Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Μου άρεσε και το αντιγράφω. Γιατί με εκφράζει απόλυτα  Το ανέβασε η διοίκηση του Ολυμπιακού Περάματος .Δεν ξέρω ποιος είναι ο συντάκτης του κειμένου, αλλά δείχνει πως ακριβώς πρέπει να λειτουργεί το ποδόσφαιρο . Απολαύστε το:

«Ποτέ να μην ντρέπεστε για την ομάδα που υποστηρίζετε. Να είστε περήφανοι. Ομάδες δεν είναι μόνο αυτές που παίρνουν τίτλους και ποδοσφαιριστές δεν είναι μόνο αυτοί που παίρνουν βραβεία. Η ομάδα είναι πολύτιμη για τον άνθρωπο που την αισθάνεται σπίτι του και μέλος της οικογένειας του. Η ομάδα σου δημιουργεί συναισθήματα που θα τα θυμάσαι μια ζωή και θα μιλάς για αγώνες της, σε παρέες, σε φίλους, ακόμα και σε αγνώστους. Κανένας δεν ορίζει ποια ομάδα είναι μικρή ή  μεγάλη, γιατί η ιδέα που καβαλάει ο κάθε άνθρωπος για την ομάδα του, έχει να κάνει με τον ρομαντισμό και την παιδική ηλικία και όταν μιλάμε για την παιδική ηλικία, αυτομάτως μιλάμε για την αγνότητα και την αλήθεια, χωρίς υποκρισίες και χωρίς ύβρεις και αλαζονεία.
Όταν σέβεσαι την ομάδα σου, θα σεβαστείς και τον αντίπαλο, γιατί κι’ αυτός έχει την ίδια τρέλα για άλλα χρώματα.»

Επέστρεψε ο Ράμα στον Αμπελακιακό . Φεύγοντας πανηγύριζε την άνοδο της Σαλαμινιώτικης ομάδας στη Γ’ Εθνική. Τώρα στο σύλλογο ελπίζουν ότι θα γίνει και πάλι το ίδιο . Θα ανεβούν κατηγορία .Αυτό που μου κάνει εντύπωση στον Αμπελακιακό, είναι ότι παρόλο ότι υποβιβάστηκε δεν απογοητεύτηκαν οι άνθρωποι του και μιλάνε πλέον ανοικτά για άνοδο με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό..Πέφτοντας έρχεται η όρεξη…..

Ο Γιάννης Αγιουτάντης ήταν ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο . Έφυγε πριν από 20 μέρες αφήνοντας ένα τεράστιο κενό πίσω του . Γιατί ο Γιάννης ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος πάνω από όλα .Και βοηθούσε κόσμο που είχε ανάγκη. Το έργο του αυτό συνεχίζει η οικογένεια του και προσωπικά  τα δυο παιδιά του ο Μιχάλης και ο Δημήτρης , που πρόσφεραν 10.000 ευρώ , ως χορηγία  στην μεγάλη τους αγάπη τον Ιωνικό .Μια πολύ μεγάλη κίνηση ….

Κανονικά θα συμμετέχει φέτος στον Φοίνικα Αγίας Σοφίας ο ποδοσφαιριστής Λουκάς Αγοργιανίτης . Ο παίκτης που είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ,αλλά και την πρακτική του εξάσκηση σαν γιατρός και ήδη έπιασε δουλειά στο Νοσοκομείο «Μεταξά». Θα προσπαθήσει τώρα κι αυτός για να βοηθήσει στην… γιατρειά της  ομάδας…..

Επιστρέφει στην Αστυπάλαια Κορυδαλλού το «κανόνι » της ομάδας Μπάμπης Κουβάτσος μετά από έξι μήνες παρουσίας στον Ερμή.. . Γυρίζουν επίσης ο Ρικούνοβ  και ο Κρασσάς .Μαζεύονται φέτος στην ομάδα,  που αναμένεται να πάει καλύτερα στο νέο πρωτάθλημα. Και ετοιμάζονται σημαντικές μεταγραφές στον σύλλογο .Με αγκαλίτσες και φιλάκια . Ή για να το πω πιο λαϊκά . Με μάτσα…μούτσα …..

Μεταγραφές στην περιοχή Κορυδαλλού , όπου γίνεται …ανακύκλωση . Κάποιοι αλλάζουν σωματείο , αλλά όχι γήπεδο. Και δεν μιλάμε μόνο για ποδοσφαιριστές , αλλά και για παράγοντες. Κρατήστε το αυτό…..

Όταν διαβάζετε αυτές τις γραμμές , θα είμαστε ήδη μακριά . Όμως και από κει που θα είμαστε , όλο και κάτι θα γράφουμε. Θα κάνουμε διακοπή στις ….διακοπές μας ….