Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Κυριακή στις 3μμ ο Ιωνικός υποδέχεται τον Αιολικό για μια θέση στη Β΄Εθνική. Για τον λόγο αυτό  η ΕΠΣΠ αποφάσισε την ώρα διεξαγωγής αυτού του κρίσιμου αγώνα να  μην ορισθούν αγώνες θέλοντας  έτσι να εξυπηρετήσει το φίλαθλο κοινό του Πειραιά που θέλει να  παρακολουθήσει αυτό τον σπουδαίο αγώνα….

Τα δυο  μεγάλα μπαραζ της Α΄Κατηγορίας .Ερμής – ΑΕ Μοσχάτου για τον υπερπρωταθλητή ( γίνεται το Σάββατο) και Καραβάς – Χαραυγή  για την τρίτη θέση ( την Κυριακή)  θα μπορούσαν να διεξαχθούν διαφορετικές ώρες από αυτά των play off,  έτσι ώστε να τα παρακολουθήσει περισσότερος κόσμος και να απολαύσει τις καλύτερες Πειραικές ομάδες στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς…

Και για όσους το έχουν ξεχάσει η ΕΠΣΠ τους το θυμίζει .Τα σωματεία που θα συμμετάσχουν στους αγώνες μπαράζ, play-off, play-out και έχουν οφειλές να  τις τακτοποιήσουν, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ορίζονται οι αγώνες τους……

Χαμός έγινε με την παραίτηση Σκλάβου στον Ολυμπιακό Περάματος . Οι υπεύθυνοι του συλλόγου έπαθαν «σοκ» όταν διάβασαν σε αυτή τη στήλη χθες το πρωί  την δήλωση του προπονητή .Που δεν εξηγούσε μάλιστα και τον λόγο. Προσπάθησαν να τον μεταπείσουν . Ανακοίνωσαν δημόσια ότι δεν κάνουν δεκτή την παραίτηση, αλλά ο Σκλάβος επέμενε.  Έτσι οι Περαματιώτες προχώρησαν  στη λύση Λαμπαδάριου…Μια λύση με προοπτικές μέλλοντος….

Όσο για τον Μπάμπη Σκλάβο στην αποχαιρετιστήρια ευχαριστεί όλους στην ομάδα , αλλά δείχνει παράλληλα και μια πικρία.. Στο τέλος έτσι στο,,, ξεκάρφωτο ευχαριστεί τον Γιώργο Μαλαδάκη με τον οποίο διατηρεί άριστη σχέση..Ή μήπως ο Μπάμπης δεν το ..πέταξε έτσι ξεκάρφωτα; Ο καιρός θα δείξει…

Εγκατέλειψε την ενεργό δράση ο Μάνος Μαυρέλος . Ένας ποδοσφαιριστής με πολύ καλή παρουσία στα γήπεδα  του Πειραιά  και όχι μόνο. Ένας αθλητής που δεν δημιούργησε προβλήματα ,όπου και αν αγωνίστηκε  και φεύγοντας άφησε ένα πολύ καλό όνομα. Γιατί ο Μάνος δεν προκάλεσε ποτέ κανένα. Δικαιολογημένα λοιπόν η διοίκηση και οι συμπαίκτες του στην Ελλάδα Ποντίων τον τίμησαν . Μάλιστα όπως είπε ο πρόεδρος της Ελλάδας Ποντίων  Κώστας Φούντας στην χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή του Nfstudiosportstv θα ζητήσει από τον Μαυρέλο να παραμείνει στην ομάδα και να βοηθήσει από οποιοδήποτε πόστο  επιθυμεί….

Με μια αγωνιστική τιμωρήθηκε τελικά ο αρχηγός

Τρία γκολ σημείωσε ο Τάσος  Κοττάκης στο 5-0 της Ελλάδας Ποντίων επί της Θύελλας Μοσχάτου. Ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που μπορεί να είναι επιτελικός μέσος , αλλά το σκοράρισμα το’ χει και με το παραπάνω. Γονίδια είναι αυτά ..Γι’ αυτό και ο αείμνηστος πατέρας δεινός γκολτζής στο παρελθόν με τον Ιωνικό, θα καμαρώνει από κει ψηλά για το βλαστάρι του….

Με μια αγωνιστική  και 10€ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο αρχηγός της Θύελλας Μοσχάτου Χρήστος Βερεσόγλου που ξέχασε( 😉 να υπογράψει το φύλλο αγώνα την περασμένη Κυριακή  ….

Το τελευταίο διάστημα ο προπονητής Αντώνης Καλαμάκης πήγε στη Δόξα Πειραιά για να βοηθήσει τους φίλους του . Όχι σαν τεχνικός , αλλά σαν εκπρόσωπος . Παρόλα αυτά τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές και 20€ για αντιαθλητική συμπεριφορά…

Με 4 αγωνιστικές και 40€ πρόστιμοτιμωρήθηκε ο παράγοντας της Κύπρου Κορυδαλλού Γιώργος Κουρκουτιάδης για τα όσα είπε κατά του διαιτητή Κοσμά Ιωαννίδη .Τα ..μπινελίκια πληρώνονται….

Θρήνος για τον φίλο προπονητή Δημήτρη Τζανετουλάκο. Έχασε τον αδελφό του που υπέστη ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του σε ηλικία 60 ετών. Πριν από ενάμιση χρόνο  είχε φύγει από τη ζωή ένας ακόμα αδελφός του κτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Η οικογένεια του Ατρομήτου Πειραιά και της Ένωσης Καμινίων  συλλυπούνται βαθύτατα τον Δημήτρη και μετέχουν με κάθε τρόπο στο νέο βαρύτατο  πένθος του. Κουράγιο φίλε…..