Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

 

Το θέμα αυτό  με τον ηλεκτροφωτισμό ( που δεν υπάρχει)  του γηπέδου στο ΣΕΦ , παρουσίασε  προχθές η στήλη. Και τότε πολλοί ήταν αυτοί που κατάλαβαν την σοβαρότητα του προβλήματος .

Το οποίο θα  γίνει τεράστιο αν δεν αντιμετωπιστεί σοβαρά και γρήγορα.  Το έργο που γίνεται από την Περιφέρεια μιλάει για ανακατασκευή αγωνιστικού χώρου, αποδυτηρίων και συντήρηση ηλεκτροφωτισμού. Και καλά τα δυο πρώτα , θα είναι έτοιμα στην ώρα τους .

Ελπίζουμε δηλαδή. Με τα φώτα όμως τι γίνεται ;;;;; Που δεν υπάρχει πλέον τίποτα; Και δεν μιλάμε μόνο για λάμπες.. Αυτό είναι το λιγότερο. Δεν υπάρχουν καλώδια , αλλά ούτε και σωλήνες.. Το  επαναφέρουμε το  πρόβλημα και σήμερα , μήπως και ευαισθητοποιηθούν κάποιοι και τρέξουν για να προχωρήσουν σε ανάθεση  του έργου… Εδω και τώρα. Διαφορετικά  προβλέπω τον χειμώνα , να τρέχουν και πάλι οι ομάδες να πληρώνουν  για να νοικιάζουν γήπεδα….

Εντύπωση προκάλεσαν τα παρακάτω λόγια του Γιάννη Σπάθα στην Συνέλευση της ΕΠΣΠ: «Δεν μας υποχρέωσε κανένας να ασχοληθούμε με την Ένωση . Το θέλουμε  και το κάνουμε . Και όσο μπορούμε θα συνεχίσουμε ακόμα να προσφέρουμε.»……

*Νέα διοίκηση ανέλαβε στον Ατρόμητο Κερατσινίου . Πρόεδρος θα είναι η κυρία Μαρία Μπαλαφούτη ,μέχρι τώρα Γενική Γραμματέας του συλλόγου . Ο σύζυγος της Θανάσης , όπως είναι γνωστό θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας του Αργοναύτη που κάνει φέτος ένα νέα ξεκίνημα . Με την ευκαιρία να πούμε ότι ο Θανάσης Μπαλαφούτης  σε επικοινωνία του μαζί μας έκανε μια αναφορά για τα όσα ειπώθηκαν στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΠ  , αναφέροντας χαρακτηριστικά:

« Είναι καλό  να βοηθήσει την Ένωση αλλά και τα Πειραϊκά σωματεία ο Ολυμπιακός. Ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης έχει αποδείξει ότι βρίσκεται κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο . Θα πρέπει λοιπόν να γίνει μια προσπάθεια από τα σωματεία ,αλλά και την ΕΠΣΠ και να γίνει μια συνάντηση μαζί του….

Για την διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά αυτό που μπορώ να πω είναι   ότι  έχει επιτύχει στο έργο της παρά  τις δυσκολίες  που υπάρχουν . Ότι τα σωματεία υπερψήφισαν τον διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό σημαίνει πολλά .

Και πρέπει να επισημάνω ότι η Ένωση είναι πολύ ξεκάθαρη σε όλα  και ιδιαίτερα στο οικονομικό. Και κάτι ακόμα . Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης που είναι και άνθρωπος του ποδοσφαίρου θα πρέπει να βοηθήσει τα σωματεία της πόλης. Με την κατασκευή νέων γηπέδων , και αν είναι δυνατόν να βοηθήσει και οικονομικά.»……

*Κάτι καλό πάει να γίνει φέτος στην ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα . Νέες ιδέες , νέα νοοτροπία .Μέχρι και γραφείο τύπου δημιουργήθηκε στην ομάδα. Δεν αναφέρω όμως το  όνομα του υπευθύνου , γιατί θα αποκαλύψω , χωρίς να το θέλω και το όνομα του νέου προπονητή. Σας μπέρδεψα , ε;; Λίγη υπομονή και θα μάθετε….

*Εκατοντάδες κόσμου βρέθηκε χθες το απόγευμα στο Γ’ Νεκροταφείο για να «αποχαιρετήσει» τον Γιάννη Αγιουτάντη που έφυγε στα 52 του χρόνια κτυπημένος από την επάρατη νόσο. Ήταν εκεί ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης , η αντιδήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας  Σταυρούλα Συράκου .

Την ΕΠΣΠ εκπροσώπησαν  οι Γιάννης Σπάθας  και Γιάννης Σταματάτος και Παναγιώτης Λαπατάς,  ενώ το “παρών” έδωσαν πολλοί παράγοντες  Πειραϊκών σωματείων , προπονητές , διαιτητές , φίλαθλοι. Και όλοι διαπίστωσαν πόσο μάταιος είναι αυτός ο κόσμος.

Ο Γιάννης Αγιουτάντης  ήταν ένας σπουδαίος και ικανότατος  άνθρωπος. Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας , ένας σοβαρότατος  και δραστήριος παράγοντας .

Ο χάρος όμως είχε άλλα σχέδια  γι’ αυτόν . Δεν σεβάστηκε ούτε τα χαρίσματα του, ούτε τις ικανότητες του ,  ούτε την ηλικία του.

Και μετά καθόμαστε και ασχολούμαστε  με διάφορα ανούσια μικροπράγματα χαλώντας τις καρδιές μας .  Χωρίς να συνειδητοποιούμε  πως το υπέρτατο αγαθό σε αυτόν τον κόσμο είναι η υγεία. Είναι η ίδια η ζωή . Το σκεπτόμαστε μόνο για λίγο. Και μετά επιστρέφουμε ξανά στα ασήμαντα της καθημερινότητας….