Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Ειπώθηκαν αρκετά στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΠ για το γήπεδο του Σ.Ε.Φ.  Βρισκόμαστε λίγο πριν από την παράδοση και το ερώτημα είναι πότε θα είναι έτοιμο. Να προλάβουν τα σωματεία την προετοιμασία τους   τα οποία ξεκινούν μετά το Δεκαπενταύγουστο. Στις 16/8 συγκεκριμένα. Ο Χλοοτάπητας είναι έτοιμος . Φτιάχνονται τώρα τα αποδυτήρια .

Στη Γ.Σ. ακούστηκε ότι δικαίωμα χρησιμοποίησης του γηπέδου θα έχουν τα 6-7   σωματεία που δικαιούνται. Και φυσικά οι Μικτές Πειραιά  κάθε Δευτέρα.  Μέχρι εδώ λοιπόν όλα καλά. Υπάρχει όμως ένα σοβαρότατο θέμα  στο οποίο αρκετοί δεν έχουν δώσει την πρέπουσα σημασία. Στις εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου ΣΕΦ περιλαμβάνεται και συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού .

Τίνος ηλεκτροφωτισμού όμως  ;Αυτού που δεν υπάρχει ;;; Γιατί στο γήπεδο όμως  έχουν μείνει μόνο οι πυλώνες !!!! Όλα τα υπόλοιπα , καλώδια , χαλκοσωλήνες κλπ . έχουν αφαιρεθεί από τους …γνωστούς – αγνώστους  που χρόνια τώρα λυμαίνονται όλη την περιοχή. Συνεπώς το γήπεδο δεν έχει υποδομή για φώτα . Θα πρέπει λοιπόν να γίνει διαγωνισμός και νέα ανάθεση του έργου .

Από τον νέο Περιφερειάρχη φυσικά  και θα πάρει κάποιους μήνες για να γίνει αυτό . Γιατί αν υπάρξουν και ενστάσεις που θεωρείται πολύ πιθανόν , η ιστορία  θα τραβήξει σε μάκρος. Και φυσικά αυτοί που θα πληρώσουν είναι για μια ακόμα φορά τα σωματεία. Και το πρόβλημα θα φανεί στα τέλη Οκτώβρη που θα αλλάξει η ώρα .

Και θα νυχτώνει από τις 5.30 το απόγευμα. Που σημαίνει ότι από κείνη την ώρα και μετά δεν θα μπορέσει να προπονηθεί καμία ομάδα !!!Ποιος θα μπορεί να γυμναστεί στο σκοτάδι;; Ας ξεκινήσουν λοιπόν από τώρα οι κινητοποιήσεις ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες διαγωνισμού  για να μπει ηλεκτροφωτισμός. Η καθυστέρηση είναι σε βάρος των ομάδων….

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ Γιώργος Ανατολάκης αφού ευχαρίστησε το προσωπικό και το Δ.Σ. της Ένωσης , έκανε ειδική αναφορά για  τις Ακαδημίες μιλώντας για την επιτυχία της Μικτής και τόνισε αναφερόμενος στα σωματεία: «Επενδύστε στα νέα παιδιά . Είναι τα μέλλον του  ποδοσφαίρου. Υπάρχουν πολλά ταλέντα στον Πειραιά που πρέπει να αξιοποιηθούν από τους κατάλληλους προπονητές – παιδαγωγούς»…..

Και κάτι ακόμα ιδιαίτερα σοβαρό. Κάποια σωματεία βρίσκονται στο όριο υπερβεί του επιτρεπόμενου αριθμού  των 180 ποδοσφαιριστών Γι’ αυτό θα πρέπει να προχωρήσουν σε αποδεσμεύσεις παικτών.  Διαφορετικά δεν θα μπορούν κάνουν μεταγραφές .

Είναι τα σωματεία Ας Ποντίων (180) , Αμφιάλη( 178) , ΑΕ Σαλαμίνας (  177) , Αετός Κορυδαλλού ( 175) , Αίας Σαλαμίνας( 175) , Αργοναύτης ( 172) , ΑΟ Κορυδαλλός ( 170) , ΑΕ Χατζηκυριακείου (168) , Θύελλα Μοσχάτου( 168).Να υπενθυμίσουμε αυτό που αναφέρθηκε και στη ΣυνέλευσηΕνόψει της μεταγραφικής περιόδου  που ξεκινά την προσεχή Δευτέρα 1η Ιουλίου, καλούνται τα σωματεία που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες να τις τακτοποιήσουν έγκαιρα, καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα μπορούν να προβούν σε καμιά κίνηση ή συναλλαγή…..

Για όσα ειπώθηκαν από τον Μιχάλη Μουσελή για « μαντρόσκυλα »στη Γενική Συνέλευση ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής Αντώνης Ανούστης σχολίασε από βήματος :«Δεν έχουμε ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα στην Ένωση . Η Πειθαρχική Επιτροπή μπορεί να επέμβει μόνο αν γίνει επώνυμη καταγγελία και να αναγραφεί το συμβάν στο φύλο αγώνα.»……

Μετά από δυο χρόνια  ο Σταμάτης Αναστασιάδης αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού . Δυο χρόνια με σπουδαίο έργο γιατί ο ικανός προπονητής ήταν αυτός που  συνετέλεσε ώστε ο ιστορικός σύλλογος  να δείξει  ένα διαφορετικό , προς το καλύτερο πρόσωπο ..

Ο Σταμάτης είναι άνθρωπος χαμηλών  τόνων και προσπαθεί να «ομιλεί » μέσα στο γήπεδο με τη δουλειά του…. Ήδη ο Κορυδαλλιώτικος σύλλογος  κινήθηκε άμεσα για  τον αντικαταστάτη του . Και τον βρήκε στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Κριμιτζά . Ενός ικανού και φιλόδοξου τεχνικού. Που αναλαμβάνει ένα βαρύ  φορτίο. Μπορεί όμως να τα καταφέρει . Έχει τις δυνατότητες .Ταυτόχρονα στον Κορυδαλλιώτικο σύλλογο γίνονται και   συζητήσεις και  με τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της νέα σεζόν. ….