Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Φοβερές μεταγραφές πραγματοποιεί η Προοδευτική . Καθημερινά ανακοινώνει σημαντικά  ονόματα . Υψηλού επιπέδου. Χθες ήταν η σειρά του έμπειρου σκόρερ Βασίλη Ταμπάκη του  σπουδαίου μεσοεπιθετικού Γιώργου Μητρόπουλου και του ταχύτατου εξτρέμ Έντισον Κιάφα . Στην ομάδα γίνονται σπουδαίες κινήσεις . Η νέα διοίκηση έχει σκοπό να κάνει και πάλι μεγάλη την Προό . Η Α’ Πειραιά να είναι απλά ένα γρήγορο πέρασμα . Και ξανά , προς την δόξα τραβά…

Κι όλα αυτά τη στιγμή που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή .Εμείς πάντως δεν το λέμε. Έτσι Κυριάκο;;;

Ξέρετε ποιος είναι ο στόχος των ομάδων της Α’ Πειραιά , που διεκδικούν άνοδο; Να αποφύγουν να έχουν στον όμιλο τους την Προοδευτική!!. Απλά πράγματα….

Με ανακοίνωση της η  διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας ευχαριστεί τον Ανδρέα Μπαρμπολούτσι  για την άψογη και πετυχημένη συνεργασία που είχαν  , κάνοντας ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο με αποτέλεσμα η ομάδα να κατακτήσει εύκολα την 3η θέση . Παράλληλα του εύχεται καλή συνέχεια και καλές δουλειές στην νέα του επιχείρηση . Με αυτόν τον τρόπο οι Σαλαμίνιοι έδειξαν ότι δεν ξεχνούν τους ανθρώπουςπου  έχουν προσφέρει  στην ομάδα τους……

Με την συμφωνία  συνεργασίας και για τη νέα περίοδο με τον γκολκίπερ Τάσο Μακρή ολοκληρώθηκαν ουσιαστικά οι ανανεώσεις των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Ελλάδας Ποντίων .  Στον σύλλογο ο πρόεδρος Κώστας Φούντας και οι συνεργάτες του κινούνται σταθερά  μεθοδικά  ώστε η ομάδα να έχει μια πολύ καλή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα. Ήδη  έγιναν και οι δυο πρώτες μεταγραφές ικανών  παικτών….

Ένα κανόνι ήλθε στο Πέραμα από παλιά . Ο λόγος  για τον Δημήτρη Γεωργίου που ήλθε φέτος από την Επίδαυρο(όπου την χρονιά που πέρασε σημείωσε 29  γκολ!!),αλλά  έχει γράψει την δική του ιστορία στο Πειραϊκό και στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο . Επιστρέφει  στο Πέραμα  , όμως  αυτή τη φορά όχι στον Περαμαϊκό, αλλά στην ΑΕ Περάματος ..

Δεν πρόλαβε να γίνει γνωστό ότι ο Γιάννης Καλλιακούδας έμεινε ελεύθερος από τον Καραβά και ανακοινώθηκε η μεταγραφή του από τον Ερμή Κορυδαλλού.Στο «τάκα- τάκα»….

Πάμε γι΄  άλλες πολιτείες , που λέει και το τραγούδι….Αυτό ισχύει για τον Μαρίνο Πατινιώτη . Ο 18χρονος ταλαντούχος άσος  που ξεκίνησε από Χαραυγή και Αστέρα Κερατσινίου  αγωνίστηκε την χρονιά που πέρασε στην Κύπρο Κορυδαλλού. Φέτος όμως «ξέφυγε» από τα Πειραϊκά όρια.  Και  πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου. Οι προϋποθέσεις για να επιτύχει πολλές . Του ευχόμαστε καλή επιτυχία…..

Έναν ακόμα ποδοσφαιριστή άφησε ελεύθερο ο Ατρόμητος Κερατσινίου. Τον Κώστα Σούτα . Που οδεύει προς Δυτική Αττική. Έτσι οι παίκτες που  έμειναν  ελεύθεροι έφτασαν τους 13. Με αυτόν τον τρόπο ο Μπαλαφούτης «απαντά » στους επικριτές του…..

Παραμυθένιος γάμος στην Πορταριά  Πηλίου. Ο παλαιός ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Νεκτάριος Τσίρμπας ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Ιωάννα Αρσενοπούλου. Στο μυστήριο καθώς και στο γλέντι που ακολούθησε παραβρέθηκε και ο νέος δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς , αφού ο Νεκτάριος εκλέχτηκε πρόσφατα Δημοτικός σύμβουλος. Δικαιολογημένα λοιπόν καμάρωναν τον γιο τους οι γονείς  του γαμπρού Κανέλλος και Δέσποινα .

Στο ταιριαστό και πανέμορφο ζευγάρι  τις καλύτερες ευχές  μας για βίον ανθόσπαρτον …..