Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Την 1η Ιουλίου ξεκινά η μεταγραφική περίοδος . Ήδη η διοίκηση της ΕΠΣΠ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες όλων των ειδών μεταγραφών που θα γίνουν . Με μια όμως ιδιαίτερη και ξεχωριστή υποσημείωση. Όπως αναφέρει η ΕΠΣΠ στο χθεσινό δελτίο τύπου  τα  σωματεία θα πρέπει πρώτα να έχουν τακτοποιήσει προς την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και την ΕΠΟ( τα σωματεία που πέρυσι αγωνίσθηκαν στην Γ΄ Εθνική) τις οικονομικές  εκκρεμότητές τους . Σε  διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούν να κάνουν καμιά μεταγραφική κίνηση. Παράλληλα όπως ειπώθηκε από ηγετικό στέλεχος της Ένωσης θα υπάρξει πρόβλημα και με τις πρωταθλήτριες ομάδες  εφόσον δεν πληρώσουν έγκαιρα τις οφειλές τους.  Επίσης και με τις υπόλοιπες  που χρωστούν  υπάρχει κίνδυνος συμμετοχής τους στο νέο πρωτάθλημα…..

Όλα τα έχουμε δει  στον Ολυμπιακό Περάματος τον τελευταίο καιρό. Λίγο πριν τα play off  παραιτήθηκε ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Σκλάβος. Προσελήφθη ο Κώστας Λαμπαδάριος που ανακοινώθηκε από τη διοίκηση. Προτιμήθηκε όμως να μην κάτσει στον πάγκο στα τρία παιχνίδια , μετά από παράκληση των ποδοσφαιριστών . Την ομάδα κοουτσάρισε ο Δημήτρης Μπαρέλης . Για να φτάσει τώρα να διεκδικεί την άνοδο σε αγώνα μπαράζ με τον Ηρακλή Νικαίας. . Αρχικά αποφασίστηκε να κοουτσάρει την ομάδα ο Κώστας Λαμπαδάριος . Ο οποίος έκανε δυο προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα . Και ενώ ήταν έτοιμος για την τρίτη χθες, του ανακοινώθηκε ότι δεν θα είναι αυτός στον πάγκο αν και ξέρουν τις ικανότητες του μόνο και μόνο για να τον προφυλάξουν από την μεγάλη πίεση αυτού του δύσκολου παιχνιδιού. Δεν μπορούν να συνεργαστούν αυτή τη στιγμή , αλλά αυτό μπορεί να γίνει μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν. Έτσι για το συγκεκριμένο παιχνίδι  την ομάδα αναλαμβάνει ο Δημήτρης Βουτσινάς . Μόνο γι΄ αυτό το παιχνίδι. Αφού κρίθηκε πως είναι ο πιο κατάλληλος να αναλάβει αυτή τη στιγμή επειδή  ξέρει πολύ καλά την ομάδα και τους παίκτες. Να πούμε , ότι ο έμπειρος και ικανότατος τεχνικός ήταν στην ομάδα στην αρχή της σεζόν. Παράλληλα ήταν και  ο λόγος που παραιτήθηκε ο Μπάμπης Σκλάβος εξαιτίας μιας ανάρτησης του Δημήτρη Σαββατιανού με φωτογραφία του «Μιμίκου» ,αμέσως μετά τον αγώνα της Αίγινας ….

Αργά χθες βράδυ ο Κώστας Λαμπαδάριος που έγινε παρελθόν πριν προλάβει να γίνει …παρόν έκανε την παρακάτω δήλωση : «Εύχομαι στον Ολυμπιακό Περάματος , τον κ. Σαββατιανό και τον συνάδελφο Βουτσινά καλή τύχη στον αγώνα μπαράζ , καλά στέφανα και βίον ανθόσπαρτον . Επίσης ευχαριστώ το σωματείο για τα καλά τους λόγια!!»……

Στην Β’ Κατηγορία υποβιβάστηκε ο ιστορικός Ήφαιστος. Σίγουρα η κατάσταση είναι δύσκολη  . Πάντως ξεκινά τώρα μια προσπάθεια ανασύνταξης . Ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Μανιατάκης καλεί όλα τα μέλη σε Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 6 Ιουνίου στα γραφεία της ομάδας προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του Ηφαίστου και πως θα λειτουργήσει το σωματείο στο νέο πρωτάθλημα ….

Έφυγε από τη ζωή  μετά από πολύμηνη ασθένεια ο προπονητής Χρήστος Καλογήρου .Είχε εργαστεί σε πολλές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Κερατσινίου αλλά και ο Ολυμπιακός Περάματος του οποίου είχε διατελέσει και ο πρώτος προπονητής πριν από 14χρόνια. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος και μεγάλος δάσκαλος. Αγαπητός σε όλο τον κόσμο .Πέρυσι η διοίκηση του Ολυμπιακού Περάματος τον είχε τιμήσει για την προσφορά του στον σύλλογο αλλά και στο ποδόσφαιρο . Καλό ταξίδι φιλαράκι. Κι από κει που θα είσαι είμαι σίγουρος ότι θα μας βλέπεις και θα ενδιαφέρεσαι….…

Χθες το απόγευμα έφυγε από τη ζωή και ο  φίλος δημοσιογράφος Νίκος Μορτάκης σε ηλικία 62 ετών . Τόσο άδικα και τόσο γρήγορα από την ύπουλη ασθένεια. Είχε ασχοληθεί πολύ κατά το παρελθόν   με το Πειραϊκό ερασιτεχνικό  ποδόσφαιρο και ήταν λάτρης του Ολυμπιακού και του Μοσχάτου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Νικόλα….