Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

H αγωνιστική περίοδος  ολοκληρώνεται σε μερικές εβδομάδες . Καλό θα είναι να ξεκινήσει από τώρα ο προγραμματισμός για τα γήπεδα ενόψει της νέας περιόδου.

Ήδη στο Κερατσίνι και στο γήπεδο Σιταποθηκών έχουν ξεκινήσει βελτιωτικά έργα στα αποδυτήρια, θα συνεχίσουν στο ταρτάν και στην συνέχεια όταν τελειώσουν τα πρωταθλήματα θα γίνει η ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου , ώστε να είναι έτοιμο με την έναρξη της νέας περιόδου. Φυσικά θα πρέπει ο σχεδιασμός αυτός που είναι σωστός , να εφαρμοστεί και στην πράξη. Όπως πολύ σωστά έγινε με το γήπεδο Π. Νικολαΐδης το περασμένο καλοκαίρι , χάρη στη σωστή συνεργασία του Δήμου Νίκαιας- Ρέντη και των σωματείων της περιοχής …

Πάμε τώρα στο γήπεδο Κορυδαλλού . Το οποίο , θα θυμάστε όλοι, πως είχε κλείσει τον χειμώνα για να κατασκευαστεί  το ταρτάν . Είχε κλείσει για δυο εβδομάδες  και τελικά άνοιξε μετά από δυο μήνες .  Τώρα  , όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης ,  θα γίνει η ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου . Το έργο ανατέθηκε σε εργολάβο για τον προσεχή Ιούνιο αλλά επειδή υπάρχουν ενστάσεις για τον διαγωνισμό , από άλλους ενδιαφερόμενους , θα πάει κάποιους μήνες πίσω. Εδώ όμως υπάρχουν αντιδράσεις . Γιατί αν κλείσει το γήπεδο μέσα στην αγωνιστική περίοδο , θα υπάρχει και πάλι τεράστιο πρόβλημα ……

Την Μικτή της ΕΠΣ Μακεδονίας θα αντιμετωπίσουν οι Παίδες του Πειραιά  για την ημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος της ΕΠΟ που θα διεξαχθεί στις αρχές του Μάη στον Βόλο. Στην κλήρωση που έγινε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας  την ΕΠΣΠ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών Σταύρος Μορφόπουλος .

Στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν η Ξάνθη με την Αχαΐα.

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 1/5 ενώ ο μεγάλος και ο μικρός τελικός στις 4/5 . Οι αγώνες θα γίνουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο  και Νεάπολης Βόλου….

Να λοιπόν που η ευθυγράμμιση χάλασε κάπου .Αναγκαστικά όμως. Το παιχνίδι Αναγέννησης Μοσχάτου – ΑΣ Δραπετσώνας είχε προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι . Μετά όμως από αίτημα της γηπεδούχου ομάδας που έγινε δεκτό από την Επιτροπή πρωταθλήματος  , θα διεξαχθεί στις 17.30 αντί για τις 12. Κι αυτό επειδή το Σάββατο στις 13.30 η Αναγέννηση θα αντιμετωπίσει τον Αετό Κορυδαλλού στον  τελικό αγώνα του πρωταθλήματος Κ18 . Από την στιγμή λοιπόν που στον τελικό αγωνίζονται ποδοσφαιριστές που παίζουν και στο ανδρικό και δεν θα έχουν συμπληρωθεί  24 ώρες του ενός αγώνα από τον άλλο , το παιχνίδι της ανδρικής ομάδας της Αναγέννησης μετατέθηκε για το απόγευμα της Κυριακής….

Ως εκ τούτου ο αγώνας της Γ΄ Κατηγορίας «Α.Σ. ΚΩΦΩΝ – Α.Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» που είχε προγραμματιστεί για τις 17.30 την Κυριακή θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στις 12.30…..

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Πειραιά χαρακτηρίζει επιτυχημένη την αιμοδοσία παρά το γεγονός ότι αρκετά στελέχη απουσίαζαν λόγω του  κρίσιμου αγώνα  της ομάδας Κ-14 στα Χανιά.

Πρόσφεραν αίμα συνολικά 51 φίλοι,  αριθμός που είναι ο μεγαλύτερος που έχει καταφέρει να μαζέψει η  Τράπεζα αίματος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλοι 8 ακόμη φίλοι προσήλθαν αλλά δεν μπόρεσαν να  δώσουν αίμα. Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ θέλει να ευχαριστήσει όλους  όσους  συντέλεσαν στην επιτυχία της αιμοδοσίας και κυρίως τα σωματεία  Α.Σ. ΣΠΙΘΑ,  ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ, ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ, Α.Ο.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ, ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ (Παλαίμαχοι)  Α.Ε.ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠ.,  ΠΗΓΑΣΟΣ, ΑΜΦΙΑΛΗ, ΑΟΑΔ, ΧΑΛΚΗΔΩΝ, ΕΘΝΙΚΟΣ, Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ. Παράλληλα όμως η ΕΠΣΠ εκφράζει τον προβληματισμό της από την αδιαφορία μεγάλων αθλητικών κοινωνικών ομάδων, (διαιτητές, παρατηρητές, θυρωροί, Παλαίμαχοι κλπ) που  αγνόησαν το ανθρώπινο κάλεσμα για προσφορά λίγων σταγόνων αίματος.…

Η γυναικεία ομάδα του Εθνικού ΟΦΠΦ με ανακοίνωση της ευχαριστεί  και συγχαίρει τον Α.Ο. Αγίου Δημητρίου για την εξαιρετική δουλειά , την ευγένεια και το ήθος τους,  τον Πρόεδρο Νίκο Κανακάκη και τον υπεύθυνο των Ακαδημιών και προπονητή Αντώνη Σαρρή  για την  παραχώρηση της 13χρονης παίκτριας Μαρίας Αλιβάνογλου, η οποία ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά της βήματα στην ακαδημία του ΑΟΑΔ. Η Μαρία έκανε την πρώτη της εμφάνιση με επιτυχία στο νικηφόρο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με τον Ακράτητο Άνω Λιοσίων ως βασική και συμμετείχε και στον αγώνα του κυπέλλου κορασίδων.