Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη

Published

on

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην Προοδευτική μετά τα τελεύταια γεγονότα κι την αποχώρηση της διοικούσας επιτροπής.    . Ο σύλλογος θ πρέπει μέσα στο επόμενο διάστημα ν βγάλει διοίκηση έτσι ώστε ν μπορέσει ν προχωρήσει  .

Στο μεταξύ ο πρώην πρόεδρος της Προοδευτικής  Βασίλης Κατσαρός   έκανε την παρακάτω διευκρινιστική δήλωση

Θέλω να ενημερώσω τον κόσμο της Προοδευτικής ότι η όποια εμπλοκή μου στη δικαστική  διαμάχη που υπάρχει στο σύλλογο αυτή την  περίοδο έγινε αποκλειστικά κι μόνο προκειμένου να ξεκαθαριστεί η θέση μου, καθώς  μετά την αποχώρηση μου από την διοίκηση του συλλόγου το 207 εξακολουθούσε να υφίσταται το όνομα μου σε όλα  τα επίσημα έγγραφα  που φορούν τον σύλλογο σε Περιφέρει  Πρωτοδικείο  κλπ. κι σε καμία  περίπτωση δεν ενδιαφέρομαι προσωπικά να αναμειχθώ εκ νέου ενεργά με τα διοικητικά της Προοδευτικής .»

Κινητοποίηση υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή των Καμινίων , Παλιάς Κοκκινιάς , Καραβά κ.α  για το Ίδρυμα Προστασίας Ανηλίκων «Ο Καλός Ποιμήν » . Ένα ίδρυμα που λειτουργεί άψογα και συντηρεί 30 περίπου ανήλικα παιδιά  χωρίς οικογένειες . Το θέμα δεν είναι αθλητικό , αλλά κοινωνικό. Και αφορά όλους μας .Ήδη ο ΑΟ Καραβάς δια του προέδρου του Χρήστου Σκανδάλη ασχολείται σοβαρά με το θέμα και τάσσεται στο πλευρό του προέδρου της 4ης Κοινότητας Πειραιά κ. Τάσου Πούλου.

Τι έχει συμβεί λοιπόν . Τα ιδρύματα Προστασίας Ανηλίκων  με πρόεδρο δικαστικό ή εισαγγελικό λειτουργό  τίθενται σε αμφισβήτηση . Με νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα στα ιδρύματα αυτά ανάμεσα τους και ο «Καλός Ποιμήν », θα φιλοξενούνται και παιδιά από αναμορφωτήρια , φυλακές ανηλίκων . Αυτό θα είναι  πολύ άσχημο και θα αυξηθεί σίγουρα η εγκληματικότητα . Ας βρεθεί λοιπόν μια λύση και να μην πειραχθούν τα ιδρύματα αυτά . Θα είναι ότι χειρότερο για  την κοινωνία μας . Εμείς θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να μην εφαρμοστεί αυτός ο νόμος και θα είμαστε δίπλα σε αυτούς που ανέλαβαν την πρωτοβουλία αυτή . Μην χαλάμε ότι  καλό υπάρχει …..

Τέλος εποχής για τον Θεολόγο Ρενιέρη. Ο ικανός τεχνικός μετά από πέντε χρόνια επιτυχημένης παρουσίας με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αποχώρησε από την Μικτή Παίδων της ΕΠΣΠ ……

Η παραμονή του Παύλου Πιπεριά ήταν ότι καλύτερο για τον Ίκαρο Καλλιθέας . Ο νεαρός τεχνικός που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες του συλλόγου προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα, αξιοποιώντας έτσι τα ταλέντα που γνώριζε πολύ καλά ο ίδιος…

Η πρόσληψη του Σπύρου Κουνέλη για τις ακαδημίες της Χαλκηδόνας ήταν ότι καλύτερο για τον σύλλογο. Ο Σπύρος  είναι πολύ καταρτισμένος τεχνικός  σε υποδομές , ενώ  έχει αγωνιστεί σαν ποδοσφαιριστής στην ομάδα  στο παρελθόν…..

Η Νίκη Ρέντη παίρνει θέση για το θέμα της αποχώρησης του προπονητή Βασίλη Ιωαννίδη και αναφέρει ότι  ενώ είχε αρχίσει μαζί του ο προγραμματισμός για την νέα περίοδο και  υπήρχε συμφωνία και μάλιστα με αυξημένες αποδοχές αυτός ξαφνικά την αθέτησε και έλυσε την συνεργασία τους. Μάλιστα….

Σπουδαία διάκριση για τον Δημήτρη Μπήτρο . Ο γιος του φίλου Σωτήρη του παράγοντα του Αιγινίτικου ποδοσφαίρου , αλλά και της ΕΠΣΠ αναδείχτηκε δευτεραθλητής Ευρώπης στην ιστιοπλοΐα  τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο τα Ελληνικά χρώματα  στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Όπτιμιστ που έγινε στην πόλη Κροζόν της Γαλλίας. Συγχαρητήρια !!! …..