Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣΠ ενημερώνει τα σωματεία που έχουν οφειλές ειδικά αυτά που μετέχουν στους αγώνες play-off, play-out, αλλά ακόμα κι αυτά που κέρδισαν άνοδο, ότι θα πρέπει να προσέλθουν στο λογιστήριο της ένωσης για να τακτοποιήσουν τις οικονομικές  εκκρεμότητες τους Διαφορετικά θα  έχουν τις επιπτώσεις που προβλέπει ο ΚΑΠ κι ο Πειθαρχικός Κώδικας…..
Με τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία που αγωνίζονται στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου, συναντήθηκε προχθές ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» κ. Γιάννης Μώραλης.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος συζήτησε με εκπροσώπους του Α.Ο Καραβά,  του Α.Ο Αγίου Δημητρίου, της Οδηγήτριας, του Φοίνικα Αγίας Σοφίας, του Πήγασου Αγίου Διονυσίου της Δάφνης Ταμπουρίων  του ΑΣ Κωφών και του Προμηθέα Πειραιά.

Στο  τέλος ο κ. Μώραλης εξέφρασε την ικανοποίηση του από την εποικοδομητική συζήτηση και πρόσθεσε ότι ως Δημοτική Αρχή τα τελευταία 5 χρόνια ήταν κοντά στα αθλητικά σωματεία της πόλης  , προκειμένου να αγωνίζονται σε σύγχρονα και ασφαλή γήπεδα.

Τόνισε επίσης  χαρακτηριστικά ότι τα τελευταία χρόνια έχουν  παρέμβει αρκετές φορές στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου, πραγματοποιώντας εργασίες ανακαίνισης, ενώ έχουν  ανακατασκευάσει όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πειραιά . Και κατέληξε ο δήμαρχος : Προφανώς υπάρχουν ανάγκες και ελλείψεις τις οποίες θέλουμε, στον βαθμό των δυνατοτήτων μας, να επιλύσουμε το επόμενο διάστημα».……

Παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό στα Πειραϊκά γήπεδα παρουσίες που ξενίζουν . Ανθρώπους «ουρανοκατέβατους» που πρώτη φορά εμφανίζονται στον χώρο .

Αν σας πουν ότι αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μην τους πιστεύετε. Πρόσκαιρη είναι αυτή η αγάπη . Ή καλύτερα προσποιητή. Πρόκειται για το φαινόμενο της εποχής. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Χαμός..

Υπάρχουν βέβαια και πολλοί άνθρωποι του αθλητισμού που έχουν θέσει υποψηφιότητα . Αυτούς πρέπει να προτιμήσουμε . Αυτούς που αποδεδειγμένα έχουν υπηρετήσει ή έχουν δείξει την αγάπη τους στο ποδόσφαιρο. Όχι στους «ψεύτικους» και τους υποκριτές….

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε , όπου στο ποδόσφαιρο το ερασιτεχνικό  κάποιες ομάδες διαλύονται , συρρικνώνονται ή συγχωνεύονται , υπάρχουν και νέα σωματεία που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο. Από ανθρώπους  που αγαπούν πραγματικά την μπάλα , τον αθλητισμό και τα παιδιά.

Ένα λοιπόν νεοϊδρυθέν σωματείο ποδοσφαίρου  είναι και  ο Προμηθέας Πειραιά που θα συμμετάσχει φέτος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Πειραιά . Οι αρμόδιοι του συλλόγου καλούν  όσους ενδιαφέρονται να στελεχώσουν το ανδρικό τμήμα να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο του σωματείου Φερεντίνο Κων/νο στο τηλ.6932238280……

Τελικά αυτοί εκεί στη Χαραυγή είναι ξεχωριστοί . Κουβαλάνε μια «τρέλα » πάνω τους. Μια όμορφη τρέλα .Για φαγητό  κάλεσε  τους παίκτες  η διοίκηση με καπνογόνα πήγαν αυτοί και φωτοβολίδες, δημιουργώντας μια εκρηκτική ατμόσφαιρα .

Για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε ότι αυτά τα παιδιά πέρα από ψυχάρες στο γήπεδο , είναι όλοι φίλοι. Μια χαρούμενη οικογένεια. «Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν βγαίναμε και πρώτοι » σχολίασε ο ηγέτης της ομάδας Κούλης Ηλιόπουλος .

Δεν ξέρω  τι θα γινόταν .  Αυτό που ξέρω είναι τι έγινε..Και αυτό που έγινε  είναι το γευστικότατο γλυκό που έφτιαξε η  σύζυγος του Κούλη..Το οποίο εξαφανίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά…. …

Οικογένεια Πουλόπουλου εν δράσει . Διαιτητικά εννοείται .Πέρα από τον 24χρονο Θοδωρή που είναι μάλιστα και αξιολογημένος και σφυρίζει και στα Εθνικά πρωταθλήματα διαιτητεύουν πλέον και τα δυο μικρότερα αδέλφια του . Το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο Ρέντη για δυο αγώνες του πρωταθλήματος Κ-14 .

Ο 21χρονος Αχιλλέας Πουλόπουλος είχε βοηθό τον 15χρονο αδελφό του Δημήτρη που μόλις τελείωσε την σχολή διαιτησίας. Ανυπομονούμε για την στιγμή που ο  Θοδωρής θα διαιτητεύσει αγώνα με βοηθούς τα μικρότερα αδέλφια  του..Διαιτητική τριάδα Πουλόπουλου…..

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζει στον ΑΟ Αγίου Δημητρίου ο  Σίμος Καραγιαννίδης . Ένας σοβαρός προπονητής με σημαντικό έργο στην ομάδα . Η διοίκηση ανανέωσε την συνεργασία μαζί του κάνοντας ουσιαστικά την πρώτη« μεταγραφή» για τη νέα περίοδο …