Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Ένα σοβαρό θέμα έφερε προς συζήτηση στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΠ ο πρόεδρος του Αετού Κορυδαλλού Δημήτρης Μπούγας .

Ζήτησε την αύξηση των ποδοσφαιριστών μικρής ηλικίας( κάτω των 20 ) από δυο που είναι σήμερα  σε τέσσερις ή πέντε .Η πρόταση αυτή αντιμετωπίστηκε ποικιλότροπα από τους εκπροσώπους των άλλων ομάδων. Κάποιοι που διαθέτουν υποδομές το είδαν θετικά.

Κάποιοι άλλοι που δεν έχουν, αρνητικά .Η αύξηση των μικρών στην ενδεκάδα σίγουρα  θα είναι προς όφελος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που χρειάζεται οπωσδήποτε «νέο αίμα »  .

Βέβαια είναι ένα θέμα που σηκώνει πολύ συζήτηση και τα  προβλήματα είναι τεράστια. Οπωσδήποτε όμως χρειάζεται να γίνει μια συζήτηση όπου θα αναφερθούν και τα υπέρ αλλά και τα κατά.

Η διοίκηση της ΕΠΣΠ έχει δείξει ότι ακούει κάθε πρόταση που προέρχεται από τα σωματεία και την συζητά .Και αποφασίζει ανάλογα. Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα των ηλικιών , όποια και αν είναι η απόφαση , θα ισχύσει όχι από την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2019- 2020 , αλλά από την επόμενη 2020-2021….

Το Πειραϊκό ποδόσφαιρο  « αποχαιρετά » σήμερα στις 4 το απόγευμα  στο Γ’ Νεκροταφείο τον Γιάννη Αγιουτάντη . Έναν σπουδαίο ευγενέστατο και χαρισματικό  άνθρωπο που επιτέλεσε σημαντικό έργο και σαν παράγοντας ως πρόεδρος στον ΑΟ Κορυδαλλό .Ήταν ένας Κύριος σε όλα του… Ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία  χρόνια από την ύπουλη ασθένεια.  Και ενώ τον χειμώνα φάνηκε ότι επανακάμπτει , δυστυχώς το τελευταίο διάστημα η κατάσταση του χειροτέρεψε και έγινε μη αναστρέψιμη. Ήταν 52 ετών σε μια ηλικία που μπορούσε να προσφέρει πολλά περισσότερα .

Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνου όποιος επιθυμεί να καταθέσει χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου»….

Καλό σου ταξίδι φίλε Γιάννη. Τεράστια η απώλεια σου , από την οικογένεια σου, την εργασία σου , αλλά και το Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Θα μας λείψεις πολύ….

Λόγω του θανάτου του Γιάννη Αγιουτάντη η  διοίκηση του ΑΟ Κορυδαλλός ανέβαλε την τελετή λήξης των ακαδημιών του συλλόγου που ήταν προγραμματισμένη για αύριο  Παρασκευή. Παράλληλα σχεδιάζει  ένα τουρνουά το Σεπτέμβριο στη μνήμη του  αξέχαστου Γιάννη….

SOS εκπέμπει το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟ Προφήτη Ηλία. Αφού δεν υπάρχουν μέλη που να επιθυμούν να ασχοληθούν .Ακόμα και αυτοί που ήταν πέρυσι στην ομάδα δείχνουν αδιαφορία και δεν θέλουν να αναλάβουν.  Όλα λοιπόν θα κριθούν την επόμενη Παρασκευή 5 Ιουλίου στην Γενική Συνέλευση του ιστορικού συλλόγου. Ας ελπίσουμε να βρεθεί λύση  και η ομάδα να πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα….

Για τρίτη χρονιά συνεχίζει στον Φαληρικό ο Δημήτρης Γιαννούλης . Σταθερή αξία για τον σύλλογο…..

Να σταθούμε λίγο  ακόμα στον  Φαληρικό . Νέος πρόεδρος ανέλαβε ο Μανούσος Γεωργιτσάκης  . Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Γιώργος Μπαξεβανάκης  φεύγει από την ομάδα. Συνεχίζει ακμαιότατος και θα συνεχίσει να βοηθά από την θέση του ταμία. Παράλληλα ο Φαληρικός έκανε και μια πολύ καλή διοικητική «μεταγραφή ».

Είναι ο Σόλων Νουρτζανιάν , επί σειρά ετών ηγετικό στέλεχος της Αρμενικής, που πέρασε πέρυσι κι από τον Πειραϊκό. Ο Σόλων θα έχει τριπλό ρόλο στον Φαληρικό με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν.

Θα είναι  Γενικός γραμματέας και παράλληλα Γενικός Αρχηγός. Επίσης μετέχει στην επιτροπή μεταγραφών του συλλόγου, μαζί με τους κ. Γεωργιτσάκη και Μπαξεβανάκη. Στην διοίκηση του Φαληρικού μετέχει και η σύζυγος του Σόλωνα Νουρτζανιάν. Είναι η κ. Σύλβια Γεζεκελιάν. Καλορίζικη κι αυτή ….

Ελεύθερος έμεινε από την Αναγέννηση Μοσχάτου ο 31χρονος μεσοεπιθετικός Αλέξανδρος Βασίλη. Ένας παίκτης που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα . τη φανέλα της οποίας φόρεσε τα 14 τελευταία χρόνια!!!! Δεν  τα λες και λίγα….