Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Προχωρούν  τα έργα στο γήπεδο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας . Ο χλοοτάπητας είναι έτοιμος εδώ και καιρό. Γίνονται έργα στα αποδυτήρια , όπου έχουν τοποθετηθεί πλακάκια στα μπάνια και παράλληλα ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις.. Την περίοδο της προετοιμασίας  το γήπεδο αναμένεται να είναι έτοιμο. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι πρόκειται να γίνει με τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου ,ώστε να μπορούν οι ομάδες  να προπονούνται και βραδινές ώρες ..Μετά την παράδοση του έργου ενδέχεται το γήπεδο να παραδοθεί από την Περιφέρεια στον Δήμο Πειραιά , ο οποίος και θα διαχειρίζεται τα πάντα. Ίδωμεν…..

Κινητοποίηση επικρατεί στις τάξεις των φίλων της Προοδευτικής προκειμένου να βρεθούν λύσεις στον σύλλογο ώστε να βγει από το αδιέξοδο . Ήδη αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα η ημερομηνία της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης , όπου αναμένεται να συζητηθούν τα πάντα . Ενδεχομένως να βγει και νέα διοίκηση . Το πιθανότερο είναι να πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή 21 Ιουνίου,,,

Δεν είχε ανταπόκριση από τους Πειραιώτες ποδοσφαιριστές η προσπάθεια που ξεκίνησε η ΕΠΣΠ μέσω του Γιάννη Ποντίκη για την επανίδρυση  του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών  Πειραιά . Όπως γράψαμε και προχθές ο μόνος που έδωσε το παρόν ήταν ο  πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Νίκος Σιδηρόπουλος. Κανένας ποδοσφαιριστής. Ίσως επειδή η χρονιά τελείωσε . Πάντως θα γίνει νέα συγκέντρωση από τον Σεπτέμβριο ….

Αετός Κορυδαλλού και Αμπελακιακός βίοι αντίθετοι.  Στους Κορυδαλλιώτες ανέλαβε ο μέχρι τώρα προπονητής  των Σαλαμινίων ο Παναγιώτης Αγγελάκης που πήρε τη θέση του Στέλιου Βογιατζή  ο οποίος είναι ο νέος τεχνικός του Αμπελακιακού. ζωή μας κύκλους κάνει…

Για τον Αγγελάκη να πούμε ότι πήγε μεν στον Αετό, από τον οποίο ουσιαστικά δεν έχει φύγει ποτέ. Είναι προπονητής στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και συγκεκριμένα στο τμήμα Κ-14 . Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα προσαρμογής..Ξέρει τους πάντες και τα πάντα στην ομάδα…..

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος των μικτών προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΣΠ Κ14 & Κ16. Στο σύνολο της η χρονιά θεωρείται πετυχημένη μιας και η παρουσία των ομάδων  έδωσαν στίγμα προόδου και προσμονή για το καλύτερο.Τον Σεπτέμβριο και αφού θα έχει μεσολαβήσει για όλους η ξεκούραση θα γίνει το  ξεκίνημα για τη νέα αγωνιστική περίοδο…

Η ΑΕ Χαραυγής αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον εργάτη του ερασιτεχνισμού τού εθελοντισμού και της προσφοράς στον άνθρωπο και επίτιμο πρόεδρο βετεράνων ποδοσφαιριστών οδοντίατρο κ. Νίκο Σιδηρόπουλο για την παραχώρηση στην ομάδα κοντέινερ για τις ανάγκες της.
Επίσης την εταιρεία ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΖΥΜΑΡΙΔΗΣ στον Ασπρόπυργο…..

Γιάννης Κούσης στους Νέους Δραπετσώνας .  Ο νεαρός τεχνικός που ξεκίνησε από πέρυσι στους πάγκους, μετά από μια επιτυχημένη  παρουσία σαν ποδοσφαιριστής  για πολλά χρόνια. Ο Γιάννης είναι ένα πολύ αξιόλογο παιδί με τεράστια προσφορά στα Πειραϊκά γήπεδα. Το  μέλλον σίγουρα του ανήκει…..

Αύριο Παρασκευή  14 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στο γήπεδο Αμοργού στα Καμίνια θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης των Ακαδημιών του Ατρομήτου  Πειραιά . Θα γίνουν αγώνες επίδειξης όλων των τμημάτων ενώ θα ακολουθήσουν βραβεύσεις και απονομές μεταλλίων σε όλα τα παιδιά. Θα υπάρχει φαγητό , μουσικά αλλά και διάφορα happenings …..

Αύριο αναχωρεί για το Παρίσι η γυναικεία ομάδα των Νέων Δραπετσώνας που θα συμμετάσχει σε τουρνουά στην « πόλη του Φωτός »  το οποίο  διοργανώνει η FIFA στα πλαίσια του παγκόσμιου κυπέλλου Γυναικών…..