Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα συναίνεσης πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Πειραιά . Τα σωματεία που έδωσαν το παρόν  υπερψήφισαν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό καθώς και τον προϋπολογισμό για  τη νέα περίοδο.  Εξαίρεση αποτέλεσε ο ΑΟ Καραβάς που δια του εκπροσώπου του Δημήτρη Μέγγουλη ψήφισε « παρών »….

Ακούστηκαν πολλά και ενδιαφέροντα στη διάρκεια  της Γ.Σ. που θα έχουμε την ευκαιρία να αναλύσουμε τις επόμενες μέρες . Σίγουρα πάντως η διοίκηση της ΕΠΣΠ ήταν σε όλα έτοιμη να δώσει απαντήσεις και απέδειξε ότι παρά τα δυσκολίες που υπάρχουν  κατέβαλε κάθε προσπάθεια ώστε η χρονιά να κυλήσει ομαλά ….

Όσο  όμως  περνούσε η ώρα ο κόσμος αραίωνε  αφού στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Κωσταράκος» ο κλιματισμός δεν ήταν επαρκής  και υπήρχε ζέστη….

Καταρχήν ο πρόεδρος  της ΕΠΣΠ Γιώργος  Ανατολάκης διάβασε  μήνυμα του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη  ο οποίος λόγω ανειλημμένης  υποχρέωσης του δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Στο μήνυμα του ο κ. Μώραλης αφού συνεχάρη  την Ένωση και τα σωματεία για τις επιτυχίες  του τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή  είναι κοντά στα αθλητικά σωματεία και προσπαθεί ότι καλύτερο για γηπεδικές εγκαταστάσεις .

Τόνισε  επίσης ότι σημαντική συνεισφορά για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο είναι του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα με έξοδα του τελευταίου ανακατασκευάστηκε το γήπεδο στα  Καμίνια….

Τα μέλη της Γ.Σ. χειροκρότησαν πριν από την έναρξη τον κ. Μαρινάκη , όπως ζήτησε από το σώμα ο Γιάννης Σπάθας . Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ  ανακοίνωσε ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα κλειστεί ραντεβού με τον ηγέτη του Ολυμπιακού για να του ζητηθεί βοήθεια προς τα Πειραϊκά σωματεία….

Στην ομιλία του ο κ. Σπάθας τόνισε ότι υπάρχει  μεγάλο οικονομικό πρόβλημα  και αν δεν βοηθούσαν κάποιοι , τα πράγματα θα ήταν πολύ  άσχημα…

Από την πλευρά του ο ταμίας Γιάννης Σταματάτος τόνισε ότι το 80% των σωματείων οφείλουν στην Ένωση ενώ υπάρχουν και μερικά  που έχουν να πάρουν χρήματα , αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα να τους δοθούν.

Και πρόσθεσε ότι οι ομάδες που οφείλουν δεν θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές ή να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα…

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε από βήματος ο Μιχάλης Μουσελής  που μίλησε για κάποια «κοπρόσκυλα» που κυκλοφορούσαν στα γήπεδα με εντολή προέδρου  σωματείου και όπως είπε δυο από αυτά τον κτύπησαν. Μάλιστα ανέφερε και το όνομα του προέδρου…

Και πρόσθεσε ότι τέτοια άτομα διαθέτουν κάποιες ομάδες και αν δεν ληφθούν μέτρα από την ΕΠΣΠ , θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα ….

Στην Γ.Σ. παραβρέθηκαν από τον Ολυμπιακό ΣΦΠ ο   αντιπρόεδρος Μιχάλης Υδραίος, η Γεν. Γραμματέας  Χριστίνα Τσιλιγκίρη που είναι υποψήφια βουλευτής στη Β’ Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΠ και αντιπρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά ( Κανάλι 1) Στέλιος Μπρατσόλης, ο βετεράνος Δημοσιογράφος Γιώργος Αρκουλής κ.α….

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού, αίθουσα «Πλειάδες» η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Προοδευτικής. Πάρα το γεγονός ότι ο περισσότερος κόσμος έλειπε για μπάνια κλπ , πάνω από 150  φίλοι της ομάδας έδωσαν το παρόν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι της Γ.Σ. προήδρευσε ο γνωστός δικηγόρος Αργύρης Λίβας . Μετά από πολύωρη διαδικασία μαζεύτηκαν οι απαραίτητες υπογραφές για προσωρινή διοίκηση .

Μια διοίκηση που όπως προβλέπουν οι υπεύθυνοι ,  θα βγάλει την ιστορική ομάδα από το τέλμα και θα την οδηγήσει σε ασφαλή νερά έτσι ώστε ο οποιοσδήποτε σοβαρός επενδυτής να καταθέσει τη πρόταση του και να εκλεγεί από το λαό της Προοδευτικής .

Πληροφορίες λένε πως μετά τα χθεσινά γεγονότα η κίνηση  Κουτσοποδιώτη θα επανέλθει σύντομα.. Το θέμα είναι τι θα γίνει με την διοικούσα επιτροπή που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα και η οποία έχει συμφωνήσει για να παραμείνει προπονητής και τη νέα περίοδο ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης…

Η Προοδευτική αυτή τη στιγμή , χρειάζεται ηρεμία  όσο ποτέ άλλοτε. Και τότε είναι σίγουρο πως θα βρει τον δρόμο της. Πως θα γίνει αυτό όμως;;; ….

«Πετούσε» από την χαρά του χθες στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΠ ο Β’ Αντιπρόεδρος και πρόεδρος των Μικτών ομάδων και επιτροπής Υποδομών Απόστολος Μαρούλης. Γυρνούσε με ένα κινητό στο χέρι και έδειχνε μια φωτογραφία  ενός μωρού που ήλθε στη ζωή πριν από λίγες ώρες . Ήταν το εγγονάκι του , ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι που έφερε στη ζωή χθες το πρωί στο Μαιευτήριο ΡΕΑ η κόρη του Καίτη . Στους ευτυχείς γονείς  Άλκη και Καίτη και φυσικά στον… χαζοπαππού Αποστόλη τις καλύτερες ευχές μας. Να σας ζήσει η κουκλάρα!!!!