Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Μου είπαν ότι στο γήπεδο Νίκαιας , τα έργα έχουν σταματήσει εδώ και πέντε μέρες .Δεν έχουν φέρει ακόμα χορτάρι και καουτσούκ. Με αυτές τις συνθήκες θα «φάμε » τουλάχιστον τον μισό Σεπτέμβρη . Και βλέπουμε…..

Τεράστια μεταγραφή για την Προοδευτική , που απέκτησε τον Κώστα Μενδρινό. Ο ιστορικός σύλλογος βρίσκει τον δρόμο του , όπως όλα δείχνουν και αναμένονται και άλλες πολλές ηχηρές μεταγραφές . Παράλληλα ανανεώνουν και βασικοί ποδοσφαιριστές της περασμένης χρονιάς.  Η νέα πανίσχυρη διοίκηση ( επιτροπή) με πρόεδρο τον Γιώργο Μαργέτη , είναι αποφασισμένη να φτιάξει ξανά μεγάλη την Προό…. Με προσωπικές ενέργειες του προέδρου γίνονται προσπάθειες ρύθμισης της οφειλής του ΙΚΑ  ένα τεράστιο πρόβλημα εδώ και χρόνια. Παλιές αμαρτίες….

Η Προοδευτική που άρχισε να κινείται, ο Καραβάς που έχει κάνει σημαντικές κινήσεις , όπως και ο Αμπελακιακός , είναι οι ομάδες που κινούνται μέχρι τώρα στις μεταγραφές . Γι’ αυτές που κάνουν πορεία πρωταθλητισμού αναφέρομαι. Μέχρι τώρα τουλάχιστον . Να δούμε αν θα «απαντήσουν » και άλλες ομάδες. Όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες , τόσο πιο ισχυρό και ποιοτικό το πρωτάθλημα….

Επέστρεψε στην Σαλαμίνα ο Φώτης Κολιούσης . Αυτή τη φορά όμως όχι στον Αίαντα , αλλά στην άλλη μεγάλη ομάδα του νησιού τον Αμπελακιακό , που όπως προαναφέραμε , έχει υψηλές βλέψεις..

Παρελθόν αποτελεί από τον Αίαντα ο πρόεδρος Ηλίας Νάννος. Ένας παράγοντας που κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να αναγεννηθεί ο ιστορικός σύλλογος . Σε μια , εκ βαθέων , εξομολόγηση ο Ηλίας , που γιορτάζει σήμερα, τα είπε όλα. Η ουσία είναι πως ο Αίας που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια θα πρέπει να ξαναβρεί τον δρόμο του. Αρκεί στην προσπάθεια αυτή να βοηθήσουν όλοι. Μακριά από διαμάχες και αντιπαραθέσεις….

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας ευχαριστεί τον απερχόμενο τεχνικό Χάρη Γαλούνηγια την προσφορά του στην ομάδα και στην καλή πορεία της. Και του εύχεται  καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσει να κάνει.. Με την ευκαιρία να πούμε ότι στον σύλλογο άρχισαν πλέον να κινούνται  επικοινωνιακά . Η ομάδα πλέον έχει γραφείο τύπου . Να υποθέσω ότι  η νοικοκυροσύνη αυτή οφείλεται στο ….άρωμα γυναίκας ;;…

Πέρυσι τέτοια εποχή ο  ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Κατσουμπής, στο γάμο του, έδωσε τα χέρια με τον προπονητή του Άγγελο Σκανάτοβιτς για την παραμονή του στον Αστέρα Νίκαιας. Φέτος ήταν η σειρά του Δημήτρη Αξιώτου να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα στη βάφτιση της κόρης του Όλγας, που έγινε στον ναό του  Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω. Στον Δημήτρη και τη σύζυγο του Ευαγγελία τις καλύτερες ευχές μας για την κούκλα τους. Να τους ζήσει η Όλγα !! Όσο για τον Σκανάτοβιτς , όπου γάμος , βάπτιση και χαρά γενικότερα , όλο και με κάποιον παίκτη συμφωνεί . Έγινε παράδοση πλέον……

Παππούς έγινε ο βετεράνος Πειραιώτης ποδοσφαιριστής Παντελής Τρουμπούνας . Η κόρη του Έλλη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι. Να τους ζήσει. Να είναι καλότυχο και υγιές !!! Όσο για τον…χαζοπαππού , πλέον δεν περπατάει . Πετάει!!!!.

Γράψαμε χθες για τον νέο προπονητή του Καραβά, πως σύμφωνα με το γνωστό λαϊκό άσμα τον …έχω σταμπάρει στο παλιό μου το δεφτέρι. Κάποιος φανατικός φίλος της στήλης μου είπε ότι η σωστή λέξη είναι τεφτέρι.  Δεν θα διαφωνήσω . Έτσι κι αλλιώς όποια από τις δυο λέξεις και να βάλω ταιριάζει απόλυτα με τον …Λευτέρη. Καλημέρα σας …