Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Τα τρία από τα τέσσερα  σωματεία που τιμωρήθηκαν με πρόστιμα  από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ τελευταία  είναι υπότροπα. Αυτά λοιπόν διπλασιάζονται  Έτσι η Κύπρος Κορυδαλλού  και η Δόξα Πειραιά αντί για 60€ θα πληρώσουν  120€ ενώ ο Αστέρας Κερατσινίου αντί για 50€ , 100€.Παράλληλλα η Κύπρος Κορυδαλλού υποχρεούται να αντικαταστήσει τα 4 καθίσματα που καταστράφηκαν στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ…..

Να σταθούμε λίγο στη διαιτησία του Γιάννη Κακριδή στο μπαράζ του περασμένου Σαββάτου . Για μια ακόμα φορά ο ικανότατος ρέφερι τα κατάφερε και ήταν άψογος στα καθήκοντα του. Διαιτητής για δύσκολες αποστολές . Είναι ευτύχημα για τον Πειραιά που ανήκει σε αυτόν τα δυο τελευταία χρόνια ο Κακριδής. Σίγουρα αξίζει να βρίσκεται ψηλά . Πολύ ψηλά . Ας όψονται όμως  κάποια ανώτερα στελέχη που βλέπουν την διαιτησία με διαφορετικό μάτι. Και όχι αξιοκρατικά….

Χειρουργήθηκε με επιτυχία στο γόνατο ο πρόεδρος της Κύπρου Κορυδαλλού Σάκης  Τσαμούρης , που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Δόξα Πειραιά .Για το θέμα αυτό ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά .

Ο προπονητής των Κορυδαλλιωτών Τάκης Τριανταφύλλου επανέρχεται σήμερα με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του «δράστη » και τον καλεί να ζητήσει συγνώμη για την μεγάλη ζημιά σωματική και επαγγελματική που προκάλεσε στον πρόεδρο.

Και προσθέτει: « να μην κάνετε τους τσάμπα μάγκες όταν είσαστε όλοι μαζί. Λυπάμαι πάρα πολύ που ήμουν μάρτυρας ενός τέτοιου βρώμικου κτυπήματος από κάποιον που δεν σκέφτηκε τι ζημιά θα προκαλέσει. Γι΄ αυτό καλό θα είναι κάποιοι που δεν ελέγχετε τα νεύρα σας να μην ασχολείστε με το άθλημα.

Κι αν δεν καθόμουν πάνω από το κεφάλι του προέδρου θα τον σκότωναν κιόλας . Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ με το συμβάν που ξεχάστηκε πολύ γρήγορα   και από την ΕΠΣΠ που δεν έψαξαν οι αρμόδιοι να βρουν τον ένοχο. . Τέτοιες συμπεριφορές θα πρέπει να τιμωρούνται με δια παντός αποβολή από τα γήπεδα..Τα ακούτε εσείς εκεί στην Ένωση;;;….

Έγραψα την άποψη του Τάκη Τριανταφύλλου . Σεβαστή… Απλά εκεί που μιλά  για την ΕΠΣΠ , δεν έχει δίκιο. Αναφέρει πως θα έπρεπε να τιμωρήσει τον ένοχο. Σύμφωνοι. Αλλά η Πειθαρχική τιμώρησε τον παίκτη που αναφέρει ο διαιτητής στο Φύλλο αγώνα με 10 αγωνιστικές. Το  λέω αυτό γιατί οι της Κύπρου υποστηρίζουν ότι ήταν άλλος ο ένοχος !!! Τι και ποιον να τιμωρήσει δηλαδή  αφού όλα κρίνονται βάσει του Φ.Α. …..

Αλλάζουμε θέμα αλλά όχι άτομο… Για τον Τάκη Τριανταφύλλου ο λόγος που δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Κύπρου Κορυδαλλού και τη νέα περίοδο . Ο έμπειρος προπονητής προσπάθησε όσο μπορούσε και με όλες του τις δυνάμεις να σώσει την κατάσταση . Δεν τα κατάφερε αφού  έγιναν κάποια λάθη τα οποία δεν ήταν στο ΄χερι του να τα διορθώσει. Τελικά αποχωρεί από τον σύλλογο έχοντας άριστες σχέσεις με την διοίκηση  και γενικά όλους στην ομάδα…..

Σήμερα στις 17.30 στο γήπεδο Π. Σαλπέας στο Σχιστό Κερατσινίου θα πραγματοποιηθεί για 19η συνεχόμενη χρονιά ο αγώνας στη μνήμη του αξέχαστου Μιχάλη Πουλάκου.. Θα παίξουν οι βετεράνοι του Κερατσινίου και του Άρη Νίκαιας. Που θα τιμήσουν για μια ακόμα φορά έναν άνθρωπο που έγραψε τη δική  του ιστορία στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο . …..

Το προσεχές Σάββατο 8 Ιουνίου στις 8 το βράδυ ο Ερμής Κορυδαλλού θα γιορτάσει την άνοδο του στη Γ’ Εθνική  μαζί με τις Ακαδημίες και τους βετεράνους του συλλόγου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται πίσω από το Δημαρχείο Κορυδαλλού…

Διαδίδονται διάφορα ονόματα για τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Τάκη Αγγελάκη στην τεχνική  ηγεσία του Αμπελακιακού. Ένας από αυτούς που ακούστηκε   και γράφτηκε μάλιστα και χθες κάπου το όνομα του είναι ο Λευτέρης Βασιλειάδης… Δύσκολο όμως το βλέπω αυτό ο ικανότατος τεχνικός να παίρνει καράβι για να πηγαίνει στη δουλειά του . Πιο πιθανό είναι να πάει σε ομάδα που έχει σχέση με …καράβι…