Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Η προσπάθεια επαναλειτουργίας του ιστορικού συλλόγου Εθνικού Αστέρα Νεαπόλεως ξεκίνησε .  Αύριο Τετάρτη 10/7 στο θέατρο της Μηχανικής Καλλιέργειας  στη Νίκαια ( επί της οδού Θηβών 245 απέναντι από το Village)με πρωτοβουλία παλαιών διοικητικών στελεχών του συλλόγου θα γίνει συγκέντρωση για το θέμα αυτό. Καλούνται όσοι είχαν σχέση με το σωματείο με οποιονδήποτε τρόπο να δώσουν το παρών …

Οι υπεύθυνοι που ανέλαβαν αυτή την πρωτοβουλία ευχαριστούν τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Νίκαιας- Ρέντη κ. Γιάννη Μπακατσέλο  για την παραχώρηση του χώρου….

Τέλος λοιπόν οι δυο προπονητές των Μικτών Πειραιά Τέλης Μελάς και Θεολόγος Ρενιέρης  μετά από σημαντική προσφορά πέντε ετών . Ήδη η διοίκηση της ΕΠΣΠ αναζητεί τους αντικαταστάτες τους και καλεί όποιους επιθυμούν και έχουν τα ανάλογα προσόντα  να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την Τετάρτη 17 Ιουλίου   προκειμένου να αξιολογηθούν και να προσληφθούν οι κατάλληλοι. Οι προπονητές  κάτοχοι πτυχίου UEFA B τουλάχιστον , είναι υπεύθυνοι  για την παρακολούθηση των ποδοσφαιριστών όλων των σωματείων της Ε.Π.Σ. Πειραιά, για την κλήση των ποδοσφαιριστών, για επάνδρωση της μικτής ομάδας καθώς επίσης για την προετοιμασία, προπονήσεις και αγώνες της Μικτής Ομάδας …

Στο μεταξύ ο αντιπρόεδρος των Μικτών ομάδων της  ΕΠΣΠ Σταύρος Μορφόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση: «Ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία τους προπονητές των μικτών ομάδων Κ16 Κο Τέλη Μελά και Κ14 Κο Θεολόγο Ρενιέρη καθώς και τους συνεργάτες τους προπονητές κυρίους Γιάννη Πάντο & Βασίλη Πατηνιώτη. Η  εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε βοήθησε να ζήσουν κοντά μας ωραίες στιγμές οι νεαροί ποδοσφαιριστές που προσπαθούν να πραγματοποιήσουν μέσω του αθλητισμού τα όνειρα τους. Ελπίζω πάντα να έχουμε όλοι μας τον ίδιο στόχο, την αγάπη μας προς το ποδόσφαιρο των υποδομών. Εις το επανιδείν αγαπητοί φίλοι.»…..

Αλλαγή νοοτροπίας στον Ολυμπιακό Περάματος. Φαίνεται πως κάποια πράγματα που συνέβησαν την χρονιά που πέρασε έκανε τους υπευθύνους του συλλόγου  να δουν διαφορετικά την κατάσταση.  «Πρωταθλητισμό θα κάνουμε και όχι αξιοπρεπή πορεία» αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει : « Ο Ολυμπιακός Περάματος αλλάζει νοοτροπία, επίπεδο και αγωνιστική συμπεριφορά!!!!Η διοίκηση κοιτάζει πάντα το καλύτερο !!!! Τα  όποια σχόλια κακοπροαίρετα που λένε ότι ακούγονται και διάφορα,
απλά ενημερώνουμε πως μας αφήνουν αδιάφορους αλλά συγχρόνως μας γεμίζουν με δύναμη να γίνουμε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου.»Και η ανακοίνωση καταλήγει με νόημα : «ήδη πολλά παιδιά από την ομάδα μας αποτελούν παρελθόν διότι δεν αντέχουν και δεν μπορούν να δείξουν συνέπεια και αγωνιστική πειθαρχία για την δύσκολη σεζόν που έρχεται!!!!»

Συνεχίζεται ο προγραμματισμός της ΑΕ Θύελλας  Αχιλλέα Κορυδαλλού ενόψει της νέα σεζόν…σε χαμηλούς τόνους κ με προσοχή γίνονται όλες οι κινήσεις για την στελέχωση του νέου ρόστερ από τον προπονητή της ομάδας  Κωνσταντίνο Κριμιτζά. Σε συνάντηση με την διοίκηση θα γίνει αναλυτικά συζήτηση για όλα τα θέματα και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις. …..

Μου αρέσει πως τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών στον Αστέρα Νίκαιας τις κάνουν με …πρόγραμμα και τάξη.. Αρχικά ανανέωσαν οι δυο έμπειροι άσοι Ψυχίδης  και Σωπιάδης. Ακολούθησαν «πακέτο», τα τέσσερα στόπερ της ομάδας . Να υποθέσω ότι θα ακολουθήσουν τώρα τα ακραία μπακ ή οι μέσοι της ομάδας….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply