Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Το ανέφερε στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΠ ο Αντώνης Ανούστης . Υπάρχουν σωματεία τα οποία δεν διαθέτουν ενημερωμένα βιβλία. Δεν κρατούν  στοιχεία  και η Γενική τους Συνέλευση είναι υποτυπώδης χωρίς πρακτικά κλπ .

Αν καμιά φορά  χρειαστεί  να πάρουν επιχορήγηση δεν θα μπορούν , λόγω έλλειψης στοιχείων λειτουργίας του σωματείου.  Θα πρέπει όμως όλα να μπουν σε μια τάξη . Και δυστυχώς δεν είναι λίγα τα σωματεία που ουσιαστικά , είναι παράνομα…….

Και κάτι ακόμα από τον κ. Ανούστη . Πολύ σωστά τόνισε ότι κοντά στο γήπεδο του ΣΕΦ ετοιμάζονται δυο γήπεδα τένις!!! Αυτό λοιπόν είναι η άμεση ανάγκη . Το τένις !! εδώ  δεν έχουμε γήπεδα ποδοσφαίρου  για να προπονηθούν τα χιλιάδες παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα και μεις φτιάχνουμε γήπεδα τένις  για την υψηλή κοινωνία.

Θα μπορούσε απλά στο χώρο αυτό να γίνει ένα  βοηθητικό γήπεδο και να προπονούνται ομάδες υποδομών και ‘όχι μόνο . Τα πράγματα είναι απλά. Τι δουλειά έχει το τένις;;; Ποιος ασχολείται με αυτό;;;….

«Το χρέος της ΕΠΣΠ  προς το ΣΕΦ ήταν 42.000 ευρώ . καταφέραμε όμως και το μειώσαμε στα 22.000 . Και  έγινε ρύθμιση για 120 δόσεις » τόνισε ο Γιάννης Σπάθας στην Γενική Συνέλευση και πρόσθεσε: « Το μεγαλύτερο μέρος του χρέους είχε δημιουργηθεί πριν από το 2011. Πολύ πριν αναλάβουμε εμείς.»…..

Ο προϋπολογισμός της ΕΠΣΠ για τη νέα περίοδο είναι 193.000 ευρώ . ο μικρότερος σε σχέση με τις προηγούμενες φορές.. Οι οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν , έφεραν περικοπές, παντού…

Γράψαμε  προχθές για αυτά που είπε ο  πρόεδρος της ΕΠΣΠ Γιώργος Ανατολάκης στη Γενική Συνέλευση . Όπου παρότρυνε τις ομάδες να επενδύουν στα νέα παιδιά , που είναι τα μέλλον του ποδοσφαίρου και πρόσθεσε ότι υπάρχουν πολλά ταλέντα στον Πειραιά που πρέπει να αξιοποιηθούν από τους κατάλληλους προπονητές – παιδαγωγούς.

Για το θέμα αυτό επικοινώνησε μαζί μας ο  έμπειρος προπονητής και μέλος της διοίκησης των Βετεράνων του Ολυμπιακού Γιώργος Κωττάκης  και δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον κ. Ανατολάκη για αυτά που είπε . Τα λέω εγώ εδώ και χρόνια . Υπάρχουν πολλά ταλέντα στα Πειραϊκά γήπεδα , που μπορούν  να κάνουν μεγάλη καριέρα .Και κάτι ακόμα . Να παραμείνουν οι προπονητές στις Μικτές ομάδες . Έχουν αποδείξει ότι κάνουν πολύ ακλή δουλειά .»….

Μεταγραφή με ..μήνυμα πραγματοποίησε ο ΑΟ Καραβάς. Απέκτησε τον έμπειρο αμυντικό Γιώργο Καρακώστα , έναν ποδοσφαιριστή  υψηλού επιπέδου με παρουσία σε ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής . Αυτό σημαίνει ότι ο σύλλογος  θα έχει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα  και αναμένεται να παρουσιαστεί πανίσχυρος…

Στα παλιά του λημέρια επέστρεψε ο Γιάννης Καλαϊτζής. Στον Πανιώνιο Κερατσινίου. Εκεί που τους αγάπησε και τον αγάπησαν . Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι με τον Γιάννη η ομάδα ανέβηκε δυο φορές από την Β’ στην Α’ Κατηγορία.  Λέτε να …τριτώσει τώρα το καλό;;;……

Μετά από τρία χρόνια σημαντικής παρουσίας και προσφοράς ο Γιάννης Θεοδοσίου αποχωρεί από τον Ίκαρο Καλλιθέας  και γυρίζει σελίδα στην καριέρα του. Ο Γιάννης ήταν ο «ιθύνων νους » της ομάδας που τώρα αλλάζει πλάνα.. Άλλωστε ο Ίκαρος διαθέτει  πολλά νέα ταλαντούχα παιδιά που μπορούν να τα καταφέρουν …..

Σε ομάδα που προερχόταν από συγχώνευση ( ΑΕ Θύέλλας Αχιλλέα Κορυδαλλού) έφυγε ο Σταμάτης Αναστασιάδης  . Και όπως λένε κάποιες πληροφορίες θα πάει σε ομάδα που προέρχεται κι αυτή από συγχώνευση. Μαζί του θα πάρει και τον αδελφό του τον Αντώνη. Σπουδαίο παράγοντα στις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία….

Χρόνια πολλά στους Πέτρους και τους Παύλους που γιορτάζουν σήμερα . Χρόνια πολλά επίσης και στον Γιάννη Σπάθα . Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ έχει σήμερα τα γενέθλια του, σύμφωνα με ….έγκυρες πληροφορίες . Μην ρωτάτε όμως ηλικία , δεν ξέρω να  σας πω . Το μόνο σίγουρο είναι φορτώθηκε έναν ακόμα χρόνο στην πλάτη του. Χρόνια σου πολλά Γενικέ…..