Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Το θέμα της κάρτας υγείας αθλητή που θα είναι πλέον το μόνο απαραίτητο στοιχείο  ήλθε στη δημοσιότητα με έγγραφο της υγειονομικής επιτροπής της ΕΠΣΠ  η οποία ενημερώνει πλέον καθαρά τα σωματεία. Επισημαίνεται ότι δικαίωμα υπογραφής στην ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ έχει μόνο Γιατρός ανεξάρτητου ιδιωτικού ή δημοσίου φορέα με ειδικότητα καρδιολόγος ή γιατρός  άλλης ειδικότητας με πιστοποίηση ΕΚΑΕ. Και επίσης ότι  πιστοποιημένοι γιατροί να σφραγίζουν τις κάρτες εκτός από την ιατρική τους σφραγίδα και με την σφραγίδα που αναγράφει τον κωδικό του ΕΚΑΕ.

Αυτά βέβαια είναι τυπική διαδικασία . Αυτό δυστυχώς που έχει επισημανθεί  είναι ότι με αφορμή την κάρτα υγείας, εμφανίστηκαν παράνομοι γιατροί  ή γιατροί που δεν έχουν πιστοποίηση , οι οποίοι παραπλανούν αθλητικά σωματεία για προαθλητικό έλεγχο. Το θέμα είναι σοβαρό και θα επιληφθεί η δικαιοσύνη. Κανένας δεν μπορεί να παίζει με την υγεία των αθλητών…

Ο  πρόεδρος της Υγειονομικής επιτροπής της ΕΠΣΠ ιατρός Αντώνης Λεμονής  αν και βρίσκεται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν  αφού είναι διαπιστευμένος ιατρός στους θερινούς Ολυμπιακούς αγώνες Νέων  βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Ένωση για το θέμα της Κάρτας υγείας . Σε επικοινωνία μάλιστα που είχε χθες βράδυ μαζί μας  τόνισε ότι είναι στην διάθεση των σωματείων  για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτό το  σοβαρό θέμα .

Δεν αναλαμβάνει τελικά ο Αχιλλέας Ανδριανάκης την Κύπρο Κορυδαλλού. Ο ικανός τεχνικός έγινε παρελθόν πριν προλάβει να γίνει …παρόν. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη και χάλασε η συμφωνία. Η οποία σημειωτέον έγινε τηλεφωνικά σύμφωνα με τον Αχιλλέα !!! Άρα κάτι δεν πήγε  καλά στην προκειμένη περίπτωση .Ο τελευταίος αναφέρει ότι δεν θα αναλάβει για προσωπικούς λόγους, ρίχνοντας μάλιστα και τις σπόντες του…..

Τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Νίκο Αβράμη , παραχώρησε ο Ιωνικός στους Νέους Ευγενείας . Η διοίκηση των Νέων με ανακοίνωση της ευχαριστεί για την παραχώρηση τον πρόεδρο του Ιωνικού Γιάννη Τσιριγώτη καθώς και τον νέο τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών……

Στον Ήφαιστο επέστρεψε ο Γιάννης Ψυλλάκης . Εκεί που ξέρει πως τον αγαπούν πολύ. Αλλά και ο 29χρονος αμυντικός έχει αδυναμία προς τον ιστορικό σύλλογο και τους ανθρώπους του. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία…

Σημαντική μεταγραφή  για τη Νίκη  Ρέντη που ενισχύθηκε επιθετικά με την απόκτηση του Γιώργου Συράκου. Ενός έμπειρου και ικανότατου φορ. Που αγωνιζόταν τελευταία στον Ατρόμητο Πειραιά. Ο Γιώργος άλλαξε ομάδα  αλλά όχι γήπεδο…..

Περπάτησαν οι ”νεκροί” και τώρα τρέχουν…! Από τον κόσμο των ”ξεχασμένων” ποδοσφαιριστών του Αστέρα Νίκαιας εμφανίστηκαν φέτος, για να ενσωματωθούν στην ομάδα, 2 παίκτες που πέρυσι έπαιξαν ελάχιστα λόγω προβλημάτων. Ο 31χρονος στόπερ Τάσος Μανώλας που πέρυσι σταμάτησε λόγω δουλειάς την 6η αγωνιστική, έχοντας 208′ στις 4 συμμετοχές του κι ο 20χρονος Γιάννης Ανδριανόπουλος που πέρυσι είχε 1 συμμετοχή λόγω προβλημάτων πάσης φύσεως… Λύνοντας το συμβόλαιο τους με την τηλεοπτική σειρά walking dead, επέστρεψαν και ανανέωσαν για να τρέχουν με τον Αστέρα!. Όλα τα παραπάνω δεν τα λέω εγω. Άγγελος Σκανάτοβιτς . Ταλαντούχος  στο γράψιμο , πέρα από προπονητική και φωτογραφία….

Πάμε για διπλή μεταγραφή σε κορυφαίο σύλλογο Α’ Πειραιά Και μάλιστα οικογενειακή. Έτσι λένε οι πληροφορίες μας. Αρχικά είναι ο γιος. Που θεωρείται πολύ καλός αμυντικός και από τα πιο μεγάλα ταλέντα του Πειραϊκού ποδοσφαίρου. Λέγεται ότι μαζί με τον γιο θα αλλάξει ομάδα κι ο μπαμπάς. Από τους πιο δραστήριους και σημαντικούς παράγοντες του συλλόγου στον οποίο ήταν μέχρι τώρα . Για να δούμε αν θα βγουν αληθινές οι πληροφορίες…..