάδες που ζητάνε παίκτες έχουν «πάρει φωτιά ». Ακόμα και ο παράγοντας  του συλλόγου Σταμάτης Γιαννιώτης θα «κουνήσει μαντήλι». Οι πληροφορίες μας λένε ότι μετακομίζει στον ΠΑΟ Ρουφ ,όπου αναλαμβάνει Γενικός Αρχηγός. .Ετσι μετά τον Τρίκαρδο Κατοχής και τον ΑΟ Πενταλόφου δυο ομάδες από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, και την ΑΕ Νίκαια , ο Σταμάτης πηγαίνει στο Αθηναϊκό πρωτάθλημα , που έλειπε από την ….συλλογή του…

Με την μη συμμετοχή της ΑΕ  Νίκαιας και της Οδηγήτριας στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας , ξεκαθάρισε ήδη και πριν την έναρξη το θέμα των δυο ομάδων που υποβιβάζονται , κάτι καθόλου καλό για το πρωτάθλημα …..

Δυστυχώς όπως έχει γίνει το ποδόσφαιρο την σημερινή μας εποχή , στις περισσότερες ομάδες υπάρχει λειψανδρία . Μόνο ελάχιστοι παράγοντες  ασχολούνται με τα σωματεία. Αυτό έγινε στην ΑΕ Νίκαια , αυτό ισχύει και για πολλά  άλλα. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στον Πειραιά αλλά και σε όλη την Ελλάδα διέρχεται κρίση..

Και στον Πανφαληρικό σκέπτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην  κατεβάσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα .«Η κατάσταση έχει παραγίνει .» δήλωσε το κορυφαίο στέλεχος του συλλόγου Φαίδων Τσικνάκος και πρόσθεσε: « Δεν είναι δυνατόν να μην έχουμε ένα γήπεδο να προπονείται η ομάδα και να υποχρεώνεται να πηγαίνει στα ιδιωτικά και να πληρώνει ; Ως πότε θα αντέξουμε ,  εγώ και ο Νίκος ο Φιγγέν που είμαστε οι μόνοι στην ομάδα οι οποίοι βάζουμε χρήματα . Ας βρεθεί μια λύση . Διαφορετικά θα αναγκαστούμε να  ακολουθήσουμε τον δρόμο της Νίκαιας»…..

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ίκαρος Καλλιθέας ,ένα σωματείο που αξιοποιεί όσο καλύτερα γίνεται τα παιδιά των υποδομών . Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός των ερασιτεχνικών σωματείων . Να προωθούν τα ταλέντα από τις Ακαδημίες στην πρώτη ομάδα.

Την Τετάρτη ο Ίκαρος θα αντιμετωπίσει στις 18.15 στο γήπεδο Παραλίας Τζιτζιφιών τον Ατρόμητο Πειραιά…..

Το   γήπεδο της Αίγινας εγκαινιάζει σήμερα στις 17.00 η ΑΕ Μοσχάτου που αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα στο ανακατασκευασμένο γήπεδο του νησιού. Τα εγκαίνια θα γίνουν στον πρώτο επίσημο αγώνα που θα δώσει η ΑΕ Αίγινας . Σε ένα γήπεδο που είναι έτοιμο μετά από δυο χρόνια . Και στοίχισε ακριβά στην ομάδα .Έξοδα , ταλαιπωρίες  αγωνιστική εξόντωση και έναν υποβιβασμό στη Β’ Κατηγορία μετά  από πολλά χρόνια . Νέο ξεκίνημα λοιπόν από φέτος στον σύλλογο που ετοιμάζεται για να κάνει το δυναμικό του come back….

Ο Γιώργος Σιάκουλης ένας σημαντικός εργάτης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, θα αξιοποιηθεί από την ΕΠΣ Πειραιά και θα μετέχει σε μια από τις επιτροπές της . Σημειωτέον ότι σε Επιτροπές ή ακόμα και στην διοίκηση της Ένωσης μπορούν να μετέχουν παράγοντες οι οποίοι δεν έχουν επίσημη διοικητική σχέση με σωματείο. Όλοι από κάπου προέρχονται, δεν είναι  κακό αυτό. Αλλά ένας που κατέχει θέση σε διοίκηση συλλόγου, δεν μπορεί να είναι μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΠ ή επιτροπών. Απλά πράγματα….

Με  κάτι πολύ  καλό συζητάνε στην  ΑΕ Μοσχάτου, για μεταγραφή. Έτσι  τουλάχιστον έχει διαρρεύσει στα στέκια της περιοχής .Από την μεγάλη των Πλάβι σχολή…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply