Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Ανακατατάξεις αναμένονται στις Πειραϊκές ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Γ’ Εθνική την χρονιά που πέρασε.

Στην Προοδευτική , όπως γράψαμε και τις προάλλες  υπάρχει η ομάδα του Παναγιώτη Κουτσοποδιώτη που θέλει να αναλάβει τη διοίκηση. Γίνονται ήδη κάποιες προσπάθειες  ώστε ο ιστορικός σύλλογος να βρει και πάλι τον δρόμο του, ώστε να επιστρέψει εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται….

Στον Ατρόμητο Πειραιά ο μέχρι τώρα πρόεδρος Σπύρος Μητρόπουλος έχει ανακοινώσει ήδη την παραίτηση του , γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους συνεργάτες του οι οποίοι θέλουν να παραμείνει . Ωστόσο ο πρόεδρος είναι ανένδοτος στην απόφαση του. Το σημαντικό είναι ο σύλλογος εξόφλησε όλες τις εκκρεμότητες που υπήρξαν και όχι μόνο  δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ, αλλά έχει και υπόλοιπο στο ταμείο , κάτι που δεν έχει ξαναγίνει τα τελευταία χρόνια. Στην Γενική Συνέλευση της περασμένης Δευτέρας έγινε απλά μια συζήτηση μεταξύ των μελών . Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες. Πιθανότατα μάλιστα και εκπλήξεις…

Στον Αμπελακιακό προκηρύχθηκε Γενική Συνέλευση για τις 18 Ιουνίου. Ο σύλλογος της Σαλαμίνας στην πρώτη του παρουσία εκτός Πειραιά στάθηκε αξιοπρεπώς , αλλά δεν τα κατάφερε και επέστρεψε στα….. πάτρια εδάφη. Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξουν αλλαγές σε όλους τους τομείς……

Η ευχαριστήρια δήλωση του Κώστα Λαμπαδάριου προς τον Ολυμπιακό Περάματος αλλά κυρίως η ευχή προς τον συνάδελφο του Δημήτρη Βουτσινά για «καλή τύχη στον αγώνα μπαράζ , καλά στέφανα και βίον ανθόσπαρτον» σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τον φίλαθλο κόσμο. Ακούστηκαν πολλά και διάφορα. Αυτό που προέχει τώρα για τους υπευθύνους  είναι ο Περαματιώτικος σύλλογος να βρει τον δρόμο του και να πάει ήρεμα στο μπαράζ του Σαββάτου ,έχοντας μπροστά του την μεγάλη πρόκληση , που δεν είναι άλλη από την άνοδο στην Α’ Κατηγορία , για πρώτη φορά στην 14χρονη ιστορία του….

Για τη διοίκηση των Νέων Ευγένειας έχουμε  γράψει αρκετά την χρονιά που πέρασε . Θεωρώ ότι είναι ένα Δ.Σ υπόδειγμα που ήταν πάντα κοντά στην ομάδα και τα παιδιά . Γιατί οι περισσότεροι από αυτούς είναι γονείς .

Αλλά όχι από τους γονείς τους ….περίεργους και τους απαιτητικούς που πάνω από όλα βάζουν τα παιδιά τους, αλλά από τους γονείς που αγαπούν γενικότερα το ποδόσφαιρο και θέλουν πάνω από όλα το καλό του συνόλου της ομάδας. Τα αποτελέσματα είναι πλέον γνωστά σε όλους.. όσο για την υπόσχεση που είχαν δώσει στους παίκτες σε περίπτωση ανόδου , ας αφήσουμε τον επιτυχημένο προπονητή της ομάδας Δημήτρη Αλειφεράκη να μιλήσει :

«Μέσα σε αυτή την λαίλαπα της υποκρισίας και του ψέματος που ζούμε υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τιμούν την υπόσχεση τους και τα παντελόνια τους…….σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα των Νέων Ευγένειας γύρω στα Χριστούγεννα είπα στους παράγοντες αν ανέβουμε θα κάνετε δώρο ένα διήμερο ταξίδι στους ποδοσφαιριστές?????……….το άλλο Σαββατοκύριακο κύριοι…θα πάμε…..ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ …..ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ….»….

Να πούμε ότι διοικητικά θα υπάρξουν αλλαγές στους Νέους Ευγένειας . Ήδη προκηρύχθηκαν αρχαιρεσίες για την προσεχή Δευτέρα 3 Ιουνίου στα γραφεία του συλλόγου. Οι πληροφορίες λένε ότι ο μέχρι τώρα επιτυχημένος πρόεδρος Μιχάλης Σταματελάκης, δεν θα συνεχίσει…..

Επιτυχημένη ήταν η χρονιά που πέρασε για τον Δία Κορυδαλλού. Μια ομάδα που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια από το μηδέν και έφτασε σε μια πολύ καλή και αξιοπρεπή παρουσία στην Α’ Κατηγορία . Απόψε η διοίκηση του συλλόγου  θα παραθέσει δείπνο στους ποδοσφαιριστές σε κοσμικό κέντρο του Κορυδαλλού , σαν ελάχιστο δείγμα τιμής για την προσφορά του την χρονιά που πέρασε…..

Η διοίκηση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά συλλυπείται βαθύτατα την οικογένεια του μέλους της Χρήστου Καλογήρου ο οποίος έφυγε προχθές από τη ζωή και συμμετέχει στο βαρύτατο πένθος της. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημέρα της κηδείας …..