Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Ξεκίνησε από χθες η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος . Τα Πειραϊκά  ερασιτεχνικά σωματεία  μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις Μετεγγραφών, Υποσχετικών, Ατομικών αποδεσμεύσεων. Τα σωματεία θα πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη σωστή συμπλήρωση των εντύπων, βάση των οδηγιών που υπάρχουν πάνω σε αυτά  ενώ απαγορεύεται ΡΗΤΑ η χρήση διορθωτικού υγρού. Τα ποσά ήδη έχουν ανακοινωθεί  με δελτίο τύπου. …..

Η πρώτη μεταγραφή της χρονιάς έγινε χθες . Είναι του Αντώνη Βασίου στον Ήφαιστο….

Υπενθυμίζεται ότι τα σωματεία για να μπορέσουν να κάνουν οποιαδήποτε κίνηση από τις παραπάνω , θα πρέπει πρώτα να έχουν τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την ΕΠΣΠ…..

Ο Θεός να βάλει το  χέρι  του στην ιστορική  Προοδευτική. Διοικητικά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι , αφού υπάρχουν πολλά εμπόδια . Και ο καιρός περνάει επικίνδυνα χωρίς να γίνεται τίποτα . Στο μεταξύ ο προπονητής Μαργαρίτης Χατζηαλέξης δήλωσε :  «Μετά από ώριμη σκέψη και μην μπορώντας αυτή την κατάσταση στον ιστορικό σύλλογο την Προοδευτικής που χρειάζεται ηρεμία και ενότητα για να προχωρήσει σταματάω από προπονητής, ευχαριστώ την επιτροπή σωτηρίας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και εύχομαι στον κόσμο της ότι καλύτερο.»…..

Έτσι ξαφνικά….Ο Βασίλης Ιωαννίδης αποχώρησε από τη Νίκη Ρέντη αιφνιδιάζοντας τους ανθρώπους της ομάδας  που ήταν ικανοποιημένοι από την προσφορά  του έμπειρου τεχνικού  και την συμβολή του στην άμεση επάνοδο του συλλόγου στην Α’ Κατηγορία…..

Έτσι ξαφνικά…. Ο Βασίλης Ιωαννίδης  λίγο μετά από την λύση της συνεργασίας του με τη Νίκη Ρέντη  , συμφώνησε με τον Ήφαιστο που υποβιβάστηκε φέτος στη Β’ Κατηγορία , αλλά  έχει για στόχο την άμεση επάνοδο του στην Α’ Κατηγορία…

Για τον Ήφαιστο να πούμε ότι ανέλαβε νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Βασίλη Δρακόπουλο .   Την ομάδα λέγεται ότι θα βοηθά και ο Γιώργος Μαλαδάκης. Ο ικανότατος παράγοντας δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον ιστορικό σύλλογο , τον οποίο έχει υπηρετήσει στο παρελθόν τόσο σαν παράγοντας , όσο και σαν ποδοσφαιριστής παλαιότερα…..

Ισχυρή  διοίκηση ανέλαβε την Χαλκηδόνα . Με πολλούς ικανούς παράγοντες. Ο Δημήτρης Κούρτης είναι  ο   νέος πρόεδρος του συλλόγου ενώ ο Γιώργος Ζαρκαδούλας  , όπως είχε ήδη γραφτεί, δεν θα ασχοληθεί με την ανδρική ομάδα και  αναλαμβάνει τις ακαδημίες του συλλόγου…..

Εντυπωσιακά ξεκίνησαν στον Φαληρικό . Αφού ανανέωσαν αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές καθώς και ο προπονητής Δημήτρης Γιαννούλης  άρχισαν οι μεταγραφές . Οι μεταγραφές έγιναν με τον έμπειρο αμυντικό Λευτέρη Βιδάλη. Και έπεται συνέχεια…..

Ο Δημήτρης Βουτσινάς, επέστρεψε τελικά στα Πειραϊκά γήπεδα και  ανέλαβε πάλι τον Ολυμπιακό Περάματος .Με τον οποίο είχε ξεκινήσει την περυσινή χρονιά. Μαζί με τον ικανότατο τεχνικό γύρισε στον  σύλλογο ο Παναγιώτης Σουνόγλου . Ο έμπειρος μέσος  αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι αλλά τον Γενάρη πήγε στον Φαληρικό για να επιστρέψει και πάλι στους ερυθρόλευκους του Περάματος….

Για μια ακόμα χρονιά ο Γιώργος Ξυπολυτάς  απέδειξε πόσο οργανωμένος  και νοικοκυρεμένος επαγγελματίας είναι. Ο τεχνικός του Παννεαπολικού έκλεισε ήδη από τώρα τα πρώτα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα του στα πλαίσια της προετοιμασίας της τον Σεπτέμβριο!!!!

Συγκεκριμένα : Κυριακή 1/9 γήπεδο Π. Νικολαΐδης  19.30 με Καστέλλα .Κυριακή 8/9 γήπεδο Π. Νικολαΐδης  17.30  με Αστυπάλαια Κορυδαλλού . Δευτέρα 9/9 γήπεδο Δραπετσώνας 17.30 με Νέους Δραπετσώνας . Κυριακή 15/9 γήπεδο Π. Νικολαΐδης 19.30 με Δία Κορυδαλλού …..

Ελεύθερος έμεινε από τα Αστέρια Δραπετσώνας ο 33χρονος αμυντικός Νίκος Λύγκος και ήδη συζητά με ομάδες για να συνεχίσει…..