Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Την Δευτέρα  θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά που αφορά τον απολογισμό της χρονιάς διοικητικό και οικονομικό. Προσοχή όμως . Η Γ.Σ. θα ξεκινήσει στις 18.30  και θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο« Κωσταράκος» που βρίσκεται στα Καμίνια ( Θήρας και Μαντινείας). Είναι η πρώτη εκδήλωση που πραγματοποιεί η ΕΠΣΠ στον συγκεκριμένο χώρο…..

Στην συνέλευση αυτή θα συζητηθούν και πάλι τα προβλήματα που ταλανίζουν το Πειραϊκό ποδόσφαιρο εδώ και πολλά χρόνια. Η διοίκηση της Ένωσης κατέβαλε κάθε προσπάθεια  ώστε  η χρονιά να κυλήσει ομαλά. Παρά τις τεράστιες δυσκολίες που υπάρχουν  τα κατάφερε , όσο μπορούσε καλύτερα. Χρειάζεται όμως να γίνουν κι άλλα πράγματα . Και σ’ αυτό θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι. Ένωση , σωματεία , παράγοντες διαιτητές, φίλαθλοι, όλοι….

Επανήλθε και πάλι στους πάγκους των γηπέδων ο Νίκος Μανικιώτης. Πριν από δυο χρόνια καθόταν στον πάγκο της ΑΕ Θύελλας  Αχιλλέα Κορυδαλλού . Τώρα αφού ξεπέρασε κάποια προβλήματα που είχε επιστρέφει στο ίδιο  γήπεδο , αλλά σε άλλη ομάδα . Την Αστυπάλαια . Φιλοδοξώντας για μια πολύ καλή και αξιοπρεπή πορεία στο νέο πρωτάθλημα ….

Οι ανανεώσεις στην  Ελλάδα Ποντίων συνεχίζονται με τον καλύτερο τρόπο. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην συνεχίζει στην ομάδα ο Τάσος Κοττάκης. Ένας πολύ σπουδαίος παίκτης που πρόσφερε πολλά την χρονιά που πέρασε σημειώνοντας μάλιστα  12 γκολ  στα τελευταία 11 παιχνίδια!!!Στα αχνάρια λοιπόν του αείμνηστου πατέρα του , του φίλου Κώστα, ο οποίος από κει ψηλά θα καμαρώνει για τον γιο του. …

Αυτός πάντως που χάρηκε περισσότερο για την παραμονή  του Τάσου Κοττάκη στους Πόντιους ήταν ο φίλος και συμπαίκτης του Κοσμάς Κουκουλάς με τον οποίο έκαναν πολλές ζημιές στους αντιπάλους από την αριστερή πλευρά ….

Για μια ακόμα χρονιά οι Νέοι Ευγενείας έχουν προγραμματίσει θερινό camp  για τις υποδομές τους. Και μάλιστα υψηλού επιπέδου. Η σοβαρή και οργανωμένη διοίκηση του συλλόγου, αλλά και η παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Σωτήρχου καθώς και όλων αυτών των προσωπικοτήτων που μετέχουν , αποτελούν εγγύηση  για την  επιτυχία του camp….

Στον  Άρη Αμφιάλης ελπίζουν σε κάτι καλό, όχι μόνο για την ανδρική ομάδα, αλλά και για τις υποδομές. Στόχος είναι ο σύλλογος να λειτουργήσει «ρολόι» σε όλα τα επίπεδα, να εμπνεύσει τον κόσμο του και να ενισχύσει τη δυναμική του.

Αναμένεται προς το τέλος της εβδομάδας να υπάρχουν και σχετικές ανακοινώσεις για τους ανθρώπους τα ονόματα των οποίων θα προστεθούν στο διοικητικό συμβούλιο. Θα υπάρξουν εξελίξεις οι οποίες αναμένονται άκρως ενδιαφέρουσες …

Τον τελευταίο καιρό ακούστηκαν διάφορα , όχι και τόσο καλά για το μέλλον του ιστορικού Θησέα . Στην πραγματικότητα  όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το αντίθετο μάλιστα . Ο σύλλογος ενισχύθηκε διοικητικά ενώ αναμένεται να γίνει δυνατός και  αγωνιστικά ….

Ένας πολύ καλός σέντερ φορ ο Πειραιώτης  Αντώνης Τσαγκάρης , είχε μια πολύ καλή παρουσία την χρονιά που πέρασε στην Α’ Αθήνας και συγκεκριμένα στον ΑΟ Χαϊδαρίου. Η συνεργασία αυτή ολοκληρώθηκε και τώρα ο Τσαγκάρης θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Δεν αποκλείεται να επιστρέψει και πάλι στα παλιά του λημέρια…..

Νέο επαγγελματικό ξεκίνημα για τον προπονητή Ανδρέα Μπαρμπολούτσι. Άνοιξε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Αγία Βαρβάρα , στην περιοχή του Προφήτη Ηλία  επί της οδού Παπαδιαμάντη 209. Την προσεχή Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, θα γίνουν τα εγκαίνια . Καλές δουλειές!!