Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Εξελίξεις αναμένονται στην Προοδευτική μέσα στις επόμενες μέρες αφού  24 μέλη του ιστορικού συλλόγου ( δηλαδή το 1/5 από τα συνολικά 70 μέλη) αποφάσισαν ομόφωνα να γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί  την επόμενη Κυριακή 23 Ιουνίου και ώρα 19.00 στο πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού ( αίθουσα Πλειάδες) όπου εκτός από τον Διοικητικό  και Οικονομικό απολογισμό θα  γίνουν κινήσεις για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Οι μέρες λοιπόν κρίσιμες για την ομάδα που θα πρέπει επιτέλους να βρει τον δρόμο της , αλλά και την ησυχία της . Αρκεί όλοι ενωμένοι να προχωρήσουν , αφήνοντας στην άκρη τις διαφορές τους. Γιατί την Προοδευτική την αγαπούν όλοι. Αυτό είναι βέβαιο ….

*Προσπάθεια γίνεται στη Νεάπολη από ορισμένα παλαιά στελέχη της ομάδας για την επανίδρυση του Εθνικού Αστέρα Νεαπόλεως . Ο σύλλογος έχει διαγραφεί εδώ και πολλά χρόνια από τα μητρώα της ΕΠΣΠ .  Ωστόσο έχουν ξεκινήσει ενέργειες για να μπορέσει η ομάδα να εμφανιστεί και πάλι στα γήπεδα. ….

*Απόψε στις 8 το βράδυ στο γήπεδο Αμοργού στα Καμίνια θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης των Ακαδημιών του Ατρομήτου  Πειραιά .Ενός σωματείου που διαθέτει πολύ καλές και αξιόλογες  υποδομές  . Θα γίνουν αγώνες επίδειξης όλων των τμημάτων ενώ θα ακολουθήσουν βραβεύσεις και απονομές μεταλλίων σε όλα τα παιδιά. Θα υπάρχει φαγητό , μουσικά αλλά και διάφορα happenings …..

*Με την ευκαιρία να πούμε ότι ο Ατρόμητος Πειραιά διοργανώνει το 3ο καλοκαιρινό καμπ που θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα  24 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή  5 Ιουλίου στο γήπεδο  Αμοργού στα Καμίνια αφορά νεαρούς ποδοσφαιριστές από ηλικία 8 έως 18 ετών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονήσεις με στόχο  την τεχνική κατάρτιση , την μυϊκή ενδυνάμωση και την ατομική βελτίωση για το κάθε παιδί ξεχωριστά . Την επίβλεψη του προγράμματος θα έχουν οι προπονητές Χρήστος Γιώτης( διπλωματούχος UEFA B’πιστοποιημένος τεχνικός των Arsenal Soccer  Schools )  και Άκης Σαμιώτης( Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος  UEFA B’ ).

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6972291073…..

*Την Κυριακή η Μικτή Κ-14 της ΕΠΣ Πειραιά με όλους τους παίκτες το τεχνικό επιτελείο και τους υπευθύνους θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο «Ηλιοβασίλεμα » στα μαγευτικά Τρίκαλα Κορινθίας . Είναι μια προσφορά της οικογένειας Σπάθα προς τα παιδιά που είχαν μια σπουδαία πορεία και διάκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων , κατακτώντας την τρίτη θέση  ….

Μετά από οκτώ χρόνια ο  Νίκος Καρλάφτης αποχώρησε από την θέση του Γενικού Αρχηγού στην ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού λόγω ασυμφωνίας  και διαφορά απόψεων με κάποια στελέχη της διοίκησης.  Ο ίδιος ευχαριστεί τους κ . Λευτέρη Βασιλειάδη, Βασίλη Αδαμόπουλο τους Σταμάτη  και Αντώνη Αναστασιάδη καθώς επίσης και όλους τους ποδοσφαιριστές  για την άψογη συνεργασία. Και ο Νίκος Καρλάφτης  καταλήγει πως θα παραμείνει ένας πιστός φίλαθλος της ομάδας….

*Γράψαμε τις τελευταίες μέρες για τους δυο εξαίρετους προπονητές με τις περισσότερες  ανόδους από την Β’ στην Α’ Κατηγορία . Αρχικά είπαμε για τον Γιάννη Καλαϊτζή που έχει ανεβάσει  4 ομάδες. Μετά είπαμε για τον Δημήτρη Αλειφεράκη που έχει το ρεκόρ με 6 ομάδες ενώ έχασε μια ακόμα άνοδο σαν προπονητής του ΑΟ Κορυδαλλού από τον Πανιώνιο Κερατσινίου που είχε καλύτερη διαφορά στα μεταξύ τους παιχνίδια, όπως μας επισήμανε ο αγαπητός φίλος Πάνος Καρακάσογλου. Και πρόσθεσε ότι προπονητής στον Πανιώνιο ήταν ο Γιάννης Καλαϊτζής!!!….

*Για την Ρόδο αναχωρούν σήμερα οι Βετεράνοι του Πειραιά, όπου θα πραγματοποιήσουν  εθιμοτυπική επίσκεψη . Στο διάστημα της παραμονής τους εκεί , θα δώσουν φιλικό αγώνα με τους παλαίμαχους της Ρόδου ενώ θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν και να θαυμάσουν τα αξιοθέατα του «σμαραγδένιου νησιού»….

Για μερικές μέρες η στήλη θα απουσιάσει . Θα είμαστε και πάλι μαζί  την επόμενη εβδομάδα….