Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Τα τελευταία χρόνια το βίντεο έχει μπει στη ζωή μας . Μάλιστα γι’ αυτό τον λόγο γίνεται και ανάλυση φάσεων . Όπως και στη Σούπερ Λίγκα. Η κάμερα λοιπόν είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Και τα δείχνει όλα, εκθέτοντας όχι μόνο τους διαιτητές , αλλά και πολλές φορές αυτούς που καταγγέλλουν. Γιατί δεν σημαίνει ότι όποιος «φωνάζει» έχει πάντα δίκιο. Κάποιοι ( όχι όλοι) φωνάζουν για τη δημιουργία εντυπώσεων , αλλά και να επηρεάσουν προφανώς την διαιτησία του επόμενου αγώνα….

****Τα περισσότερα γκολ που έχει πετύχει ένας ποδοσφαιριστής μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα είναι οκτώ. Συγκεκριμένα  έχουν  σημειώσει τόσα γκολ ο Βασίλης Μαναριώτης της Δόξας Πειραιά( 1ος όμιλος Α΄ Κατηγορίας) ο Ζώης Κοκλιώτης ( 2 ος όμιλος Α΄ Κατηγορίας)) και ο Θεράπων Βαμβακίδης της Αρμενικής (2ος όμιλος Β΄ Κατηγορίας). Ο τελευταίος μάλιστα τα πέντε από τα οκτώ γκολ που έχει σημειώσει μέχρι τώρα είναι σε ένα παιχνίδι(!!!) , αυτό με την ΑΕ Νεάπολης (5-1 )….

***Στο διάστημα που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του ΑΣ Κωφών ο Ερρίκος Πανταζάκος, έχει εντυπωσιαστεί ιδιαίτερα από την οργάνωση του σωματείου. Και όχι μόνο αυτό . Προχθές βράδυ είδε αντιπροσωπεία παραγόντων του συλλόγου να πηγαίνει στο γήπεδο του ΣΕΦ και να καλλωπίζει τους χώρους των αποδυτηρίων .Μακάρι το παράδειγμα των Κωφών να ακολουθήσουν κι άλλοι …

***Οι αδελφοί Ναπολέων και Άρης Τσαντζαρίδης επικοινώνησαν με τη στήλη για να απευθύνουν συλλυπητήρια στην οικογένεια της παλιάς δόξας της Προοδευτικής Μπάμπη Βεργίδη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Με τον εκλιπόντα  , τα δυο αδέλφια τα συνέδεε μακρόχρονη φιλία….

***Αύριο στις 9.30 πμ στον ναό της Παναγίας Βλαχερνών Αμφιάλης θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του πατέρα του ένθερμου φίλου και παράγοντα της Αμφιάλης Μηνά Μεθενίτη…