Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη

Published

on

Οριστικά την Τετάρτη 17 Απριλίου και ώρα 16.00 θα διεξαχθεί  στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» ο φετινός Τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών μεταξύ των ομάδων  ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΎ. Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από όλους που για ένατη συνεχόμενη χρονιά ο τελικός διεξάγεται στο ωραιότερο  γήπεδο – στολίδι της χώρας . Γι’ αυτό λοιπόν η ΕΠΣ Πειραιά και τα δυο σωματεία ευχαρίστησαν δημόσια για την ευγενική και δωρεάν παραχώρηση  την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τον μεγαλομέτοχο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, τον  Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε. κ. Βασίλη Βασιλειάδη …

Απόψε στις 18.30 στο 1Ο γυμνάσιο Καλλίπολης(  Λεωφόρος Χατζηκυριακού και Μαρίας Χατζηκυριακού )  ο Αργοναύτης γυρίζει σελίδα μετά την συγχώνευση του με τον Ατρόμητο Κερατσινίου . Καλούνται όλοι οι φίλοι, οι παλαίμαχοι, και γενικά όσοι αγαπούν τον ιστορικό σύλλογο να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια  που γίνεται για την αναγέννηση του. Ο Αργοναύτης από τα πλέον ιστορικά σωματεία της Ελλάδας , πρέπει να  επιβιώσει και να φτάσει εκεί  όπου πραγματικά αξίζει να βρίσκεται…..

Πήρε θέση  – προς τιμή της -η  διοίκηση του ΑΟΝΦ Πειραικός σχετικά με το συμβάν που έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Νίκαιας. Με ανακοίνωση της  τονίζει πως θα ήθελε να τονίσει πως το μεμονωμένο αυτό περιστατικό δεν εκφράζει τον σύλλογο .  Να σημειωθεί   ότι εξαιτίας αυτού του περιστατικού  παραιτήθηκε ο  Σόλων Νουρτζανιάν από τη θέση  του γενικού αρχηγού της ομάδας που κατείχε. Ο ίδιος δήλωσε πως  τέτοιες συμπεριφορές είναι αντίθετες με τον χαρακτήρα του όπως έχει δείξει η μέχρι σήμερα πολυετής διαδρομή του στο χώρο του πειραϊκού ποδοσφαίρου. Παραμένει πάντως κοντά στον Πειραϊκό . Και η ανακοίνωση του Πειραϊκού καταλήγει  με ευχές στον Αστέρα Νίκαιας . Ας επικρατήσει τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος η λογική και η ηρεμία , αφού είναι κρίμα να καλή συνέχεια σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά και ενδιαφέροντα πρωταθλήματα της κατηγορίας τα τελευταία χρόνια…. Με χαρά είδαμε αρκετό κόσμο στον αγώνα του Αίαντα με την Χαραυγή .  Οι φίλοι του ιστορικού Σαλαμινιώτικου συλλόγου επανέρχονται σιγά- σιγά κοντά στην ομάδα και όλα δείχνουν ότι γίνονται και πάλι η μεγάλη δύναμη της . Όπως παλιά…..

Την μεγάλη επιστροφή ετοιμάζει ο Περαμαϊκός.  Ο ιστορικός  σύλλογος μετά από μια πολύ καλή πορεία κατάφερε να εξασφαλίσει από τώρα την άνοδο  στη Β’ Κατηγορία . Η προσπάθεια που ξεκίνησε η διοίκηση φέτος θα συνεχιστεί  και τη νέα περίοδο  με ακόμα περισσότερη δουλειά . Γιατί ο Περαμαϊκός  αξίζει να επιστρέψει εκεί που πρέπει να βρίσκεται….

Στην Γαλλία θα βρεθεί τον προσεχή Ιούνιο   η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου των Νέων Δραπετσώνας , κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Γυναικών που θα διεξαχθεί  εκεί τον Ιούνιο.Είναι προσκεκλημένη της Γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για να λάβει μέρος σε τουρνουά επιλέκτων ομάδων απ όλη την Ευρώπη (Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία κ.α.).Μια τρομερή εμπειρία για τις Νέες Δραπετσώνας που θα έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν ομάδες υψηλού επιπέδου.Η συμμετοχή  ΑΥΤΉ  επετεύχθη κατόπιν ενεργειών του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας  και ιδιαίτερα της αντιδημάρχου κας Σταυρούλας Συράκου.
Κι όμως συνέβη την περασμένη εβδομάδα  σε κάποια περιοχή του Πειραιά. Διαιτητής κιτρινόμαυρων πεποιθήσεων( πιο Αεκτζής δεν γίνεται)  εθεάθη να έχει αμολήσει τον χαρταετό  του γιου του. Ο οποίος δεν ήταν ένας οποιοσδήποτε χαρταετός. Ήταν  ένας με τα χρώματα και το σήμα του Ολυμπιακού!!! Κι αυτό γιατί ο μικρός είναι φανατικό γαβράκι  και ο μπαμπάς παρά την πίκρα του δεν ήθελε να του χαλάσει το χατίρι . Βέβαια προσπάθησε να το κρατήσει μυστικό  , αλλά το μάτι της στήλης ήταν εκεί και είδε το γεγονός. Κάνε παιδιά να δεις καλό, που λένε….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply