Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί αγώνες του εφηβικού πρωταθλήματος ( Κ-18) της ΕΠΣΠ. Άψογη διοργάνωση  σε όλα . Είδαμε καλό ποδόσφαιρο από τέσσερις σπουδαίες ομάδες με μέλλον . Ο Αετός Κορυδαλλού κατέκτησε το πρωτάθλημα πανάξια . Αξίζουν συγχαρητήρια όμως  σε όλα τα παιδιά . Και του Αετού και της Αναγέννησης Μοσχάτου, και της Αμφιάλης και της ΑΕ Μοσχάτου. Που έπαιξαν θαυμάσιο  ποδόσφαιρο και έδειξαν  ότι το Πειραϊκό ποδόσφαιρο , έχει μέλλον, ταλέντο  και ποιότητα .  Στα παιχνίδια των υποδομών δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι . Νικητές είναι όλοι . και δεν είναι υπερβολή αυτό. Οι διακρίσεις και τα μετάλλια είναι εφήμερα και για τη προσωπική συλλογή.. .

Πολύς κόσμος αψήφησε την βροχή  και ανέβηκε μέχρι το «Παντελής Νικολαΐδης »  για να χειροκροτήσει τα παιδιά . Μοναδική παραφωνία ορισμένα άτομα από την εξέδρα . Δηλαδή γονείς. Που έβριζαν διαιτητές, αλλά και κάποιοι ,ελάχιστοι ευτυχώς , παιδιά της αντίπαλης ομάδας . Θλιβερό φαινόμενο. Που δυστυχώς παρά τις προσπάθειες δεν διορθώνεται…

Με σχετική καθυστέρηση κλήθηκε ο Ηρακλής Νικαίας  σε απολογία σχετικά με τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Κυριακής 7 Απριλίου με τη Νίκη Ρέντη. Σε ένα παιχνίδι που ήταν και διοικητικά στελέχη της ΕΠΣΠ στο γήπεδο . Ο Ηρακλής είναι ένα σωματείο που ουσιαστικά κάνει μια νέα προσπάθεια τα τελευταία χρόνια παράδειγμα προς μίμηση . Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό το θέμα . Όμως ο εκνευρισμός κάποιων ανθρώπων του συλλόγου μέσα στο παιχνίδι , μπορεί να χαλάσει την όμορφη εικόνα της ομάδας . Και αυτό δεν είναι  σωστό .  Είναι άδικο για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Ηρακλή…….

Ο Γιάννης Γιανναράκης ήταν βοηθός διαιτητής στον αγώνα του Πειραϊκού με τον ΑΟΑΔ . Έφτασε στο γήπεδο καθυστερημένα , και ενώ το παιχνίδι είχε ξεκινήσει ( στο 6’) . Ο ίδιος είπε ότι είχε ένα ατύχημα στο δρόμο. Η ουσία είναι πως ο διαιτητής Κώστας Κωνσταντόπουλος  δεν τον άφησε να παίξει( τον επέπληξε και τον άκουσαν όλοι)  και συνέχισε με ένα βοηθό . Έχουμε μαρτυρίες ότι ο  διαιτητής αφού έβρισε τον Γιανναράκη τον έδιωξε .Ο Κωνσταντόπουλος από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι ο βοηθός όχι μόνο καθυστέρησε να αλλάξει αλλά του είπε ότι θα παίξει στο β’ ημίχρονο , κάτι που ο ρέφερι δεν δέχτηκε και τον έδιωξε  . Όπως και να έχει η κατάσταση στο φύλλο αγώνα ο Κωνσταντόπουλος  δεν ανέφερε το συμβάν , παρά μόνο ότι το παιχνίδι έγινε μόνο με ένα βοηθό τον Κεφαλιακό Κ. , αφού  δεν προσήλθε ο άλλος  βοηθός Γιανναράκης!!!….

Αγωνιστικά πάντως ο Κωνσταντόπουλος ήταν άψογος. Μάλιστα η διοίκηση του ΑΟ Αγίου Δημητρίου  παρά την ήττα της τον συγχαίρει με ανακοίνωση της ενώ ευχαριστεί  τον κ. Ανούστη και τον Πειραϊκό για τη φιλοξενία…

Στις Σιταποθήκες βγήκε ο… Αυγερινός και άλλαξε τα φώτα στα ..Αστέρια !! Ο ποδοσφαιριστής της Αμφιάλης Αυγέρης  πέτυχε πέντε γκολ στο 6-1  επί των Αστεριών Δραπετσώνας . Οι άνθρωποι μάλιστα της ομάδας φαίνεται ότι είδαν …αστεράκια, αν σκεφτεί κανείς ότι έφυγαν από το γήπεδο ξεχνώντας  να πάρουν τα δελτία των ποδοσφαιριστών τους…..

Την πανηγύρισαν  έξαλλα τη νίκη τους  επί της ΑΕ Χατζηκυριακείου οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Προφήτη Ηλία . Δικαιολογημένα άλλωστε , αφού είχαν να νικήσουν από τις 29 Απριλίου 2017 . Τότε είχαν επικρατήσει 2-1 του Ολυμπιακού Περάματος με τέρματα των Καλλινικίδη και Φώσκολου.  Δυο χρόνια παρά δυο εβδομάδες . Εδώ και 706 μέρες …..

Αρκετός κόσμος έδωσε το παρών στο 40ήμερο μνημόσυνο του κορυφαίου παράγοντα του ΑΟ Πειραιά  Δαυίδ Κωνσταντίνου , που οργάνωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Παπαδόπουλος . Παρέστησαν από την ΕΠΣ Πειραιά οι Γιάννης Σπάθας , Παναγιώτης Λαπατάς, οι Χρήστος Μπουλές ,  Χρήστος Σδρένιας, Αργύρης Κεραμίδας , Γιάννης Ηλίας, Βασίλης Τσιτούρας, Θόδωρος Γιαβάσης , Μηνάς Μελισσόπουλος , ο προπονητής Βασίλης Ιωαννίδης  οι διαιτητές Νίκος Λίτσας, Γιάννης Καραπιδάκης, Γιάννης Ευδαίμων , σύσσωμη η ομάδα του ΑΟ Πειραιά και πολλοί άλλοι ….

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ  η δεξίωση του τελικού του Κυπέλλου Πειραιά στο Κεμπαμπτζίδικο  «Το γνήσιον»στο Μικρολίμανο . Παρέστη σύσσωμη η διοίκηση της ΕΠΣΠ οι διοικήσεις των δυο  φιναλίστ Εθνικού και Ερμή Κορυδαλλού οι διαιτητές , οι παρατηρητές αγώνα  Κώστας Φελλάς και Γιώργος Μαλούχος , η γιατρός του αγώνα Μαρία Αντωνίου δημοσιογράφοι .ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάττης με τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμου Μιχάλη Λώνα και τον Δημοτικό σύμβουλο Δημοσιογράφο Παύλο Γεαρακάρη. Ο πρόεδρος του «Κανάλι 1, 90,4 Τάκης Αβραμίδης  με τον αντιπρόεδρο Στέλιο Μπρατσόλη . Παρών  και ο πρώην Γ.Γ. Α Στέλιος Σφακιανάκης Απουσίαζαν τα δυο μέλη της επιτροπής Κυπέλλου Γιώργος Σιάκουλης και Βασίλης Τσιτούρας . Δεν γνωρίζουμε γιατί. Εκτός αν δεν είχαν κληθεί….

Διαιτητής του τελικού Κυπέλλου Πειραιά είναι ο Θοδωρής Πουλόπουλος με βοηθούς τους Παναγιώτη Χρηστάκο, Ηλία Κοτζαμανίδη.4ος διαιτητής ο Γιάννης Κακριδής. Παρατηρητές διαιτησίας ορίσθηκαν οι Δημήτρης Τζιλίρης και Σπύρος Λιόλιος.