Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Μέχρι σήμερα θα πρέπει να κατατεθεί υπογεγραμμένο και σφραγισμένο στην ΕΠΣ Πειραιά  το ειδικό πληρεξούσιο που αφορά την εκπροσώπηση των σωματείων στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 24 Ιουνίου .

Θέματα της Γ.Σ είναι  Διοικητικός Απολογισμός 2018-2019 – Οικονομικός Απολογισμός έτους 2018, Προϋπολογισμός 2020).

Τα  σωματεία που δεν έχουν παραλάβει τα απαραίτητα έγγραφα (Σύγκληση – Εγκύκλιος – Ειδικό Πληρεξούσιο  όπως προσέλθουν στη Γραμματεία της Ένωσης προκειμένου να τα προμηθευτούν. Επίσης είναι έτοιμο το ετήσιο έντυπο των πεπραγμένων της ΕΠΣΠ που μπορούν να παραλάβουν τα σωματεία…..

Παραλίγο τραγωδία στην Κρήτη με οκτάχρονο παιδί που παρασύρθηκε από τα κύματα ενώ κολυμπούσε .Σώθηκε όμως χάρη στην υπεράνθρωπη προσπάθεια ενός ναυαγοσώστη  . Το παλικάρι αυτός είναι ο Γιάννης Νομικός που έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής στη Θύελλα Μοσχάτου και γυμναστής στον ΑΟ Καραβά . Είναι ανιψιός του ηγέτη της πρώτης Τάσου Νομικού. Συγχαρητήρια λοιπόν στο Γιάννη για την  ηρωική προσπάθεια του. Ας τον έχει λοιπόν υπόψη της η ΕΠΣΠ για τις επόμενες βραβεύσεις της ….

Ήταν μια αξέχαστη εκδρομή . Μια εκδρομή από αυτές που μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη σου όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Η επίσκεψη  των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πειραιά  στη Ρόδο θα μείνει στην ιστορία . Αυτό είναι  σίγουρο. Η οργάνωση ήταν τέλεια  και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους.

Το τριήμερο  του Αγίου Πνεύματος  η όμορφη αυτή παρέα  βρέθηκε στο «σμαραγδένιο» νησί.  ,όπου έτυχε θερμής φιλοξενίας από τους βετεράνους Ρόδου- Διαγόρα με τους οποίους οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν στο ιστορικό Δημοτικό Στάδιο «Διαγόρας ».

*Πριν από την αναμέτρηση οι Βετεράνοι του Πειραιά δια του προέδρου τους Κανέλλου Τσίρμπα πρόσφεραν το αγαλματίδιο με τον Ποσειδώνα που είναι το έμβλημα της Ένωσης , στον πρόεδρο των Ροδίων Μιχάλη Δράκο. Ο  τελευταίος καλωσόρισε τους Πειραιώτες και τους ευχήθηκε καλή διαμονή στο νησί.

Από την πλευρά του ο κ. Τσίρμπας ευχαρίστησε για την φιλοξενία τους Ρόδιους και αναφέρθηκε στις δραστηριότητες των βετεράνων του Πειραιά με αγώνες για κοινωφελείς σκοπούς , αιμοδοσίες κλπ . Παράλληλα η Ένωση Βετεράνων του Πειραιά  τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες  τους Ηλία Βασιλαράκη και Γιάννη Χαλκιά για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο. Και οι δυο βρέθηκαν κοντά στην αποστολή τόσο στο ξενοδοχείο, όσο και στην αναχώρηση τους για τον Πειραιά.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι πρόσφεραν αναμνηστικά κεραμικά πιάτα στα ηγετικά στελέχη της ΕΣΒΠΠ Κανέλλο Τσίρμπα, Στέλιο Παπαλεξάνδρου  , Σταύρο Μπάκα.

*Οι Ρόδιοι είχαν αναλάβει τις μετακινήσεις της Πειραιώτικης ομάδας, από και προς το κέντρο του νησιού . Με την ευκαρία να πούμε ότι ο ο Σύνδεσμος  Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ρόδου Διαγόρα ευχαριστεί  την εταιρία Savvaidis Travel και τον οδηγό κ. Στάθη

Η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών  Πειραιά, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών  Ρόδου- Διαγόρα, καθώς επίσης την διεύθυνση και το υπαλληλικό προσωπικό του ξενοδοχείου  «Evita sun »  για την άψογη φιλοξενία …..

Η νέα εποχή Κάλλα για τον ΑΣ  Ποντίων άρχισε να υλοποιείται και ύστερα από την οριστική συμφωνία με τον σύλλογο  , οι αθλητές ξεκίνησαν στις εγκαταστάσεις του Πανιωνίου εργομετρικές εξετάσεις. Τα στάνταρ που έχει θέσει ο ικανότατος τεχνικός θεωρούνται υψηλά για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό πλην όμως διαμορφώνουν ένα περιβάλλον για τους ποδοσφαιριστές αρκετά ελκυστικό, στα όρια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Στις μετρήσεις των αθλητών του ανδρικού τμήματος , παίρνουν μέρος και παιδιά από την ακαδημία του συλλόγου  ,θέτοντας έτσι σε ισχύ τα πλάνα των κ Γιώργου Τσέρου και Παναγιώτη  Κουτσούκου για πρότυπες συνθήκες εκπαίδευσης μικρών αθλητών.

Γύρισε στο σπίτι του ο Μανώλης Πράσινος. Τον ΑΟ Κορυδαλλό …Από τους Νέους Δραπετσώνας που ήταν για τέσσερα χρόνια το προηγούμενο σπίτι του . Ο Μανώλης είναι από τους πιο σοβαρούς και καταξιωμένους τεχνικούς στον χώρο του Πειραϊκού ποδοσφαίρου…