Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη …

Published

on

Διεξάγονται σήμερα στο γήπεδο «Παντελής Νικολαΐδης »  οι αγώνες της Τελικής φάσης του Παιδικού  πρωταθλήματος περιόδου 2018-2019.

Στις 11 θα ξεκινήσει ο μικρός τελικός ανάμεσα στον Εθνικό ΟΦΠΦ και την ΑΕ Μοσχάτου με διαιτητή τον Ι. Τσάνο , βοηθούς τον Κ.Βάλβη και τον Χαρ,, Μηλιδώνη και 4ο τον Κυρ. Φωτιάδη .

Στις 13.30 θα αρχίσει μεγάλος τελικός ανάμεσα στον Αετό Κορυδαλλού και την Αναγέννηση Μοσχάτου .Την περασμένη εβδομάδα οι ίδιες  ομάδες διαγωνίστηκαν στον τελικό  του εφηβικού .  Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνει  ο Σ. Αντωνόπουλος  με βοηθούς τους Θ. Πετρίδη και Ν. Ιωαννίδη και 4ο τον Δ. Μπεσίρη.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι απονομές, ενώ θα τιμηθούν ακόμη οι πρωταθλήτριες ομάδες των 4 ομίλων της Β΄ Κατηγορίας του Παιδικού  Πρωταθλήματος:  Παννεαπολικός  (1ος),  ΑΕ Αίγινας   (2ος ), ΑΕ Χαραυγή Αστέρας (3ος) και Προοδευτική 4ος )….

Δυο αγωνιστικές απέμειναν για το τέλος των Πειραϊκών πρωταθλημάτων . Την επόμενη εβδομάδα δεν θα γίνουν αγώνες λόγω του Πάσχα    . Έτσι η τελευταία αγωνιστική των πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Γ΄  Κατηγορίας,

θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαΐου .

Αμέσως μετά ,το  Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι αγώνες play-off, play-out. Το πρόγραμμα  των 3 αγωνιστικών θα πραγματοποιηθεί τις κάτωθι ημερομηνίες: ΣΚ 11-12/5 , ΤΕΤ 15/5, ΣΚ 18-19, ΤΕΤ 22/5

Μέσα σε αυτές τις ημερομηνίες θα πραγματοποιηθούν και οι δύο αγώνες για την ανάδειξη της Υπερπρωταθλήτριας ομάδας της Α΄ Πειραιά ανάμεσα στους πρώτους των δυο ομίλων   και της τριταθλήτριας που θα γίνει μεταξύ των δυο δεύτερων . Δεν υπολογίζεται το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαΐου λόγω των εκλογών, ενώ θα πρέπει να ληφθεί  υπόψη  και ο εντός έδρας αγώνα μπαράζ που θα δώσει ο Ιωνικός για την άνοδο στην Β΄ Εθνική Κατηγορία πιθανότατα στις 5 ή στις 12 Μαΐου…..

Ένα γκολ για να φτάσει τα 100 θέλει η ΑΕ Μοσχάτου  η οποία  πρώτα από όλα θέλει τη νίκη στον σημερινό αγώνα  με την  ΑΕ Περάματος για να κατακτήσει και μαθηματικά την άνοδο στη Γ’ Εθνική . Είναι λοιπόν πολύ κοντά στο στόχο της  και αναμένεται να τον πραγματοποιήσει…..

Έξι διαιτητές θα σφυρίξουν διπλά παιχνίδια το Σαββατοκύριακο . Δυο αγώνες Α’ Κατηγορίας θα διαιτητεύσουν οι Ιωαννίδης , Αλατσάκης, Κακριδής , έναν Α’ και έναν Β΄ οι Φιλακούρης , Λεμπέσης , ενώ ο Ζησιμόπουλος έναν αγώνα Β’ και έναν Γ’…..

Μια μίνι κλήρωση -Λαχειοφόρο αγορά -για την ενίσχυση της μικτής ομάδας Κ14 που  προκρίθηκε στην Τελική φάση του πρωταθλήματος ΕΠΟ οι αγώνες της οποίας θα πραγματοποιηθούν 1 και 4 Μαΐου  στο Βόλο πραγματοποιεί η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  με τους 1500 λαχνούς να αγοράζουν τα μέλη της διοίκησης καθώς  και φίλοι  της Ένωσης. Θα κληρωθούν  ένα ποδήλατο και ένα Κινητό Sony ενώ ο κάθε λαχνός κοστίζει 1 ευρώ.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη  Πέμπτη στα γραφεία της Ένωσης στις 12 το μεσημέρι….

H δουλειά που γίνεται στις υποδομές του ΑΟ Αγίου Δημητρίου έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς . Ήδη στην  ανδρική ομάδα παίζουν παιδιά από την ακαδημία. Και η απόδοση έχει ανέβει αισθητά. Τα αποτελέσματα είναι σίγουρο ότι θα έλθουν…..

Με την ευκαιρία να πούμε ότι η Ακαδημία του ΑΟΑΔ διοργάνωσε εκδρομή την περασμένη Κυριακή   στην Αίγινα όπου  έπαιξε με την αντίστοιχη ομάδα του νησιού. Στην αποστολή μετείχαν 150 άτομα , αριθμός οπωσδήποτε εντυπωσιακός . Για την μετακίνηση αυτή  βοήθησε σημαντικά ο διευθυντής των γραφείων της ΕΠΣΠ Παναγιώτης Νταλάκος τον οποίο η διοίκηση του ΑΟΑΔ  ευχαριστεί θερμά…..

Μετά την Μικτή Νέων της ΕΠΟ και οι ακαδημίες της ΑΕ Μοσχάτου συμμετείχαν στον δοκιμαστικό αγώνα για το σύστημα VAR που θα εφαρμοστεί από την νέα χρονιά . Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΟ  στο Γουδί……

Διεξάγεται την Μεγάλη Δευτέρα για 19η   συνεχόμενη χρονιά  στο γήπεδο της Νεάπολης ο καθιερωμένος αγώνας βετεράνων Ιωνικού και ΑΕΚ  που αναμένεται να συγκεντρώσει και φέτος αρκετό κόσμο.

Από πλευρά Ιωνικού θα τιμηθούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου Κώστας Τζήκας , Μπάμπης Σαϊπάς, Στέφανος Πορφύρης, Μάριος Μπέλιας, Κώστας Μπεχλιβανίδης καθώς  και ο παλαίμαχος της ΑΕΚ Λάμπρος Γεωργιάδης .

Η ΑΕΚ θα τιμήσει τον βετεράνο άσο του Ιωνικού Μιχάλη Γρίμπιλα.

Ο Δήμος Νίκαιας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη θα απονείμει Κύπελλα στις δυο ομάδες ενώ θα τιμήσει τον πρόεδρο του Ιωνικού Ιωάννη Τσιριγώτη , καθώς και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου ( παίκτες, προπονητικό τιμ  , γενικό Αρχηγό, φροντιστή κλπ.)….

Το κινητό τηλέφωνο iphone 6s 32gb αξίας 360€ που είχε θέσει σε λαχειοφόρο ο Αστέρας Νίκαιας  το κέρδισε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιώργος Τσιτούρας. Όχι δεν συνέβη  , καμιά …κουτσουκέλα . Άλλωστε έγινε με βάση τα τρία τελευταία νούμερα της  κλήρωσης του Λαϊκού λαχείου. Μην ξεχνάμε όμως ότι ο πατέρας του είχε αγοράσει αρκετά μπλοκάκια  για την ενίσχυση του συλλόγου. Κάποια στιγμή θα κέρδιζε κάτι. Ε, τώρα βρέθηκε η ευκαιρία  ο Βασίλης να κάνει ένα δώρο στον γιο του  για το Πάσχα…..