Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Δεν θα γίνει πρωτάθλημα Κ18 τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πέρυσι παρόλο ότι δεν υπήρχε αγωνιστικός σχεδιασμός της ΕΠΟ  η ΕΠΣ Πειραιά ήταν από τις λίγες Ενώσεις που πραγματοποίησαν αντίστοιχο πρωτάθλημα αφού υπήρξαν πολλά παιδιά στην ηλικία των 17 – 18 ετών που δεν έπρεπε να μείνουν σε αγωνιστική απραξία μιας και δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν την ανδρική ομάδα . Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά .

Η Ομοσπονδία πέρα από τα πρωταθλήματα των Κ-16 και Κ-14 δίνει βάρος και στα πιο μικρά παιδιά . Έτσι από φέτος θα διεξαχθεί επίσημα και πρωτάθλημα Κ-12 . Αυτό λοιπόν θα γίνει και στον Πειραιά  από τη νέα περίοδο . Και φυσικά το μεγάλο πρόβλημα εξακολουθεί να είναι το γηπεδικό. Να δούμε πως θα αντιμετωπιστεί και φέτος…

**Το προσεχές Σάββατο  8  Ιουνίου  στο γήπεδο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, η Επιτροπή Υποδομών της Ε.Π.Σ. Πειραιά έχει προγραμματίσει την τελετή λήξης του Πρωταθλήματος Κ14 περιόδου 2018-2019.

Θα γίνουν τρεις αγώνες επίδειξης μεταξύ των πρωταθλητών των ομίλων και της μικτής . Θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις τους με κύπελλα και μετάλλια.

Οι  αγώνες θα ξεκινήσουν στις 18.00  . Συγκεκριμένα θα παίξουν στις 18:00 Ίκαρος  Καλλιθέας – Ατρόμητος  Πειραιά, στις 18:45  Ιωνικός   – Αετός Κορυδαλλού  ενώ στις  19:30 θα παίξουν ο    Εθνικός Πειραιά  με την Μικτή Πειραιά  Κ14.

Η  εκδήλωση  θα ολοκληρωθεί στις 20.15 με τις απονομές στις πρωταθλήτριες ομάδες .Επίσης θα γίνει και η βράβευση των αθλητών της μικτής Πειραιά Κ14 για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων

**Το  προσεχές Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα 10:00  ο Σύνδεσμος  Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά διοργανώνει 4ο ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο στο Δημαρχείο Κορυδαλλού (Λεωφ. Γρ. Λαμπράκη 240) .

Θα προηγηθεί  χαιρετισμός του προέδρου του Συνδέσμου. Τάκη Φωστηρόπουλου.

Στη συνέχεια θα  μιλήσουν  ο Σάκης Τερζής Προπονητής UEFA A’ – Συγγραφέας,
ο Αχιλλέας Υφαντίδης ψυχολόγος – επικοινωνιολόγος  και η Ιωάννα Βλαχογιάννη Διαιτολόγος διατροφολόγος……

**Μια νέα προσπάθεια ξεκινά από την αρχή η Ένωση Α.Α. Ρέντη . Με τον Κώστα Χαλιάσο που επανέρχεται και πάλι δυναμικά . Τα λάθη που έγιναν ανήκουν στο παρελθόν και τα πλήρωσε η ομάδα .Τώρα ο Κώστας παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και με την βοήθεια του ικανού τεχνικού Διαμαντή Αθανασίου που αναλαμβάνει και πάλι τις ακαδημίες του συλλόγου, πάει να δημιουργηθεί κάτι καλό. Λεπτομέρειες για το πώς θα λειτουργήσει ο σύλλογος τις επόμενες μέρες…..

**Αίσθηση προκάλεσε η είδηση της παραίτησης του κ. Νίκου Σίμου από την προεδρία της Χαραυγής. Ο άνθρωπος αυτός  δεν είναι χθεσινός .Θεωρείται από τους κορυφαίους παράγοντες που υπάρχουν στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο . Είναι ένας αθόρυβος εργάτης με τεράστια προσφορά στις υποδομές όπου βρισκόταν και συνεχίζει να βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια . Ο ίδιος θεωρεί ότι εκεί είναι η θέση του….

**Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Επιτροπή των Υποδομών της ΕΠΣΠ το μέλος της Παντελής Τρουμπούνας .Χαρακτηριστικά  δήλωσε: «Είχα την ευκαιρία  να δω από κοντά φέτος  πώς λειτουργούν οι μικτές . Ο τρόπος ήταν άψογος και τα αποτελέσματα γνωστά . Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Μαρούλη στον κ. Μορφόπουλο , σε όλα τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής και φυσικά στο τεχνικό επιτελείο για την σημαντική  δουλειά τους»….

**Ο επιχειρηματίας κι άλλοτε πρόεδρος της Προοδευτικής κ. Ανδρέας Σταματιάδης, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά  τον φίλο ιατρό Νίκο Φαρμάκη, τον γναθοχειρούργο  Σπύρο Λιβάνη και την γαστρεντερολόγο Φωτεινή Λαούδη, για το ενδιαφέρον τους στη πρόσφατη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.

Επίσης το Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου και το προσωπικό του για την φροντίδα προς το πρόσωπο του…..