Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Πειραιώτικα. Έγιναν λοιπόν το Σαββατοκύριακο οι αγώνες μπαράζ . Υπερπρωταθλήτρια ομάδα η ΑΕ Μοσχάτου που επικράτησε 3-0 του  Ερμή Κορυδαλλού . Δίκαια και απέδειξε ότι ήταν χωρίς αμφιβολία η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος…

Την τρίτη θέση κατέλαβε η Χαραυγή που αν και αγωνιζόταν από το 59’ με δέκα παίκτες επικράτησε στην παράταση του Καραβά με 1-0 .

Οι Χαραυγιώτες έχουν ιδιαίτερα  χαρακτηριστικά σαν ομάδα …Διαθέτουν πάθος και ψυχή, πλούσιο ταλέντο και είναι μια ωραία οικογένεια. Αυτό το …πακέτο λοιπόν είναι  ότι το καλύτερο . Για μια ομάδα που αποτελεί σταθερή αξία στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο…

**Πειραιώτικα – Ξεκίνησαν επίσης τα μπαράζ και στις τρεις κατηγορίες. Στα play out της Α’ Κατηγορίας και στον 1ο όμιλο ο ΑΟ Κορυδαλλός έκανε το μεγάλο βήμα για τη σωτηρία του νικώντας τον Ήφαιστο που παρέμεινε με μηδέν βαθμούς και η κατάσταση δυσκολεύει πολύ γι’ αυτόν .

Πάντως στον σύλλογο έχουν παράπονα από την διαιτησία και γι’ αυτόν τον λόγο παραιτήθηκε ο Νίκος Γκόλφης . Καστέλλα , Ίκαρος αναδείχτηκαν ισόπαλοι και η αγωνία  συνεχίζεται…

Στον 2ο όμιλο η Κύπρος με τη νίκη της επί της Αναγέννησης δύσκολα πλέον θα υποβιβαστεί, ενώ μεγάλη νίκη πέτυχε αγωνίστρια Δόξα Πειραιά επί του ΑΣ Δραπετσώνας….

Στην Β’ Κατηγορία και στον 1ο όμιλο ο Ολυμπιακός Περάματος με υπηρεσιακό προπονητή τον Αργύρη Γαμβριά «καθάρισε » εύκολα τον Πειραϊκό με 4-1 ενώ και οι εκπληκτικοί Νέοι Ευγενείας του Δημήτρη Αλειφεράκη με χατ- τρικ του νεαρού Σκουλουδάκη έφεραν τα πάνω – κάτω και επικράτησαν του Άρη Αμφιάλης..

Στον 2ο όμιλο η νεανική Ένωση Καμινίων συνέχισε την εκπληκτική πορεία της νικώντας με δυο γκολ στις καθυστερήσεις τον ΑΟΚ Φαλήρου που προηγήθηκε 1-0 και έχασε πέναλτι λίγο πριν λήξει το παιχνίδι  για να δεχτεί στη συνέχεια δυο τέρματα!!! Κι όμως ο Αστέρας Κερατσινίου έδειξε ότι μπορεί . Αν και ξεκίνησε με μηδέν βαθμούς επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή Νίκαιας σπάζοντας ταυτόχρονα και την κακή παράδοση  . Στο πρωτάθλημα οι Νικαιώτες είχαν επικρατήσει και στα δυο παιχνίδια με το ίδιο σκορ 2-0!!!

Πειραιώτικα – Στα play out ,ο Παντζιτζιφιακός ουσιαστικά θα συνεχίσει στη Β’ Κατηγορία. Μεγάλη νίκη κι από το Νέο Ικόνιο…Λογικά Πανφαληρικός και Φοίνικας Αγίας Σοφίας θα παλέψουν για να αποφύγουν την τελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό…
Στη Γ’ Κατηγορία ο Πυθαγόρας «πήρε κεφάλι» για την άνοδο, και λογικά όλα θα κριθούν στο παιχνίδι με τους Σαλαμινομάχους….
Μπορεί στο μπαράζ Καραβά- Χαραυγής να σημειώθηκαν παρατράγουδα , αλλά στο άλλο για τον υπερπρωταθλητή , όλα κύλησαν άψογα..
Το τέλος του αγώνα βρήκε τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες  των δυο ομάδων να είναι αγκαλιασμένοι και να φωτογραφίζονται μαζί. Η αποθέωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου…

**Αμέσως μετά το τέλος του μπαράζ  ο Στέφανος Φαναρίτης ανέβασε στο facebook την παρακάτω δήλωση με νόημα: «ΑΕΜάρα… Για απλήρωτοι και με Διοικητικά προβλήματα καλούτσικοι…. (Για σας που ανησυχείτε…)»…..

Ο ηγέτης  της ΑΕ Μοσχάτου συνεχάρη τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣΠ κύριο Γιάννη Σπάθα και το Διοικητικό  Συμβούλιο που «διασφάλισε την ισονομία και την ομαλή διεξαγωγή ενός υγιούς πρωταθλήματος», τον Μπάμπη Μοιραδοράκη και την Επιτροπή Διαιτησίας και όλους τους Πειραιώτες Διαιτητές για την σαφώς πολύ σημαντική συμμετοχή τους στην διεξαγωγή των αγώνων».

Tον Ερμή για την άνοδο του στην Γ Εθνική. Ευχαρίστησε επίσης τον Δήμαρχο Μοσχάτου κύριο Ανδρέα Ευθυμίου για όσα έχει κάνει. για την ΑΕΜ και φέτος αλλά και όλα τα χρόνια.

Τους «παικταράδες  μας που μας έκαναν υπερήφανους » τους συνεργάτες και φίλους του , τους φιλάθλους της ομάδας καθώς και στον προπονητή της ομάδας Νίκο Κούστα τον οποίο χαρακτήρισε αρχιτέκτονα αυτής της επιτυχιας…

Ο Στέφανος Φαναρίτης άφησε αιχμές για τον πρόεδρο της ΕΠΣΠ Γιώργο Ανατολάκη, ο οποίος αν και βρέθηκε στο γήπεδο δεν προσήλθε για να κάνει την απονομή του υπερπρωταθλητή. Εδώ να πούμε ότι ο πρόεδρος αποφεύγει την δημοσιότητα σε τέτοια θέματα . Το ίδιο είχε κάνει και στους τελικούς  του παιδικού και εφηβικού πρωταθλήματος . Ήταν στο «Παντελής Νικολαΐδης » αλλά δεν θέλησε να παρουσιαστεί στην τελετή λήξης…..

**O πρόεδρος της Χαραυγής Νίκος Σίμος   χαρακτήρισε  ιδιαίτερα επιτυχημένη την χρόνια που μόλις ολοκληρώθηκε  τονίζοντας ότι η ομάδα του ήταν η καλύτερη του ομίλου..

Πειραιώτικα – Στη δήλωση του που ανέβασε στο facebook ευχαριστεί όλους τους ποδοσφαιριστές για την αγωνιστικότητα και το  ήθος τους , καθώς και το προπονητικό τιμ της ομάδας.

Τον Σταύρο Τζαναβάρα, τους συνεργάτες του Παναγιώτη Κοζακοπουλο, Σταύρο Μουρελάτο Μανώλη Θωμοπούλο , τον τεχνικό διευθυντή Λουκά Καρμίρη ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον προηγούμενο τεχνικό Αχιλλέα Ανδριανάκη για την προσφορά του στην ομάδα καθώς και όλο το διοικητικό συμβούλιο, όπως και τον επίτιμο πρόεδρο  Σωκράτη Πτερνέα . …

Πειραιώτικα – Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο βετεράνος Πειραιώτης διαιτητής Λεωνίδας Πετράκης. Λόγω μιας πάθησης οι γιατροί αναγκάστηκαν να του κόψουν το αριστερό του πόδι. Η κατάσταση του είναι τραγική . Ο φίλος Λεωνίδας που νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό  , χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας .Ας βοηθήσουμε όλοι ο καθένας με τον τρόπο του ….

**Αύριο η στήλη θα είναι …αυστηρή…Προς τους ΑΝΕΎΘΥΝΟΥΣ  διαιτητές που δήλωσαν κώλυμα για να αποφύγουν τα μπαράζ . Τα μέτρα πρόκειται να πάρει η Επιτροπή Διαιτησίας… Επίσης θα αναφέρουμε για τις ομάδες που χρωστούν στην ΕΠΣΠ και τις κυρώσεις που θα υπάρχουν , για τις νέες εξέδρες στο γήπεδο Μοσχάτου κλπ