Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Επιτέλους κάτι καλό άρχισε να κινείται στον Ατρόμητο Πειραιά . Έναν από τους πλέον ιστορικούς Ελληνικούς συλλόγου . Μας ρωτούσαν πολλοί φίλοι τον τελευταίο καιρό γιατί δεν γράφαμε κάτι για τον  μεγάλο σύλλογο των Καμινίων  και δεν ξέραμε τι να  πούμε.

Τώρα όμως φάνηκε και πάλι «φως στο τούνελ ». Την Πέμπτη 1η Αυγούστου θα γίνει Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Η  πρώτη σπουδαία είδηση είναι ότι παραμένει στην προεδρία του συλλόγου ο Σπύρος Μητρόπουλος . Ένας σπουδαίος παράγοντας που έχει προσφέρει πάρα πολλά  στον Ατρόμητο , κατά γενική ομολογία. Αρχικά είχε αποφασίσει να μην συνεχίσει

Όμως οι εκκλήσεις των φίλων του συλλόγου για να παραμείνει ο κ. Μητρόπουλος στην ηγεσία της ομάδας «έπιασαν τόπο». Και όχι μόνο αυτό . Θα φέρει μαζί του και ορισμένα στελέχη που θα πλαισιώσουν και θα  βοηθήσουν διοικητικά τον Ατρόμητο να ορθοποδήσει ξανά….

Ευχάριστα είναι τα νέα και για έναν ακόμα τεράστιο ιστορικό σύλλογο . Τον Αίαντα Σαλαμίνας. Που φαίνεται ότι βρίσκει επιτέλους τον δρόμο του. Τα δυο μέχρι τώρα κορυφαία στελέχη της ομάδας ο Ηλίας Νάννος και ο Παναγιώτης Γκολφινόπουλος παρέδωσαν τις τύχες του σωματείου στον Στέλιο Παπαλεξάνδρου. Την παλιά μεγάλη δόξα του Αίαντα.

Που με την τεράστια εμπειρία και  την μεγάλη αγάπη που έχει για την ομάδα, ξεκίνησε τις διεργασίες για να αποκτήσει ο Αίας πανίσχυρη διοίκηση. Ήδη κατάφερε να έλθει σε επαφή με αρκετά σημαντικά στελέχη , γύρω στα 20. Ανάμεσα τους και κάποιοι επιχειρηματίες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για να βοηθήσουν . Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα και ο ιστορικός Σαλαμινιώτικος σύλλογος θα βγάλει πανίσχυρο Δ.Σ. Ο καιρός  που ο Αίας θα γίνει και πάλι μεγάλος, πλησιάζει….

Στην Χαραυγή ξέρουν και τιμούν τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ομάδα . Οι τελευταίες κινήσεις το αποδεικνύουν αυτό με τον καλύτερο τρόπο. Νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο Χάρης Αγγελόπουλος , ένας σπουδαίος παράγοντας με τεράστια προσφορά στον σύλλογο . Παθιασμένος με την Χαραυγή στην κυριολεξία. Και αναλαμβάνει πάλι τώρα , παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Σαν« μια μεγάλη προσωπικότητα  ανθρώπου, μια υπερδύναμη ψυχής» χαρακτηρίζει ο απερχόμενος πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Σίμος τον αντικαταστάτη του και προσθέτει :« Ένας πολεμιστής που σε όλη του την ζωή δεν κατέθεσε  ποτέ τα όπλα παρά τις πολλές δυσκολίες που βρέθηκαν στο δρόμο του πάντα έβρισκε τρόπους και τις αντιμετώπιζε . »Τα παραπάνω λόγια του κ. Σίμου  αποδεικνύουν πόσο  σπουδαίος άνθρωπος είναι ο Χάρης Αγγελόπουλος….

Και μια ακόμα σημαντική απόφαση του Δ.Σ. της Χαραυγής. Νέος προπονητής  της ομάδας είναι  ο Βασίλης Πατινιώτης. Ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του  με την ομάδα. Που είναι βγαλμένος από τα σπλάχνα της Χαραυγής. Στην οποία  αγωνίστηκε 15 χρόνια σαν ποδοσφαιριστής και τίμησε την φανέλα  της  όσο κανένας άλλος.

Στην συνέχει δούλεψε για πέντε χρόνια στα τμήματα υποδομής αναδεικνύοντας πολλά ταλέντα . Αρκετοί από τους –υπό προώθηση- ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα , είναι δημιουργήματα  δικά του. Ότι καλύτερο λοιπόν για την Χαραυγή η παρουσία του Βασίλη Πατινιώτη στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας…..

Αυτό που συνέβη τις τελευταίες μέρες , ανάμεσα στην διοίκηση της Κύπρου Κορυδαλλού και  τον προπονητή Αχιλλέα Ανδριανάκη με ξεπερνάει. Με ανοικτό το στόμα  παρακολούθησαν όλοι από  τα ΜΜΕ ( αρχικά μέσω του facebook ) την λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των δυο πλευρών .

Για κάποιο λόγο η συνεργασία τους δεν έγινε . Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε να βγουν οι διαφορές τους στη  φόρα, με αυτόν τον τρόπο. Δεν έχει σημασία ποιος έχει δίκιο  ή όχι  . Ο καθένας μπορεί  να βγάλει τα συμπεράσματα του .Αυτού του είδους   οι κόντρες όμως δεν ωφελούν κανένα. Το αντίθετο μάλιστα….