Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Αυτό που  με ικανοποιεί ιδιαίτερα  είναι ότι βλέπω ανθρώπους και σωματεία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που εκφράζουν μια διαφορετική νοοτροπία πλέον. Πλήρως υγιή… Είδαμε παρά την κρισιμότητα των αγώνων τους  τις ομάδες της Αίγινας και του Ολυμπιακού Περάματος και του Αστέρα Νίκαιας με τον Άρη Αμφιάλης , να βγάζουν μαζί φωτογραφίες. Είδαμε τις ομάδες που ηττήθηκαν να δίνουν συγχαρητήρια στους διαιτητές . Να βγάζουν ανακοινώσεις όπου παραδέχονταν την ήττα τους. Μακάρι να το καταλάβουν όλοι αυτό πολύ καλά .Τότε το ποδόσφαιρο το ερασιτεχνικό  θα βγει πολύ κερδισμένο …..

Με αφορμή κάποια γεγονότα που συνέβησαν τελευταία

η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ  ενημερώνει ότι δεν επιτρέπεται σε διπλωματούχους προπονητές να κάθονται στον πάγκο της ομάδας τους με ιδιότητα άλλη εκτός αυτή του προπονητή ή του βοηθού προπονητή.

Η υπαίτια ομάδα τιμωρείται με επιβολή  χρηματικού προστίμου 100 ευρώ, ενώ ο προπονητής με τιμωρία  έως και αφαίρεση του διπλώματός του…..

Ανανέωσαν την συνεργασία τους Αστέρια Δραπετσώνας και Γιάννης Πολίμος .  Ο ικανός τεχνικός  που επέστρεψε στα μέσα της περιόδου στον σύλλογο θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο. Άλλωστε  έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα στην οποία  εργάστηκε και παλαιότερα για 4 χρόνια ….

Τα 90 χρόνια από την ίδρυση του συμπληρώνει φέτος ο ΑΣ Ποντίων . 90 χρόνια δράσης και προσφοράς. Για  τον σκοπό αυτό την προσεχή Κυριακή 12 Μαΐου στις 11 το πρωί  θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας στο Δημοτικό Γήπεδο Δραπετσώνας με την συμμετοχή Επιλέκτων ποδοσφαιριστών του συλλόγου με δημοσιογράφους  και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ..

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει χαρακτηριστικά :«Μια χρονιά σταθμός για εμάς καθώς ο σύλλογος μας συμπληρώνει 90 Χρόνια δράσης και προσφοράς .Την Κυριακή σας υποσχόμαστε όποιος βρεθεί στο γήπεδο μας θα δει το ένδοξο παρελθόν μας να συνυπάρχει με το παρόν κρατώντας από το χέρι τους το ελπιδοφόρο μέλλον .»

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη . Θα υπάρχει ειδικός χώρος συγκέντρωσης τροφίμων για άπορες οικογένειες της περιοχής…

Η ΑΕ Μοσχάτου είναι η μοναδική ομάδα στον Πειραιά  που δεν γνώρισε την ήττα . Ο ΑΟ Καραβάς δεν έφερε καμία ισοπαλία ενώ ο Αργοναύτης  δεν νίκησε ούτε μία φορά…

Στα αξιοσημείωτα στατιστικά του πρωταθλήματος είναι η πολύ καλή αμυντική γραμμή που είχαν η ΑΕ Μοσχάτου και ο ΑΟ Καραβάς . Οι δυο πολύ καλές ομάδες δέχτηκαν μόλις 6 γκολ σε 26 αγώνες. Σημαντικό επίτευγμα….

Την πιο παραγωγική επίθεση είχε η ΑΕ Μοσχάτου που έφτασε τα 110 γκολ… Και ο Περαμαϊκός έκανε  κατοστάρα σημειώνοντας 101 τέρματα….

Περισσότερα στατιστικά στοιχεία , για σκόρερς , συμμετοχές κλπ. αύριο….

Για τον Αετό Κορυδαλλού και την λειτουργία των ακαδημιών του έχουμε αναφερθεί  ήδη πολλές φορές στoπαρελθόν. Είναι σίγουρα το  πιο οργανωμένο  σωματείο στον Πειραϊκό χώρο όσον αφορά τις υποδομές . Και τα αποτελέσματα  είναι πλέον ορατά. Στο φινάλε του πρωταθλήματος με την ΑΕ Περάματος οι 12 αθλητές από  αυτούς που αγωνίστηκαν ( 8 βασικοί και 4 αλλαγή) προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου…

Οι ομάδες Κ-18 και Κ-16 πρώτευσαν φέτος στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πειραιά . Και έπεται συνέχεια …Η ομάδα Κ-14  του Παναγιώτη Αγγελάκη καθώς και η Κ-12 του Γιώργου Καβάση είναι πρώτες στους ομίλους των αντίστοιχων πρωταθλημάτων της ΕΠΣΠ…..

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  «συγχαίρει τον συμπολίτη ΠΕΡΑΜΑΪΚΟ για την άνοδο στην Β΄ κατηγορία Πειραιά! Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ανόδου, το Διοικητικό Συμβούλιο, τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Ευχόμαστε η επόμενη αγωνιστική περίοδος να φέρει στην ιστορική ομάδα του ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΥ ανάλογες επιτυχίες με τη φετινή.

Επίσης, η Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ εύχεται «καλή επιτυχία» στις υπόλοιπες ομάδες του Περάματος, αυτές  που συνεχίζουν μέσω αγώνων μπαράζ, ευελπιστώντας πως τελικά θα πετύχουν τους στόχους τους.»…..