Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Σήμερα στις 5 μμ στο γήπεδο Νίκαιας διεξάγεται ο αγώνας Βραδυποριακού – Ταλαιπωριακου( Ολυμπιακός – Προοδευτική) για 52ηχρονιά . Ένας θεσμός που είχε σταματήσει για 7 χρόνια, επαναδραστηριοποιείται . Οι δυο Σύνδεσμοι  Βετεράνων θα τιμήσουν παλιές μεγάλες δόξες τους που δεν είναι πια στη ζωή …

Από πλευρά Ολυμπιακού θα τιμηθούν οι μνήμες των αειμνήστων Αριστείδη Παπάζογλου, Αντώνη Ποσειδώνα , Κώστα Πολυχρονίου και Τάκη Συνετόπουλου. Από την Προοδευτική  τιμώνται μετά θάνατον οι Λάκης Γκλέζος, Παναγιώτης Σκούφος, Μιλτιάδης Βρεκούσης , Κώστας Καραλής,

Τέτοιες μέρες πέρυσι η Νίκη Ρέντη έπαιρνε τον δρόμο για την Β’ Κατηγορία . Οι άνθρωποι της όμως δεν απογοητεύτηκαν  και με υπομονή και επιμονή ανασυντάχτηκαν και έφτιαξαν και πάλι την ομάδα . Ένα χρόνο μετά η Νίκη επανέρχεται στην Α’ Κατηγορία. Συγχαρητήρια λοιπόν στη διοίκηση ,το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές . Οι προσπάθειες τους ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο….

Αντίθετα στον άλλο όμιλο όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική . ΑΕ Αίγινας και Ολυμπιακός Περάματος που ισοβαθμούν , αγωνίζονται στο νησί στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς. Η ΕΠΣΠ θα πρέπει να  λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα….

Ξεκίνησε τα ξήλωμα  στις εξέδρες του γηπέδου Μοσχάτου, έτσι ώστε να κατασκευαστούν  νέες , πιο σύγχρονες , πιο άνετες και πιο μεγάλες . Θα είναι από αλουμίνιο  και όχι από ξύλο όπως ήταν μέχρι τώρα ….

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Θανάσης Μπαλαφούτης  μίλησε με κολακευτικά λόγια για διαιτητές που σφύριξαν σε αγώνες της ομάδας του. Μετά το Λεμπέση ήταν η σειρά του Γιάννη Κακριδή   για τον οποίο ο πρόεδρος του Ατρομήτου Κερατσινίου τόνισε : « Πρόκειται για διαιτητή που αποτελεί κόσμημα για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο . Εγώ λέω πάντα την αλήθεια , όποια κι αν είναι αυτή . Και στη συγκεκριμένη περίπτωση οφείλω να πω  ότι με τέτοιες διαιτησίες ο Πειραιάς θα πάει μπροστά»….

Όπως συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια το Πάσχα η διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού σε συνεργασία με τους γονείς συγκεντρώνει τρόφιμα προκειμένου να δοθούν σε άπορες οικογένειες της πόλης .Αύριο Μεγάλη Τετάρτη και ώρα 18.30  θα διεξαχθεί  στο ΔΑΚ Κορυδαλλού αγώνας των παλαιμάχων του συλλόγου στη μνήμη του Στάθη Ανασόπουλου ενός από τους σημαντικότερους παράγοντες στην ιστορία  του συλλόγου που έφυγε από την ζωή σαν χθες πριν από τέσσερα χρόνια ….
Κρίση ξέσπασε στον Αίαντα Σαλαμίνας .Με 14 παίκτες πήγε η ομάδα στον Κορυδαλλό όπου ηττήθηκε από τον Δία και χωρίς ουσιαστικά τερματοφύλακες . Το γιατί θα το καταλάβετε από την ανακοίνωση που ανέβηκε στη σελίδα του συλλόγου στο facebook: «Αυτό που ζούμε φέτος είναι απερίγραπτο !

Παίκτες που δεν κατεβαίνουν σε προπονήσεις παίκτες που δεν αξίζουν να περνάνε ούτε έξω απ το γήπεδο του Αία , εκβιάζουν και θέλουν για ένα παιχνίδι 100-150€ . Όνειρο αυτής της διοίκησης ήταν να δούμε 11 βασικούς Σαλαμίνιους παίκτες . Όχι κύριοι , τουλάχιστον με αυτούς που συνεργαστήκαμε με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν αξίζει κανείς ούτε να κόβει εισιτήρια στο γήπεδο ! Μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα θα έχουμε να πούμε πολλά !Καληνύχτα ανύπαρκτοι σας αξίζουν μόνο τα γήπεδα 5Χ5 να το παίζεται μάγκες στους φίλους σας !»….

Ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο είχε ο ποδοσφαιριστής του Δία Κορυδαλλού  Μανώλης Πιταράκης. Σώθηκε ως εκ θαύματος .Έχει πρόβλημα μόνο στο αριστερό χέρι. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο. Η διοίκηση του Δία , οι προπονητές και οι συμπαίκτες του , του εύχονται ταχεία ανάρρωση…..

Είδε τα πανηγύρια και της ΑΕ Μοσχάτου του Σάββατο και του Ερμή Κορυδαλλού την Κυριακή. Ο λόγος για τον διαιτητή Κοσμά Ιωαννίδη που σφύριξε και τα δυο παιχνίδια ….