Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Ολοκληρώνονται σήμερα τα Πειραϊκά πρωταθλήματα και στις τρεις κατηγορίες… Θα ακολουθήσουν μέσα στο Μάη τα play off/play out . Τεράστιο λοιπόν το ενδιαφέρον στην «ουρά» της Α’ Κατηγορίας αφού στην κορυφή των δυο ομίλων η κατάσταση έχει κριθεί από την προηγούμενη εβδομάδα…

Το ντέρμπι της χρονιάς πάντως διεξάγεται στην Αίγινα . Ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Ολυμπιακό Περάματος . Ο νικητής ανέρχεται στην Α’ Κατηγορία Οι γηπεδούχοι ευνοούνται και με ισοπαλία λόγω καλύτερης συνολικής διαφοράς τερμάτων. Όποιος χάσει πάντως δεν χάνεται.. αφού θα ξεκινήσει τα play off από θέση ισχύος… Το μεγάλο  αυτό παιχνίδι θα διευθύνει ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής Ηλίας Σπάθας, τον οποίο ήθελαν και τα δυο σωματεία.

Η ΕΠΣΠ πάντως έχει  προσέξει το παιχνίδι από κάθε πλευρά. Έλαβε αστυνομικά μέτρα, όρισε δυο  παρατηρητές από τον Πειραιά καθώς και τέταρτο διαιτητή…

Τόσο στο ντέρμπι της Αίγινας όσο και στα υπόλοιπα παιχνίδια  που κρίνονται κατηγορίες να επικρατήσει η λογική και να μην ξεφύγουμε από τα επιτρεπτά όρια .Καλή επιτυχία σε όλου…..

Στον μικρό τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων αγωνίζεται σήμερα στις 10 το πρωί στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης Βόλου  η Μικτή Παίδων ( Κ-14)  της ΕΠΣ Πειραιά με αντίπαλο  την αντίστοιχη της Αχαΐας. Στόχος η κατάκτηση της τρίτης θέσης σε μια  πολύ επιτυχημένη χρονιά για τα Πειραιωτόπουλα. Ας   χειροκροτήσουμε  λοιπόν   αυτά τα παιδιά  και να τα ευχαριστήσουμε για όλα αυτά που μας πρόσφεραν φέτος…..

Κοντά στη Μικτή βρίσκεται από χθες και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Πειραιά Γιάννης Σπάθας για να ενισχύσει ηθικά  την προσπάθεια των παιδιών , όπως άλλωστε τους είχε υποσχεθεί….
Στα αξιοσημείωτα  η απουσία του προπονητή της Μικτής από τον σημερινό αγώνα. Ο Θεολόγος Ρενιέρης  αφού γύμνασε χθες για τελευταία φορά την ομάδα , το βράδυ επέστρεψε αφού σήμερα το απόγευμα στις 18.0 θα πρέπει να βρίσκεται στον γάμο της κόρης του Μελίνας με τον εκλεκτό της καρδιάς της Θοδωρή Σκουτέρη που θα γίνει στο κτήμα Βελλή στο Κορωπί. Τις καλύτερες ευχές μας στο ταιριαστό ζευγάρι για βίον ανθόσπαρτον…..

Την Μικτή Πειραιά στον σημερινό αγώνα θα κοουτσάρει ο συνεργάτης του Θεολόγου Ρενιέρη , Γιάννης Πάντος….
Μετά από αρκετό καιρό θα σφυρίξει σήμερα  σε αγώνα Πειραϊκού πρωταθλήματος( ΑΟ Κορυδαλλός – Αμφιάλη)  ο  διαιτητής Αλέξανδρος Τσαμούρης  ο εκπρόσωπος του Πειραιά στην Σούπερ Λιγκ….
Τελευταία αγωνιστική των Πειραϊκών πρωταθλημάτων αυτό το Σαββατοκύριακο και έχουμε και πάλι διπλές διαιτησίες. Λιγότερες πάντως από  προηγούμενες φορές. Από ένα παιχνίδι Α’και Β’ Κατηγορία σφυρίζουν οι Κακριδής, Ορφανός, Δαμιανάκης, Μπαλαχούτης ενώ ο Πουλόπουλος διαιτητεύει σήμερα το ντέρμπι ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα – Ικάρου Καλλιθέας ενώ αύριο είναι 4ος στο ντέρμπι της Αίγινας….

Μια πολύ σημαντική χορηγία  από τον   Ολυμπιακό Πειραιά  δέχτηκε ο Ολυμπιακός Περάματος . Ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας ενίσχυσε την ομάδα με αθλητικό υλικό αλλά και οικονομικά . Με ανακοίνωση τους οι Περαματιώτες ευχαριστούν θερμά τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη  για την προσφορά  του καθώς και την Γραμματέα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρέθηκε κοντά τους. Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Ευχόμαστε η επαφή μας αλλά και συνεργασία μας με τον μεγάλο Ολυμπιακό να είναι ακόμη πιο δυνατή και πιο ισχυρή η διοίκηση και ολυμπιακός Περάματος ευχάριστη από τα βάθη της καρδιάς του τον μεγάλο σύλλογο ολυμπιακό Πειραιά για την κοινωνική του προσφορά στον σύλλογο μας αλλά και γενικότερα  στο σύνολο του πολίτη»……

«Χάραξε» play off στη Χαραυγή Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός όπως λένε και ο Αστέρας Νίκαιας φρόντισε να το κάνει πράξη. Στον εκτός έδρας αγώνα του στο γήπεδο της Χαραυγής απέναντι στον ΑΟΑΔ, με 2 γκολ στις ”χαραυγές” των ημιχρόνων έβαλε τις βάσεις για τη νίκη του με 2-1 που τον έφερε στην 4η θέση, με μία αγωνιστική να απομένει για το τέλος του πρωταθλήματος και το όνειρο των play off να φαντάζει 1 βαθμό μακριά. Η μοίρα τον φέρνει πάλι, όπως και πέρυσι, απέναντι στον Άρη Αμφιάλης όταν έχασε 0-1 αν και ήθελε 1 βαθμό για να αποφύγει τα play out. Με νίκη τερματίζει 3ος (την ψηλότερη θέση της ιστορίας του στη Β’ Πειραιά), με ισοπαλία μπαίνει σίγουρα στα μπαράζ (4ος ή 5ος ανάλογα το αποτέλεσμα του Πειραϊκού), ενώ με ήττα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πηγαίνει νωρίς για διακοπές…..