Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Σε τάξη φαίνεται πως μπαίνουν τα πράγματα στην Προοδευτική . Ο ιστορικός σύλλογος φαίνεται πως βρίσκει τον δρόμο του .

Η προσωρινή διοίκηση  ήδη με ανακοίνωση της ενημέρωσε τον κόσμο για τις πρώτες κινήσεις της και όπως τόνισε θα ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας υπεύθυνα και έγκαιρα . Μακάρι λοιπόν να πάνε όλα καλά .

Το κυριότερο όμως  πέρα από διοίκηση , μεταγραφές και σχέδια είναι  να υπάρχει σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των φίλων της ομάδας .

Η Προοδευτική έχει πάθει πολλές ζημιές από τις εσωτερικές  κόντρες και διχόνοιες μέχρι τώρα . Όλοι μαζί ενωμένοι  να αφήσουν τις παλιές κόντρες στην άκρη , να δώσουν τα χέρια  και να ασχοληθούν με την αγωνιστική «ανάσταση » της ομάδας . Μόνο έτσι θα προχωρήσει η Προό…..

Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί  στην Ένωση Α.Α. Ρέντη , απόψε στις 20.30 στα γραφεία του συλλόγου ( Πειραιώς 115-117 περιοχή Απόλλων ) .

Θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός απερχόμενης διοίκησης ενώ θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν το μέλλον του συλλόγου. Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι της ομάδας να δώσουν το παρόν και να εκφράσουν τις απόψεις τους….

Επειδή μας αρέσουν οι νέες και φρέσκιες ιδέες δραστήριων ανθρώπων που μπήκαν σχετικά πρόσφατα στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο την μεταφέρουμε με ευχαρίστηση .

Ο Αντώνης Αναστασιάδης λοιπόν κάνει μέσω της στήλης μια πρόταση. Τόνισε λοιπόν ο νεαρός και  φέρελπις παράγοντας να γίνεται μια φορά τον χρόνο αγώνας all star ΕΠΣΠ  ένα παιχνίδι θεσμός για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο .

Όπου θα ψηφίζουμε τους καλύτερους παίκτες του Πειραιά για να παίξουν σε έναν αγώνα γιορτή . Δεν είναι άσχημη ιδέα; Εσείς τι λέτε;;;….

Κάτι καλό πάει να γίνει στον ΑΟ  Προφήτη Ηλία. Όπως φάνηκε στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου, το ποδοσφαιρικό τμήμα , θα επιβιώσει τελικά . Ο Γιώργος Κατσαμάς θα παραμείνει στην ομάδα  που θα πλαισιωθεί με δυο ακόμα σημαντικούς παράγοντες που θα  έλθουν από άλλο σωματείο. Διοικητικές μεταγραφές δηλαδή…..

Για κάποιους «φίλους» . Θα πρέπει να ξέρουν ότι τα γραπτά μένουν. Οι συκοφαντίες και η «λάσπη » επιστρέφονται .

Εμείς  εδώ και 44 χρόνια έχουμε δώσει τις εξετάσεις μας και πιστεύουμε ότι έχουμε καταξιωθεί  στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με κάποιους άλλους όψιμους παράγοντες που μπήκαν  τα τελευταία χρόνια στον χώρο μας και κάνουν τη μια γκάφα μετά την άλλη.

Εμείς από αυτή τη στήλη γράφουμε πάντα με θάρρος την άποψη μας . Είτε είναι σωστή , είτε λάθος για κάποιους . Και το κυριότερο επώνυμα. Δεν βάζουμε άλλους να βγαίνουν μπροστά και αυτοί να κρύβονται από πίσω .Η ιστορία γράφει …..

Η προθεσμία που είχε δοθεί σε πρόεδρο συλλόγου Γ’ Κατηγορίας , από τα υπόλοιπα μέλη  για να αναφέρει τις προθέσεις του  σχετικά  την ομάδα τη νέα περίοδο , έληξε. Ο πρόεδρος παραμένει «άφαντος».Αναμένονται εξελίξεις , τις επόμενες μέρες…..

Η αποχώρηση του Αντώνη Τσαγκάρη από τον ΑΟ Χαϊδαρίου , τον περασμένο μήνα , έδωσε αφορμή για σχόλια στον χώρο μας . «Επιστρέφει στον Αμπελακιακό » είπαν οι περισσότεροι ενώ κάποιοι άλλοι το είχαν δει διαφορετικά :«Μην αποκλείετε να επιστρέψει στην ΑΕ Περάματος ». Τελικά ο ικανότατος φορ την..έσκασε σε όλους. Υπέγραψε στον Βύζαντα Μεγάρων !!!. Αυτά….