Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Ένα «παράθυρο » αφήνει η ΕΠΣΠ για την άνοδο και δεύτερης ομάδας από  τα play-off  της Γ’ Κατηγορίας .Η πρώτη  ανέρχεται  στη Β΄ Κατηγορία, ωστόσο λόγω των ενδεχόμενων αλλαγών που μπορεί υπάρξουν το καλοκαίρι( π.χ. συγχώνευση, αποχώρηση ομάδων), είναι πιθανό να  έχει κέρδος και η  2η στην κατάταξη από τις τέσσερις ομάδες !!….

Κάτι εξίσου σημαντικό .Στις περιπτώσεις ισοβαθμιών στους αγώνες μπαράζ, πρώτο κριτήριο  είναι τα αποτελέσματα των ομάδων σε αυτούς τους αγώνες και δεύτερο κριτήριο η καλύτερη βαθμολογική  κατάταξη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος…..

Δεν θα ισχύσει στους αγώνες μπαράζ, play-out, play-off, καμιά κάρτα ελευθέρας εισόδου, προπονητών κλπ.

Για όλους τους αγώνες υπάρχει  γενική είσοδος με εισιτήριο 5 ευρώ.Στους αγώνες play-out, play-off τα διαγωνιζόμενα σωματεία δεν θα πληρώσουν εξοδολόγιο διαιτησίας, παρά μόνο εξ΄ ημισίας το εξοδολόγιο ιατρού, παρατηρητή( 17,5 ευρώ κάθε ομάδα)…..

Δεν θα γίνουν τελικά αγώνες για τα play out  του 1ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας , παρά τον αρχικό σχεδιασμό.. Η επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ θεώρησε περιττό να ταλαιπωρηθούν τα σωματεία από την διαδικασία αυτή, αφού οι ομάδες έχουν ήδη υποβιβαστεί, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι η Οδηγήτρια και η ΑΕ Νίκαια που δεν κατέβηκαν να παίξουν  καθόλου φέτος . Δυο ιστορικά σωματεία που δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα  τις προθέσεις τους για τη νέα περίοδο…

Συνεχίζουμε και σήμερα την αναφορά μας στο θέμα του Ολυμπιακού Περάματος και του Μπάμπη Σκλάβου που αποχώρησε ήδη από την τεχνική ηγεσία .

Η πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννα Μωρέ αναφερόμενη στην πρόσληψη του Κώστα Λαμπαδάριου αναφέρει :

«ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ Προπονητής! !!!!!!!! Άνθρωπος με ΗΘΟΣ !!!!!!!!! ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!!!!ΑΞΙΕΣ!!!!!!Τι Αλλο….να πω για τον ΚΥΡΙΟ Λαμπαδάριο!!!!!!!! Τον Καλωσορίζουμε  και θα εργαστούμε Όπως Εκείνος Γνωρίζει με τις καλύτερες προδιαγραφές! !!!!!!!!!!!! Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Α.Σ. Ολυμπιακού Περάματος δεν θα έφερνε τίποτα λιγότερο δίπλα της!!!!!!! Βήματα….. Μόνο με μεγαλύτερες Αξίες! !!!!!!»….

Από την πλευρά του ο Μπάμπης Σκλάβος κάνει την παρακάτω διευκρίνιση σχετικά με το όνομα του κ. Μαλαδάκη που ανέφερε στη χθεσινή του δήλωση: «Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και λόγια, αυτό που έγραψα για τον Κ.Μαλαδακη ήταν ότι είχα την καλύτερη συνεργασία με πρόεδρο ομάδος όλα αυτά τα χρόνια που είμαι προπονητής. Ήταν ευλογία για μένα που συνεργάστηκα με αυτόν τον άνθρωπο. Αυτό εννοούσα.» Κι όποιος κατάλαβε…. κατάλαβε. Γενικώς…..

Τον Παννεαπολικό, μια από τις πιο νεανικές ομάδες στην Α’ Πειραιά ,τον είχαν αρκετοί «τελειωμένο» και πρώτο υποψήφιο για υποβιβασμό. Τελικά η ομάδα του Γιώργου Ξυπολυτά απέφυγε  όχι μόνο την τελευταία θέση, αλλά και τα play out..Δικαιώθηκε έτσι πλήρως ο πρόεδρος του συλλόγου Τάσος Τσίλης που δήλωσε χαρακτηριστικά : «Εκεί που όλοι έλεγαν να οι πρώτοι που θα πέσουν……εγώ απαντούσα (οι δηλώσεις υπάρχουν και σε media και σε site) ότι αυτή την ομάδα την πιστεύω…..γιατί ήμασταν 20 + σε κάθε προπόνηση ……. γιατί όλοι ήμασταν μια οικογένεια …. γιατί εμείς δουλεύαμε με κόπο και ιδρώτα μέσα στο γήπεδο…..γιατί υπήρχε μια διοίκηση κοντά στην ομάδα….. γιατί υπήρχε ένας προπονητής που δούλευε μεθοδικά και με πλάνο… γιατί όταν έλεγα ότι θα σωθούμε νόμιζαν ότι είμαι τρελός…… τέλος γιατί εμείς είμαστε ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ και ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΜΕ………». Αυτά….

Ιδιαίτερη μνεία έκανε η ΕΠΣΠ για την κατάκτηση από την ομάδα Κ14  της 3ης θέσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων (Μικτών Ομάδων) . Που με ανακοίνωση της ευχαριστεί   όλους τους συντελεστές  της μεγάλης αυτής επιτυχίας και μάλιστα ονομαστικά… Να σημειωθεί ότι ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γιάννης Σπάθας  που βρέθηκε κοντά στη Μικτή στο Βόλο έκανε  δώρο  σε όλη την ομάδα μια Κυριακή διαμονή στο ξενοδοχείο «Ηλιοβασίλεμα » στα Τρίκαλα Κορινθίας…..

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πειραιάς  βρέθηκε σε τελική φάση των Πρωταθλημάτων της ΕΠΟ , ύστερα από 12 χρόνια……

Επιτυχημένη ήταν σίγουρα  η φετινή χρονιά για την ΑΕ Περάματος. Ο σύλλογος τα δυο τελευταία χρόνια  έχει καταφέρει πολλά . Μπήκε σε σωστό δρόμο χάρη στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν τα παιδιά της διοίκησης .Και φυσικά σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία έχει και ο προπονητής της ομάδας Τέλης Μελάς του οποίου ανανεώθηκε η συνεργασία και για την νέα περίοδο. Μια ομολογουμένως σωστή κίνηση….