Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Οι προχθεσινές εκλογές πάσης φύσεως , έδωσαν τα δικά τους μηνύματα . Και όπως συμβαίνει πάντα κάποιοι είναι οι νικητές και κάποιοι οι χαμένοι.

Βέβαια ο καθένας ερμηνεύει το αποτέλεσμα όπως θέλει. Αυτό συμβαίνει πάντα . Εμείς δεν θα προβούμε σε αναλύσεις.

Άλλωστε υπάρχουν πιο αρμόδιοι από μας για να κρίνουν. Αυτό που θέλουμε είναι ο νέος  Περιφερειάρχης , αλλά και οι Δήμαρχοι της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά να στρέψουν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον τους προς τον αθλητισμό.

Αφ’ ενός μεν για νέες αθλητικές εγκαταστάσεις , αφ’ ετέρου για την βελτίωση των παλιών. Να έλθουν πιο κοντά και να βοηθήσουν τα ερασιτεχνικά σωματεία, τα περισσότερα από τα οποία φυτοζωούν……

*Τώρα που η χρονιά έχει σχεδόν ολοκληρωθεί( απομένει μόνο ένας αγώνας) θα πρέπει να επισημάνουμε κάποια πράγματα , που θα πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθούν ή και να εκλείψουν στη συνέχεια.

Είναι γνωστό ότι μέλη των επιτροπών της ΕΠΣΠ , αλλά ακόμα και διοικητικά στελέχη της Ένωσης, προέρχονται από σωματεία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καταφέρονται κατά διαιτητών και αντιπάλων ποδοσφαιριστών. Ευτυχώς είναι λίγοι

. Όμως και αυτοί οι λίγοι θα πρέπει να είναι ευπρεπείς . Να μην δίνουν δικαιώματα. Να σέβονται το αξίωμα τους . Από την στιγμή που   κατέχουν μια θέση θα πρέπει να την τιμούν. Και κάτι ακόμα που συνέβη πρόσφατα και σχολιάστηκε άσχημα.

Προπονητής βρέθηκε σε αντιπαλότητα με πρόεδρο σωματείου ,και μάλιστα κατέθεσε ως  μάρτυρας σε βάρος του στο δικαστήριο , χωρίς να έχουν προσωπική διαφορά μεταξύ τους στο παρελθόν.  Δεν είναι σωστό λοιπόν αυτό..Και φυσικά θα πρέπει να επέμβει ο  Σύνδεσμος προπονητών…

Για όλα αυτά τα παραπάνω μην περιμένετε να αναφέρω ονόματα.. Τουλάχιστον για την  ώρα …Γι΄ αυτό μην αρχίσετε τα τηλεφωνήματα. Αυτοί που πρέπει , ξέρουν ….

*Η αυλαία της χρονιάς πέφτει το προσεχές  Σάββατο 1 Ιουνίου στις 17.30 στο γήπεδο Κορυδαλλού. Ηρακλής Νίκαιας και Ολυμπιακός Περάματος θα παίξουν σε αγώνα μπαράζ για μια θέση στην Α΄ Κατηγορία Πειραιά .

Στην περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειασθεί η διαδικασία των πέναλτι.

Ο αγώνας αυτός είναι ο τελευταίος για την  αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και σίγουρα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από όλο τον φίλαθλο κόσμο του  Πειραιά που αναμένεται να κατακλύσει το γήπεδο….

Χειρουργείται αύριο ο πρόεδρος της Κύπρου Κορυδαλλού Σάκης Τσαμούρης που υπέστη τεράστια ζημιά στο γόνατο μετά από κλωτσιά που δέχτηκε κατά την διάρκεια του αγώνα με την Δόξα Πειραιά .

Κάποιοι από την πλευρά των υπαιτίων μίλησαν για ευθύνες του θύματος , ενώ βρέθηκε και ένας να πει ότι εγώ προσωπικά με αυτά που γράφω για την περίπτωση αυτή παίζω …μελόδραμα.

Τα αποτελέσματα όμως μιλούν  από μόνα τους .  Το γόνατο του Τσαμούρη διέλυσε στην κυριολεξία. Υπέστη ολική ρήξη έσω πλαγίου, εμπρόσθιου χιαστού και μηνίσκου . Ο Θεός να βάλει το χέρι του και ο άνθρωπος να γίνει και πάλι καλά. Να επιστρέψει στην οικογένεια και την δουλειά του…

Μια ωραία ανάρτηση έκανε  στο facebook ο τεχνικός διευθυντής του Ερμή Κορυδαλλού Γρηγόρης Δράγαζης με αφορμή τις εκλογές κάνοντας έναν επιτυχημένο συνδυασμό:

«Εγώ ψηφίζω ποδοσφαιρικά .Όλοι μας στον οργανισμό  ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ βάλαμε το λιθαράκι μας , άλλος μικρό άλλος μεγάλο . Αλλά εγώ ψηφίζω ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΚΑΣ γιατί αυτός έβαλε τα ” ΘΕΜΕΛΙΑ ” Τα έκτισε και ύψωσε το οικοδόμημα.»…..

*Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Βασίλης Τρουμπούνας. Μια σπουδαία καριέρα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ολοκληρώθηκε.

Ένας σημαντικός αμυντικός αποχαιρέτησε την ενεργό δράση. Φορώντας την φανέλα των Νέων Ευγενείας με τους οποίους πανηγύρισε την άνοδο τους στην Α’ Κατηγορία. Ο Βασίλης έκανε ειδική αναφορά για την τελευταία του ομάδα λέγοντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω την τελευταία μου ομάδα τους Νέους Ευγενείας και τους συμπαίκτες μου που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και με έκαναν μέλος της οικογένειας τους..

Ελπίζω όλοι οι  παράγοντες να παραδειγματιστούν από αυτούς τους ανθρώπους με ήθος-αρχές -ιδανικά και όραμα για έναν αθλητισμό που θα προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο της κάθε περιοχής…»