Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Σε περιπέτειες φαίνεται ότι μπαίνει πάλι η ιστορική Προοδευτική. Εκεί που πάει να γίνει κάτι  καλό με σπουδαίους και αξιόλογους ανθρώπους , λες και υπάρχει μια κατάρα που κυνηγά την ομάδα . Και είναι κρίμα .

Διαβάζουμε και ακούμε πολλά και διάφορα. Μιλάνε για παρατυπίες . Μέχρι και ότι στα χαρτιά φαίνεται πως πρόεδρος είναι ακόμα ο Βασίλης Κατσαρός . Ο οποίος έχει αποχωρήσει εδώ και δυο χρόνια !!Και πως η διοικούσα επιτροπή σωτηρίας ανέλαβε παράτυπα. Χωρίς να γίνει Γενική Συνέλευση .

Παράνομα όλα αυτά ;; Μάλλον , αλλά τα παιδιά αυτά που ανέλαβαν το έκαναν για την μεγάλη αγάπη τους στην Προοδευτική χωρίς να νοιάζονται για οτιδήποτε άλλο. Τέλος πάντων .

Ας βρεθεί επιτέλους μια λύση εδώ και τώρα. Να γίνει μια Γενική Συνέλευση τις επόμενες μέρες . Δεν υπάρχει χρόνος. Και όλοι μαζί να προσπαθήσουν παρακάμπτοντας τα προβλήματα ώστε η ομάδα να βρει επιτέλους τον δρόμο της . Είναι απαράδεκτο οι  «βυσσινί» να αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα …..

Επανέρχεται , όπως όλα δείχνουν , στα Πειραϊκά πρωταθλήματα η Οδηγήτρια. Θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας με τα παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής . Μια νέα Ένωση Καμινίων στα σκαριά . Το νέο αίμα στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο είναι απαραίτητο όσο ποτέ άλλοτε…..

Κάτι πάει να γίνει και με την ΑΕ Νίκαια . Αλλά εδώ δεν είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα .Δεν φτάνουν τα στελέχη που θα προχωρήσουν την ομάδα . Ο πρόεδρος Γρηγόρης Σπήλιος  έχει ξεκινήσει ενέργειες  και εφόσον βρεθούν  παράγοντες   η ομάδα θα λάβει  μέρος στο νέο πρωτάθλημα . Όποιος ενδιαφέρεται ευπρόσδεκτος…

Τα ίδια περίπου  ισχύουν και με την ΑΕ Νεάπολη. Γίνεται προσπάθεια ανασυγκρότησης  από τον Ανδρέα Καλλιγέρη .  Στον σύλλογο που τα δυο προηγούμενα χρόνια είχε σταματήσει τις αγωνιστικές του δραστηριότητες δεν υπάρχουν ούτε παράγοντες ,αλλά ούτε και παίκτες .Εφόσον βρεθούν  λύσεις και υπάρχουν άτομα που θέλουν να διοικήσουν ή να παίξουν ποδόσφαιρο η ομάδα θα προχωρήσει ….

Απόψε ο Αργοναύτης  γυρίζει σελίδα . Στις 20.00  θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση στα γραφεία του συλλόγου ( Σαλαμινομάχων και Θουκυδίδου) . Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι διοικητικός και οικονομικός απολογισμός καθώς και ανάδειξη νέας διοίκησης . Σε αυτή θα μετέχουν και τα κορυφαία στελέχη του Ατρομήτου Κερατσινίου Θανάσης Μπαλαφούτης και Γιώργος Καρανάσος .

Καλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου να δώσουν το παρόν και να βοηθήσουν έτσι την ιστορική  ομάδα να βρει τον δρόμο της. Ο Αργοναύτης φαίνεται ότι ξαναβρίσκει και πάλι τον δρόμο του….

Γράψαμε χθες ότι ο Γιάννης Καλαϊτζής είναι ο προπονητής με τις τέσσερις ανόδους από την Β’ στην Α’ Κατηγορία Πειραιά .Και πρωί- πρωί δεχτήκαμε τηλέφωνο από κάποιο φίλο της στήλης που δεν ανέφερε το όνομα του : «Καλό παιδί και καλός προπονητής ο Γιάννης, αλλά δεν έχει το ρεκόρ .

Αυτός που έχει τις περισσότερες ανόδους  από την Β’ στην Α’ είναι ο Αλειφεράκης. Δεν ξέρω πόσες αλλά έχει πιο πολλές σίγουρα. Για ψάξτο.» Και το έψαξα . Όντως ο φίλος είχε δίκιο .Για καλό και για κακό πάντως ρώτησα και τον ίδιο. Τον Δημήτρη Αλειφεράκη που σεμνός ων δεν ήθελε να προβάλλει το ρεκόρ του . Εμείς πάντως το αναφέρουμε .

Ο «Μήτσος» έχει βγει τρεις φορές πρωταθλητής με τον Μαύρο Αετό, μια με τον Νεαπολικό Αστέρα , μια με τον Άρη Αμφιάλης και φέτος με τους Νέους Ευγενείας . Συνολικά έξι .

Ενώ με τον ΑΟ Κορυδαλλό έχασε μια ακόμα άνοδο λόγω διαφοράς τερμάτων.  Συγχαρητήρια λοιπόν και στον Δημήτρη Αλειφεράκη , αλλά και στον Γιάννη Καλαϊτζή που είναι από τους πλέον αξιόλογους προπονητές που διαθέτει το Πειραϊκό ποδόσφαιρο….