Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη …..

Published

on

Αναφερθήκαμε πριν λίγες μέρες την προσφορά του Γιάννη Σπάθα και της οικογένειας του, στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο . Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ με επιστολή του αναφέρει πολλά και διάφορα , ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΕΠΟ  .

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Αγαπητέ φίλε Αντώνη. Είναι αλήθεια ότι εγώ και η οικογένεια μου έχουμε αποφασίσει με τις  δυνατότητες  που μπορούμε να βοηθάμε κάθε άνθρωπο που έχει κάποιο πρόβλημα καθώς επίσης & τα αθλητικά σωματεία του Πειραιά γιατί και αυτά μας έχουν βοηθήσει τα μέγιστα…

Αυτό που πράττουμε εμείς ως οικογένεια είναι το ελάχιστο, υπάρχει όμως ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ στο Πειραιά που βοηθά και θα βοηθάει το κοινωνικό σύνολο, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά, αυτός δεν είναι άλλος από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού μας  Βαγγέλη Μαρινάκη. Για αυτόν πρέπει να μιλάμε, να γράφουμε και να τον ευγνωμονούμε για ότι προσφέρει…

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω μέσω της στήλης σου όλους τους φίλους, τους χορηγούς που αναρτούνται στο site της ΕΠΣΠ που με πήραν τηλέφωνο μετά την ανακοίνωση σου, την ΕΠΟ που την επισκεφτήκαμε με μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΠ και συζητήσαμε διάφορα θέματα, κυρίως το οικονομικό,  ανταποκρίθηκαν και δεσμεύτηκαν στη δυνατότητα που μπορούσαν.

Από τον  Γιάννη Σπάθα και τα υπόλοιπα μέλη του «ΝΕΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΎ ΠΕΙΡΑΙΑ» θα ακούγεται και θα γράφεται μόνο αλήθεια.

Σε ευχαριστώ για την φιλοξενία σου!!!»…..

To «μπαμ» των μεταγραφών μέχρι τώρα έκανε σίγουρα η Προοδευτική με την απόκτηση του Κώστα Μενδρινού.  Ένα ποδοσφαιριστή που έχει γράψει την δική του ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο φορώντας μάλιστα την φανέλα του Ολυμπιακού. Της κορυφαίας Ελληνικής ομάδας.

Επίσης οι «βυσσινί» απέκτησαν τον Άρη Μύρκο έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που είχε αγωνιστεί και παλαιότερα στην ομάδα . Και μια λεπτομέρεια και οι δυο προέρχονται από την «ποδοσφαιρομάνα» της Χαραυγής. Από την οποία έχουν βγει πολλά αστέρια που έχουν κάνει καριέρα στο ποδόσφαιρο……

Επίσης χθες η Προοδευτική ανακοίνωσε τρεις ακόμα ηχηρές μεταγραφές . Του Νάκα του Παπαδόπουλου και του Ατματζίδη. Με τον  τρίτο  που επέστρεψε και πάλι στην ομάδα , έχει δημιουργηθεί μια παρεξήγηση με τον κόσμο , η οποία θα πρέπει να λυθεί…..

Την πρόσληψη του Τάκη Αγγελάκη , ανακοίνωσε επίσημα ο Αετός Κορυδαλλού. Μια είδηση που είχε γράψει εδώ και ένα περίπου μήνα η στήλη με αφορμή την μετακόμιση του Στέλιου Βογιατζή από τον Αετό  στον Αμπελακιακό. Κι αυτό επειδή ο νέος προπονητής του Αετού εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο των Αμπελακίων ….

Και κάτι άλλο για τον Αγγελάκη. Δεν είναι φυσικά ..άγνωστος στους Κορυδαλλιώτες . Αφού εδώ και χρόνια είναι τεχνικός στα τμήματα υποδομής του συλλόγου……

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση της τεχνικής ηγεσίας  της Κύπρου Κορυδαλλού από τον  Αχιλλέα Ανδριανάκη.

Ο ικανότατος τεχνικός που εργάστηκε πέρυσι με επιτυχία στη Χαραυγή και συνέχισε στο Παλιό Φάληρο, είχε συμφωνήσει στις αρχές Ιουλίου με τον Αίαντα Σαλαμίνας . Αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε αφού ο ιστορικός σύλλογος  του νησιού δεν ανέδειξε διοίκηση….

Φώτα και κάμερες επάνω του Ένας παίκτης που πέρυσι ήταν ο μόνος του οποίου δεν ανακοινώθηκε από τον Αστέρα Νίκαιας η απόκτηση του, αφού ήρθε τέλος Φλεβάρη κι όλα έγιναν γρήγορα, ο Εμιλιάνο Ορμενάι, ίσως να είναι αυτός που φέτος θα τραβήξει φώτα και κάμερες επάνω του.

Πρόκειται για ένα χαρισματικό παίκτη που η αποχή 4 χρόνων από τα γήπεδα δε τον άφησε να ξετυλίξει το πλούσιο ταλέντο του παίζοντας μόνο 134′ σε 5 παιχνίδια, έχοντας 1 ασίστ. Ο 27χρονος επιτελικός χαφ με θητεία σε Αετό Καλλιθέας, Ελπιδοφόρο, Πανερυθραϊκό και 4 χρόνια στην Κηφισιά (1 χρόνο Δ’ Εθνική) με την παρουσία του στα φιλικά μετά το τέλος της χρονιάς, παίρνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής κι έχοντας 4 γκολ και 4 ασίστ έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη φετινή έκπληξη…..