Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Οι εποχές είναι δύσκολες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Και στα σωματεία που αναζητούν συνεχώς πόρους για την επιβίωση τους, αλλά ακόμα και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά . Που προσπαθεί να καλύψει πάνω από όλα τις ανάγκες της αλλά και να βρει τρόπους για τα λειτουργικά  της έξοδα. Και δεν είναι υπερβολή αυτό.

Προσωπικά πιστεύω πως αν δεν υπήρχε ο Γιάννης Σπάθας , η Ένωση θα αντιμετώπιζε τεράστιο πρόβλημα. Αυτός τρέχει να μαζέψει χρήματα , αυτός  κοιτά πώς να πληρώσουν τις οφειλές τους τα σωματεία, αυτός πιέζει προς κάθε κατεύθυνση για να πάνε χρήματα στην ΕΠΣΠ. Αυτός κάνει τα πάντα . Και αυτά που λέμε δεν είναι λόγια κολακείας .

Όσοι παρακολουθούν τα πράγματα από κοντά , ξέρουν τι σημαίνουν αυτά που λέμε. Που δεν έχουν την παραμικρή δόση υπερβολής. Και κάτι ακόμα . Δεν είναι μόνο προσωπικά ο Γιάννης Σπάθας , αλλά και η οικογένεια του που βοηθά την Ένωση αλλά και τα σωματεία με διαφόρου μορφές χορηγίες . Το  ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο  τους οφείλει πολλά…..

Ο Μάριος Μπίλιος είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου με σημαντική προσφορά τόσο  αγωνιστικά όσο και διοικητικά στη συνέχεια.

Στον Ήφαιστο «πίνουν νερό στο όνομα του». Πριν από λίγες μέρες ο Μάριος έκανε χορηγία στον ιστορικό σύλλογο. Το καφέ – εστιατόριο «Street 211» που διαθέτει στην οδό Θησέως 211 στην Καλλιθέα θα διαφημίζεται φέτος από τις φανέλες της ομάδας.

Γι’ αυτό οι άνθρωποι του Ηφαίστου και φυσικά ο Γιώργος Μαλαδάκης ευχαριστούν τον Μάριο Μπίλιο για τη κίνηση του αυτή. Να σημειωθεί ότι οι δυο άνδρες συνδέθηκαν φιλικά απο την συνεργασία τους στην ΑΕ Μοσχάτου τη χρονιά που πέρασε…..

Και στον Φαληρικό το  …βιολί τους. Οι σημαντικές μεταγραφές συνεχίζονται. Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο Αλέξανδρος Μπάκας που αγωνίστηκε  την χρονιά  που πέρασε  στην Αστυπάλαια Κορυδαλλού.

Ο παίκτης συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση . Είναι γιος του Σταύρου που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο σε Απόλλωνα , Περαμαϊκό κλπ , και αδελφός του Γιώργου που αγωνίστηκε κι αυτός με επιτυχία σε αρκετές Πειραϊκές ομάδες…..

Για την Αστυπάλαια Κορυδαλλού τι να πούμε; Σπουδαίες κινήσεις στις μεταγραφές φέτος .Τις καλύτερες από κάθε άλλη χρονιά. Προχθές γράφαμε στον σύλλογο για …μάτσα μούτσα. Και χθες ανακοινώθηκε η μεταγραφή ενός πολύ σπουδαίου ποδοσφαιριστή του Γιώργου Μούτσα !!!

Πολύ σημαντική κίνηση για την ομάδα που φέτος αναμένεται να δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο προς το καλύτερο. Κι όπως μαθαίνω ετοιμάζει και διοικητικές μεταγραφές εντός Κορυδαλλού. Ή για να διευκρινίσω καλύτερα εντός γηπέδου. Που ξεκινούν από γειτονικά αποδυτήρια , περνούν την εξέδρα και φτάνουν μέχρι την …καντίνα . Δεν περιγράφω άλλο….

Νέο τεχνικό  τιμ ανέλαβε τη Νίκη Ρέντη .  Ο Κώστας Πήλιουρης ο μέχρι πέρυσι βοηθός προπονητή είναι  πλέον ο πρώτος τεχνικός   της ομάδας και θα έχει  συνεργάτη του τον διπλωματούχο Μάκη Χουτζιούμη που θα είναι και υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου όπου δίνεται πολύ μεγάλο βάρος από τους υπευθύνους  της Νίκης . Το σημαντικό είναι πως και οι δυο είναι παιδιά της ομάδας και την αγαπούν  όσο λίγοι…..

Κινήσεις γίνονται στον ΑΣ Ποντίων για την δημιουργία γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος . Λεπτομέρειες τις αμέσως επόμενες μέρες….

Στον ΑΟ Καραβά έχουν γίνει μέχρι τώρα πολύ σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις. Κι όλα αυτά τη στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο προπονητής. Τον οποίο προσωπικά τον γνωρίζω και τον …έχω σταμπάρει στο παλιό μου το δεφτέρι ,που λέει και το άσμα…