Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Για τα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΠ έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός  από το επιτελείο της Επιτροπής.. Ο Αποστόλης  Μαρούλης και οι συνεργάτες του  προσπαθούν να βρουν την καλύτερη λύση για να αξιοποιηθούν τα παιδιά όλων των ηλικιών . Είναι αλήθεια , ότι μέσα στο σχεδιασμό της ΕΠΟ δεν είναι  Κ-18.Το γράψαμε και χθες  Αντίθετα προστίθεται από φέτος υποχρεωτικά και το πρωτάθλημα Κ-12 . Στον Πειραιά όμως όπως και πέρυσι ψάχνουν να βρουν λύσεις ώστε να μπορέσει να γίνει πρωτάθλημα Κ-18 . Οι δυσκολίες είναι τεράστιες , αλλά σύμφωνα με την Επιτροπή Υποδομών για το θέμα αυτό θα γίνει συνάντηση με τα σωματεία ώστε να αποφασιστεί από κοινού τι θα γίνει …

Λίγες ώρες μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Αετό Κορυδαλλού , ο Στέλιος Βογιατζής συμφώνησε με τη νέα του ομάδα . Ο έμπειρος τεχνικός επέστρεψε στη Σαλαμίνα, αλλά όχι στον Αίαντα που έχει δουλέψει παλαιότερα, αλλά στον Αμπελακιακό.

Μαζί του θα έχει  και πάλι συνεργάτη του τον Κώστα Τζαμπαζάκη με τον οποίο ήταν μαζί τόσο στον Αετό Κορυδαλλού όσο και στον Αίαντα.  Ο τελευταίος επιστρέφει στον Αμπελακιακό με το οποίο έχει ιδιαίτερους δεσμούς αφού πρόσφερε πολλά εκεί σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν προπονητής στη συνέχεια. .Ο  έμπειρος τεχνικός με δήλωση του ευχαριστεί  για την άριστη συνεργασία στον Αετό Κορυδαλλού, την διοίκηση τους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα τους συνεργάτες του Κώστα Τζαμπαζάκη και Μάριο Μπέλια….

Για το Αμπελακιακό να πούμε ότι ο στόχος  είναι η άμεση επιστροφή στη Γ’ Εθνική. Ήδη ακούγονται μεγάλα ονόματα για μεταγραφές. Ειδικά στην επίθεση….

Στην Ελλάδα Ποντίων έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα περίοδο . Όλες , μα όλες , οι κινήσεις της διοίκησης του Κώστα Φούντα είναι ιδιαίτερα σημαντικές και επιτυχημένες. Πρώτον ανανέωσε τη συνεργασία με τον επιτυχημένο τεχνικό Μιχάλη Γρίμπιλα .Στη συνέχεια αξιοποίησε τον Μάνο Μαυρέλο που πριν από λίγο καιρό εγκατέλειψε την ενεργό δράση .

Παράλληλα ξεκίνησε η ανανέωση συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν πολλά την χρονιά που πέρασαν. Η αρχή έγινε από το «λιονταράκι» τον Κοσμά Κουκουλά που ήταν ο εμψυχωτής  της ομάδας  . Επίσης ανανέωσε και ο Κώστας Ηλιάδης το δεξί εξτρέμ της ομάδας  που είχε σημαντική παρουσία και συμβολή στις επιτυχίες της ομάδας….

Νέα ισχυρή διοίκηση ανέλαβε τους Νέους Ευγενείας  με πρόεδρο τον Αντώνη Σαλίβερο τον μέχρι τώρα αντιπρόεδρο του συλλόγου . Ο Μιχάλης Σταματελάκης που ήταν στη ηγεσία της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια με ιδιαίτερη προσφορά και επιτυχία δεν θα συνεχίσει..

Απόψε οι Νέοι Ευγενείας γιορτάζουν την άνοδο τους στην Α΄ Κατηγορία . Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Terra Verde στο Πέραμα ( προβλήτα Β’)και αναμένεται να δώσουν το παρόν αρκετοί φίλοι της ομάδας…..

Την προσεχή Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 20.00  θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Αργοναύτη στα γραφεία του συλλόγου ( Σαλαμινομάχων και Θουκυδίδου) . Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι διοικητικός και οικονομικός απολογισμός καθώς και ανάδειξη νέας διοίκησης . Σε αυτή θα μετέχουν και τα κορυφαία στελέχη του Ατρομήτου Κερατσινίου Θανάσης Μπαλαφούτης και Γιώργος Καρανάσος …..

Δεν θα συνεχίσει να είναι στην τεχνική ηγεσία των Νέων Δραπετσώνας ο Μανώλης Πράσινος μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον σύλλογο. Ο ίδιος φεύγει με « ψηλά το κεφάλι» και με δήλωση του ευχαριστεί όλους .Τον πρόεδρο Βασίλη Ταουξή τους Χρόνη Ταουξή ,Μάρκο Βαρδίκο, Λουκά Δρόσο,Τάσο Χρούσση τους συνεργάτες του Νίκο Παραρά, Νίκο Μουράτογλου, Δημήτρη Σαρρηγιαννάκη ,Γιώργο Κρούπη,Τάκη Μπαρμπαγιάννη τον στενό συνεργάτη του Παναγιώτη Παπαγεωργίου για αυτά τα υπέροχα χρόνια. Και φυσικά τους ποδοσφαιριστές του. «Νιώθω τυχερός που γνώρισα , συνεργάστηκα και έκανα φίλους παράγοντες , προπονητές ,ποδοσφαιριστές σε μια ομάδα που για μένα είναι υπόδειγμα ερασιτεχνικού σωματείου.» δήλωσε κατασυγκινημένος ο Πράσινος…..